- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
Hieronymus #5197 üzenetére
-
v.attis
őstag
Pontosan hol van ebben a telefonban az nfc? Ellentmondásos infókat találok róla és fizetésnél úgy kell pakolgatni a terminálon, hogy megtalálja.
-
interfész
tag
Szisztok!
P20 as telefonon eltűnt az állapotsáv ( felső fekete rész ahol a térerő, akksi jelek vannak.)
Előzmény 8.1 es android volt a telefonon párom véletlenül megfrissítette 9 re ott már eltünt... visszaálltam 8.1 re de ott sincs meg már...
Ezt hogy lehet visszahozni?
köszönöm előre is
-
Micsurin
nagyúr
Hát nem tudom nekem a 6 óra SOT-ból amit out of the box tudott lett 5 majd 4,5-5 és nem igazán javult rollvackelve sem.
Szerintem ez a twilight is, S10 csere után anyumhoz került de őt kiidegeli, hogy: Spotify + Gmail + 2-4 ablak böngésző + Térképet már nem bír el és töltöget. Mert konkrétan így a böngésző is és a Gmail is eldobja az addig bevitt szöveget vagy csak éppen a navigációt fogja kilőni és lehet újra beütni a pihenő végeztével...
Mediapad M2-je herélt OS-szel sokkal szebben muzsikál fele ennyi rammal. -
Micsurin
nagyúr
65? Hol?
GSM-ben maximum de ár kereső nem hoz 100 alatt még sufnit sem.
Huaweit használtan nem vennék soha akármennyire szeretem őket, olyan hurkatöltelék az akku amit beépítenek, hogy 1,5 éves korára szinte mind megérett nálam is egy akkucserére. (H8-ban 2x is kellett cserélni P8 1x, P20 1 évesen elment tőlem) Pedig napi 1x töltés nem kéne, hogy ennyire megterhelő legyen.
-
expo
tag
válasz
Hieronymus #5181 üzenetére
Végignéztem nagyítóval, semmi, azért kiporszívóztam, de semmi hatása.
Töltő oké, de a gyári füles elfáradt, egy kis mozdítástól vége van.ga@bo:
Ha a méret nem lényeges, azért vannak bőven jobb ajánlatok.
15 centis hossz alatt a kevés lehetőségből inkább a P30. -
shifty!
senior tag
Újonnan szerintem már nem kapsz, maximum valamilyen sufniGSM hátsó polcáról, de nem biztos, hogy garanciálisan jól jársz vele - bár Budapesten a Ferenc körúti Huawei Experience Store számlával bevitt telefont garanciában nekem javította, amikor szükség volt rá.
Tudása és sebessége alapján nem mondanám kerülendőnek, a sebessége szerintem hibátlan, viszont az EMUI talán még rosszabb memória managementben mint a MIUI, akárhogy állítgatom, nekem kilövi a háttérben az alkalmazásokat, lehet hogy user error, de nekem 3-4 alkalmazásnál már újratölt...
Én agyalok rajta, hogy megválok a készülékemtől egy tisztább androidot nyújtó készülék javára, nem szeretem az EMUI-t semmilyen szempontból, nekem egy kicsit Apple-szindrómás, egységsugarú user-re van tervezve, módosítani, kihozni többet a hardverből nem nagyon tudsz.
-
g@bo
nagyúr
Urak
p20 vehető újonnan v már kerülendő?
-
Hieronymus
veterán
Valaminek mégis csak kell lennie a csatlakozóban.Kosz, apró szemcse, ... .
Én május végéig folyamatosan használtam az USB-C csatlakozót, naponta többször.
Töltés, Android auto, számítógép csatlakoztatás. USB-C hub. Egyszer kellett takarítani.Aztán találtam akcióban mágneses kábelre. Azóta áttértem erre. Egyetlen kábellel lehet tölteni az összes telefont. A közdarabok egy kicsit kilógnak, de ez legyen a legnagyobb baj.
-
expo
tag
válasz
Micsurin #5179 üzenetére
Ez az első type-c telefonom, eddig minden micro usb volt (plusz a fényképezőgépeim is) . Most lecsekkoltam a sok éves micro usb-ket, egyikkel sincs probléma. Nem örülök.
A P20 töltője működik, a fülhallgató viszont már csak akkor, ha nem fúj rá szellő - pedig összesen ha tízszer dugtam rá a telefonra.
____istnag: na, én meg pont fordítva látom
-
-
expo
tag
válasz
joker1220 #5174 üzenetére
Szuper, szuper... azért most füstölgök a jack hiányán. Reggel alig tudtam csatlakoztatni a töltőt. Valószínűleg a gyári type-c fülhallgató minimálisan elmozdította dokkolót (mellényzseb, cipzár). Egy pár hónapos telefonon.
Persze tudom, remek drótnélküli fülesek vannak. De azokat is töltögetni kell.
-
joker1220
őstag
válasz
Micsurin #5172 üzenetére
Abszolút egyetértek :)
Csak azt mondom hogy ha rányomsz a linkre akkor ez a kép villan fel elsőre amit kimentettem. Maga a video valóban a sima P20 és P30 ról szól, szerintem azt a video feltöltője cseszte el ;)
#expo
A P20 szerintem egy szuper telefon, én is csak azért adtam el mert úgy volt hogy lesz céges, aztán a virus miatt lemondták. Így abból nem lett semmi.
-
expo
tag
válasz
joker1220 #5169 üzenetére
Szia,
köszi a részletes leírást! Mivel 150 mm alatti fizikai dual sim telefonra volt szükségem (alig van ilyen!), a két készülék közt gondolkodtam, mikor vettem a P20-at (viszonylag friss) - nagyjából ezek az előny/hátrányok jártak a fejemben. + az a nyomorult jackA P20 nálam 3 órás SOT mellett 1,5 napos akkuidőt hoz. Egy Redmi 4X volt előtte, ahhoz képest nyilván rettentő visszaesés - minden másban jelentős ugrás (sajnos méretben is).
A kamera első beállítása az AI tiltása volt. Ha már úgyis korrekt RAW-t tud, minek bolondozni.
Egyvalamit még nem tudtam megszokni, a videó mátrix mérése mozgásnál, változó fényviszonyoknál túlreagál, így kicsit villódzó jellegűek a videók. Ezt gondolom valami komolyabb (több manuális kontrollt engedő) 3rd party kamera app-pal lehetne orvosolni. -
joker1220
őstag
Sziasztok
A belinkelt video p20 pro vs p30 pro. Azért a simákkal ezt nem igazán lehet összehasonlítani mert nem ugyanazt tudják. Én a p20 al sem nagyon videóztam a 30 al meg még egyáltalán, arról nem tudok nyilatkozni. A széles látószögű lencse nekem újdonság, illetve szerintem az éjszakai fotók részletgazdagabbak. Szép képeket csinál, úgy látom hogy az AI több jelenetet ismer fel mint a 20 ason. Jobban nem mélyedtem még bele a fotózásba
Akku időben nálam 5 óra kijelző időt és 1 napot hoz úgy hogy 10% teszem fel töltőre. Ez nálam egy kicsit jobb eredmény mint a 20 assal, bár egy kicsit nagyobb akksi is van benne.
A p20 at végig frissítettem tehát 10.0 ról váltottam 10.1 re a 30 assal. Ezen a téren nincs nagy különbség, van néhány plusz dolog amit a 10.0 nem tudott. De a mindennapokban ezeket nem nagyon használom. A 6GB ram azért érződik rajta, nincs az a minimális mikro lagg sem ami időnként a p20 nál volt. A memóriakezelése szerintem ugyanolyan maradt.
Mivel nincs fizikai ujjlenyomat-olvasó ezért most a gesztusvezérlést használom, egész könnyen megszokható. (p20 on is az ujjlenyomat-olvasóval navigáltam, kb ugyanaz, azt nagyon szerettem benne).
Nálam a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó pontosságra ugyanolyan mint a p20 on, egy picit jobban oda kell nyomni az ember ujját mint a fizikain de nem értem hogy miért fikázzák annyian. Úgy kell felvenni az ujjlenyomatot ahogy normál esetben odanyúl az ember amikor a kezében van a telefon. Szerintem teljesen jól működik 10/9 szer biztosan elsőre felold.
A kijelző nagyon szép és egy kicsit nagyobb is ( viszont a készülék mérete nem változott gyakorlatilag) mondjuk képek esetében hatalmas különbséget nem látok a p20 ips és a p30 oledje között, napfényben is teljesen rendben van. A nagy felbontású HDR10 -es videóknál már viszont szembetűnő a dolog. A samu amoledje viszont szerintem még ennél is szebb, de csak egy kicsivel
Értesítési led sajnos nincs, viszont témázható és időzíthető AOD van helyette, ez enyhíti az előbbi hiányát
A hangszóró lényegesen erőteljesebb mint a p20 on, hangminőségre szerintem nincs különbség. Az adatátviteli sebbesség a wifi esetében egy kicsit nagyobb. Már a p20 is speedtest szerint 5 Ghz -es AC -s wifin 300/100 at hozott, itt 520/100 jött össze
A GPS is egy kicsit fürgébb, gyorsabban pozicionál.
Vettem hozzá egy gyári szilikon tokot, azzal nagyon patent lett, szerintem jobb a fogása, nem lett tőle érezhetően nehezebb vagy vastagabb és nem billeg az asztalon sem. A színátmenetes hátlap egy kicsit jobban átjön, nem tompítja annyira a tok mint a p20 nál a twilight változat esetében.
A p20 nekem nagyon bevált minden szempontból. Úgy voltam vele ha a p30 egy fejavított 20 -as és ezen még van google csomag szóval használom amég lehet. Aztán 2 év múlva majd lehet valami pótlékot keresni helyette, hacsak addig nem lesz újra google csomag az új huawei telókon...
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, hátha hasznos lehet valakinek aki elgondolkodott a váltáson.
Üdv
-
er2es
tag
Új update a láthatáron:
https://www.huaweicentral.com/huawei-p20-and-mate-10-series-on-emui-10-receiving-new-update-with-system-improvements/
-
expo
tag
válasz
Micsurin #5162 üzenetére
A belinkelt videó alapján én nem látok különbséget, de ez bőven lehet az én hiányosságom. A P20 alapkamera optikailag stabilizált képei rendben vannak (mobil szinten).
A mozgókép részét passzolom.Persze szokott hiányozni a 2-3x-os lencse, azzal kibékülnék
És - bár nem fotó - jól esne a jack is, amit nem tudom miért hagytak el a P20-on, hogy visszahozzák a P30-on, ehh.Mindenesetre a más dimenziót nem érzem megfelelő kifejezésnek.
-
gabbee75
csendes tag
válasz
punky10 #5159 üzenetére
Maradt rajta a 10-droid és megkapta a fiam a telefont.Neki egy Psmart 2019-et váltott. Szülinapomra elköteleztem magam megint 2évre a telekomnál,és a szokásos 22 havi fizetés opcióval vettem egy másik telefont. Márkahű maradtam. P30 pro lett a kiválasztott, szokáig nézegettem a redmi note 9 prot és a mi10 lite-ot.Végüla feleségem kapta redmit. 😀.
-
-
punky10
addikt
válasz
gabbee75 #5158 üzenetére
Ha nem tudod mi lesz a sorsa,akkor hagyd.Az én használati szokásommal,és az általam használt appokkal pl nincs számottevő különbség a verziók energiafogyasztásában.Ha fontos a fényképek minősége,akkor megfontolandó valamelyik régebbi verzió,a legjobb a 8-as alap,amivel kijött.
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok visszakaptam a készüléket. Nincs rajta semmi taknyolás gányolás nyom,csak azok a karcok amiket én okoztam. Majd meglátom,a csereakkura 2 év gari van. Érdemesebb visszatérni a 9.1 re az akkuidő miatt? Bár még egylőre nemtudom mi lesz a sorsa.
-
punky10
addikt
Sajnos megint egyre több ilyen eset van.Volt egy rövid időszak,amikor megritkultak a hitvány szervizes munkák,de most megint egyre többről hallani/olvasni.
Alap,ha leadok egy telefont a szervízbe,ott,az átvevő szeme előtt körbefotózom,és csak utána adom át.Igaz,ez sem ad 100%-os védelmet,de ezek után már az utólag szerzett külsérelmi nyomokat nem tudják rámverni.De még mindig ott van a kezükben az "ezbeázott"-kártya... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #5154 üzenetére
[link]
Belül repedés az üvegen, a kétoldalú ragasztó meg szinte ordított a hátlap alatt.
Vaku és lencse belülről koszos volt; szerviz szerint és a hazai képviselet szerint minden a legnagyobb rendben és szakszerűség mellet történt ha nem tetszik mehetek a békéltető majd a fogyasztóvédőkhöz.
Ha nem lett volna a P20 túl jó áron a csomaghoz már akkor dobbantottam volna a márkától... és elsősorban a hazai képviselet miatt.mod.: annyival kiegészítve itt még a hátlapot is szartak kicserélni az bizony nem gyári kosz az ujjlenyomaton...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
janeszgol #5152 üzenetére
De, sok különbség van főleg ha a tulaj frissítette a P20-at 9-re és fölé. Láttam anno hand in hand a magamét és a P30-at.
gabbee75 nem venném át, az akku ragasztva van a kijelzőbe. Ha leírják a munkalapra, hogy a feszegetés és szakszerűtlen akku csere következtében bekövetkező kijelző hibát garancia időn túl is javítják és ezt aláírják akkor talán. Ugyan ezt művelték a Honor 8-cal is az 2. év végén, egyre több lett az összebarmolt telefon. Érdemes megnézni a topikjában az enyém is, hogy nézett ki többek közt.
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok! Írtam, hogy elviszem garis akkucserére hangszőró tisztitásra a telefont. Múlt hét szombaton adtam le a First Phoneba Miskolcon,ma telefonáltak, hogy elkészült a telefon. Átvételkor a szervizes ott volr alaposan átnézte majd közölte velem nemtud kijelzőt is cserélni csak akkut, mert van egy benyomódás a hangszóró rácson felül. Kedden ebédidőben megyek érte.Gyorsak voltak egy héte igérték. Holnap meglátom.
-
shifty!
senior tag
A Xiaomi-hoz hasonlóan idióta agresszív RAM kezelése van a Huawei-nek is.
Többek között ezért gyűlölöm nagyon a P20-at, meg a Huawei-t, hogy a ROM, bootloader nem módosítható, a ROM nem módosítható.
Egy tényleg korrekt hardver van a telefonban, évekig boldogan ellennék vele, de nem nyitható a bootloader, nincsenek kiadva a forráskódok, lehetetlen custom ROM-ot tenni rá. A Xiaomi ennyiben még jobb, mert ott van lehetőséged módosítani.Szóval marad ez a fajta memória, akku, CPU kezelés...
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy félig off kérdésem.. A dual sim miatt visszatértem erre a telefonomra iPhone-rol, viszont most nagyon feltűnő ez az agresszív memória kezelés.
Szoktam sokat használni a multitaskot, de egyszerűen ha átváltok egy másik appra és 5 másodperc múlva az előzőre, már kilőtte és tölti be újra...
Van erre esetleg, akár fejlesztői módban valami beállítás hogy tartsa a memoriaban a dolgokat? Amiből folyamatosan több mint a fele szabad szóval nem értem...
Ez csak emui 10 dolog, vagy az összes többi android 10 is igy kezeli? Korábbiaknál nem rémlik, hogy ennyire szar lenne.
Köszi.
-
joker1220
őstag
Sziasztok
2 éves évfordulója alkalmából haverom megvette a telót. Köszi az eddigi segítséget és tanácsokat mindenkinek ;) Beneveztem egy P30 ra, remélem ez is olyan jó lesz mint a 20 as volt :) Üdv mindenkinek :)
-
tika06
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki javíttatott törött kijelzőt?
Mik a tapasztalatok, melyik céget ajánlanátok? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Erősödő csengést hogyan lehet bekapcsolni ezen a telefonon?
-
petyametyo
aktív tag
válasz
Hieronymus #5138 üzenetére
USB hibakeresés is be van állítva .Igen a gyári USB-C füles működik vele
Micsurin: Igen töltést veszi rendesen ,gépről és hálózatról is -
Micsurin
nagyúr
válasz
petyametyo #5137 üzenetére
Töltést felveszi gépről?
-
Hieronymus
veterán
válasz
petyametyo #5137 üzenetére
Mennie kell.
Legfeljebb akkor nem megy, ha a telefon USB funkciója el van állítva vagy hardverhibás.
Esetleg teljesen el van koszosodva.A hozzákapott USB-C füles működik?
-
petyametyo
aktív tag
válasz
Hieronymus #5136 üzenetére
Próbáltam az se megy
-
Hieronymus
veterán
válasz
petyametyo #5135 üzenetére
Letöltöd a HiSuite programot és elvégzed a a szükséges beállításokat a telefonon. Utána a programmal hozzáférsz a készülékhez.
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok !
A P 20 nem akar csatlakozni a laptopomhoz ,illetve egyetlen számítógéphez se USB-n. Esetleg valakinek ötlet ?Köszönöm
-
expo
tag
A Google para közben reggelre érkezett egy biztonsági frissítés, július 1. a jelenlegi szint.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
punky10 #5131 üzenetére
A feketehumor a 444 lett volna.
Huaweijel kapcsolatban engem a hálózati rész jobban aggaszt, még ha valóban rizikósak is voltak az eszközeik 5G esetén eszméletlenól sok egységre lesz szükség (kis hatótáv, könnyen árnyékolható etc.) a kérdés a jelentős áremelkedés amit a piacról való kizárásuk fog okozni mennyire fogja hátravetni a kiépítést és a tervezett elkészüléseket.
Arányaiban mintha a Bosch szeretnéd az ABS-ek gyártásáról letiltani. És, hogy mennyire lopott a Huawei technológiai háttere vagy sem abba most ne menjünk bele...Ha az átmeneti licenszet is elvesztik az még okozhat problémát a medvebőrére előre nem innék de szerintem kis huzavona és Trump jó szokásához híven az erős megrántás követően engedni fog egy keveset és kapnak pár hónap haladékot ismét.
-
punky10
addikt
Maradjunk annyiban,hogy a P20 caalád megjelenésekor még nem voltak problémák,tehát a P20-asokat nem érintik a megszorítások.
Az is igaz,hogy a 2 éves frissítési ciklus lassan letelik,tehát minden egyes frissítés ajándék...
Bár most akkor marad jónéhány meló nélküli programozó a Huaweinél,akik nyugodtan írhatják a 111-et a P20-ra...
Bocs,feketehumor... -
joker1220
őstag
Jópofák ezek, gondolom lecserélték a p20 at samu S86000 -re azt most jönnek vissza kárörvendeni
-
winhate
őstag
válasz
DjShockh89 #5104 üzenetére
Hardware
Software -
szemesi69
addikt
-
Lkopaxi
csendes tag
Ha valakit érdekel, hogyan lehet a verzió frissítéseket elkerülni, akkor úgy tűnik sikerült megoldani. 10-ről álltam vissza 9.0.0.280-ra, akkuidő lényegeset javult és csomó program simán megy rajta, ami 10-esen el se indult. A hálózat hozzáférést elvettem a szoftverfrissítés modultól, beállítások--vezeték nélküli és egyéb...-adathasználat--hálózati hozzáférés--rendszeralkalmazások alatt. Most nem dobálja fel, hogy van új verzió. Persze kivettem a szoftverfrissítés részben az automatikus letöltést is, de szerintem az előbbi segített. Egy próbát megér 😊
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hari73f #5116 üzenetére
TMX ezt mondom nincs miről beszélni, a József körút is 10-ből 7-szer küldi ki a TMX-hez. A TMX régi nevén Telemax a Cordonnal karöltve világéletében egy bronxi magyar mentalitását követte.
Ellenben a Váci úti LG szerviz vagy egy SES mindig is normális minőséget képviselt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hari73f #5112 üzenetére
Többekkel beszéltem vétel előtt a márkaszerviz még senkit nem hajtott el soha beégés miatt. Ha a TMX-hez lett bevíve a SES helyett ott meg nem lehet mit mondani.
Kiderül, lassan minden flagship amoled amúgy is.
punky10 köszi
Egyébként keressetek rám a Honor 8 topikban, nekem a Huawei szervizzel több problémám volt mint eddig valaha bármelyikkel ideértve a Cordone-ont is mikor Sony-m volt.
-
hari73f
aktív tag
-
hari73f
aktív tag
válasz
Micsurin #5111 üzenetére
Sajnos az a rossz tapasztalatom, hogy a gyártói szervizek rühellik kicserélni a kijelzőket
garanciában, szőrszálhasogatóan keresik hogyan bújjanak ki a gar. alól...mechanikai sérülésre...nem rendeltetésszerű használatra hivatkoznak...mikor kb. ezeknek egyértelműen semmi köze a beküldött kijelző hibájához.
(jómagam mobil szervizes voltam főállásban 15+ évig, de manapság is aktívan javítgatok) -
Micsurin
nagyúr
válasz
hari73f #5110 üzenetére
Allergiás vagyok ha lassú az olvasó itt nem volt vele még bajom.
A sötét mód az szar ahogy van de ez van, néhány weblapot nagyon elszínez és elnyomja a kontrasztokat a széleken (pl Ph!, kimondottan ronda) system wide szép ott nincs gondom.Az 2 évig cserélik amikor beég olvasgatva többeknek nem égett be mint akiknek beégett.
Autóba én tuti hardveres arcalapút keresnék, pl némely LG.
A 3,5mm pedig marha jó, hogy visszatért.
Offot befejeztem, topikot követem továbbra is úgy néz ki anyumnak messze jobban tetszik a P20 mint a H8 tetszett vagy az A5 2017.De azt tartom a teljesítmény és a UI alapján nálam hatalmas 1:0.
-
hari73f
aktív tag
válasz
Micsurin #5109 üzenetére
Ízlések és pofonok
Nekem például egyetlen képernyő alatti ujjlenyomat olvasó sem volt szimpatikus,
pedig próbáltam többet. Egyszerűen nem reagáltak úgy mint a fizikai szkennerek.Úgyhogy amég lehet ilyen telefonokba költözök csak, főleg az előlapi ujjlenyomat
olvasót preferálom, a hátlapi szkenner autós tartóban használhatatlan...
az oldalsó sem optimális.Szép az AMOLED....nagyon szép...ameddig be nem ég
Lehet hogy az újabbak már jobbak, de nekem legalább 3 AMOLED-es
telefonom volt amik sajnos elcsúnyúltak így. -
Micsurin
nagyúr
Nem így fogalmaznám meg de egy óra nyomkodás után... fluid volt a P20 nagyon gördülékeny de az S10 érzésre a menüben és a böngészőben (saját samsung browser mondjuk) sőt játékokban is egy másik szintet képvisel.
Igaz érezhetően melegíti a kis Super Frosted tokot FHD+ alatt is, WQHD-ra még nem is tettem de a kijelző így is állított a szememben ma egy mércét, a P20-é a legjobb IPS amit láttam ez vitán felüli de az is, hogy az S10-é a legjobb képernyő amit eddig fogtam kézben.
-
v.attis
őstag
válasz
Hieronymus #5105 üzenetére
A Voda hova adja be? Épp ma hagytam ott biztosításos javításra egy P20 liteot, elgörbült és mostmár foltos a kijelző, nem működik a kamera. Kicsit tartok tőle, hogy nem lesz tökéletes.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
xyzikeee #5099 üzenetére
Lehet apró szennyeződés is ami nyomogatásra "érintkezést generál". Vidd vissza addig amíg meg nem csinálják.
Na megvettem a tokot az S10-re, hát a SuperFrosted formája alapján öööhm ez az edge kijelzőnél is edgebb? Speedshopos srácot majdnem megkérdeztem, hogy hé hol a tok másik fele.
-
ufonauta
aktív tag
Fájó szívvel búcsúzom tőletek. Tegnap pofára esett a P20. Béke poraira!
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest