- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
65? Hol?
GSM-ben maximum de ár kereső nem hoz 100 alatt még sufnit sem.
Huaweit használtan nem vennék soha akármennyire szeretem őket, olyan hurkatöltelék az akku amit beépítenek, hogy 1,5 éves korára szinte mind megérett nálam is egy akkucserére. (H8-ban 2x is kellett cserélni P8 1x, P20 1 évesen elment tőlem) Pedig napi 1x töltés nem kéne, hogy ennyire megterhelő legyen.
-
shifty!
senior tag
Újonnan szerintem már nem kapsz, maximum valamilyen sufniGSM hátsó polcáról, de nem biztos, hogy garanciálisan jól jársz vele - bár Budapesten a Ferenc körúti Huawei Experience Store számlával bevitt telefont garanciában nekem javította, amikor szükség volt rá.
Tudása és sebessége alapján nem mondanám kerülendőnek, a sebessége szerintem hibátlan, viszont az EMUI talán még rosszabb memória managementben mint a MIUI, akárhogy állítgatom, nekem kilövi a háttérben az alkalmazásokat, lehet hogy user error, de nekem 3-4 alkalmazásnál már újratölt...
Én agyalok rajta, hogy megválok a készülékemtől egy tisztább androidot nyújtó készülék javára, nem szeretem az EMUI-t semmilyen szempontból, nekem egy kicsit Apple-szindrómás, egységsugarú user-re van tervezve, módosítani, kihozni többet a hardverből nem nagyon tudsz.
-
gombasm
aktív tag
Én most vettem 55ért, használtan, de még egy év garanciával. Új állapotú. 70ért már P30 / Mate 20 is van, azok azért jobbak. (Volt Mate 20 - am is, de túl nagy volt nekem, pedig szeretem ha nem apró a telefon.) A P20 méretre ideális, de 70et már nem ér, sajnos - hacsak nem zsír új és van rá két év gyári garancia.
-
-
axioma
veterán
En azt a rozsaszines aranyat vettem, eredetileg nem is magamnak, de vegul csereltunk, celszemely orult a jobb es ismertebb hatteru mobilnak en meg vettem ra egy tokot amit mindig megteszek, bar eddig atlatszo volt leginkabb, most meg fekete. Az eleken nem is latszik ha nagyon nezed akkor se egyertelmu az eredeti szin, egyedul a hatso kivagason a kamera es a vaku kozott, de azt se surun latom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest