Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
-
andikaaa
aktív tag
Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül a rezgés problémával. Már írtam egyszer, sajnos azóta sem oldódott meg a probléma. Nálam mindenhol ki van kapcsolva a rezgés. Ha leveszem némára, majd visszaállítom a hangerőt, minden értesítés rezegni kezd, mindig magától bepipálódik... Már arra gondoltam, hogy visszaviszem, mert nagyon idegesítő ez a bug. Vajon ezért cserélik a telefont? Mit csináljak vele? Köszi, ha tudod a választ. Vagy valaki...
-
törölt tag
igen ezért akartam , ezt venni a hugomnak ajándékba, ha már magamnak rosszul döntöttem... most annak már viselem következményeit, de végül az időtállóbbság kedvéért egy p smart+-ra adtam le előrendelést, (aug 2-án megjön) ,az erősebb proci miatt tovább legyen vele boldog, csak abban reménykedem ,hogy nem egy kompromisszumokkal telepakolt cucc lesz,
ha igen(mert ellenőrizni fogom, a nyelvvel együtt) akkor megy vissza és jön ez helyette, erről tudni ,hogy kb nincs ,mert egy minden alkotóelemében jó teló,
ezért is tettszik annyira , na de majd elválik. -
bubus66
nagyúr
-
espi38
őstag
Találkoztam már olyan készülékkel ami előfizetéshez kötött és akkor is független volt.
Van arra is esély,hogy teljesen mindegy milyen csomagban veszed mindegyik független,bevallom töredelmesen nem tudom-én nem előfizetéssel vettem hanem praktikummal csomaggal.
Hozzá kell tennem a telenor üzletében nem tudta az eladó,hogy független ő azt mondta,hogy kezdeményezni kell a függetlenítést és ez kb két hét.
Nem foglalkoztam a kérdéssel de miután eladásra került a készülék megnéztem és független volt.nem kellett semmit intéznem ezzel kapcsolatban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest