- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
smarci201 #4861 üzenetére
Nekem eddig nem esett le, este megnézem.
Más: hol lehet kikapcsolni, hogy automatikusan felvegye / átvegye a hívásokat BT kapcsolat esetén?
Idegbajt kapok, hogy beszéltem a sisakbeszélőn egy telefonálás közben, majd jött egy másik hívásom, és 15mp múlva fogta, és átvette a hívást.. A régit lebontva... :/
-
KrAt
veterán
Ebben megis van valami: az elsodleges SIM Vodas kartya, letiltottam, a masodlagos Telenor, frissitest kerestem elotte, semmi, majd utana meg oda se ertem a Tamogatas menube, mar ott volt a kek kis potty mint értesítés...
Vagy random vannak engedelyezve az IMEI szamok, es a masodlagos esett bele..
-
KrAt
veterán
válasz
Hieronymus #4654 üzenetére
Vagy mivel új vevők száma valszeg visszaesett (GMS), lehet, a régieket is meg akarják inkább tartani.
BTW azért engem is meglepne, ha lenne 11
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
a telefonom a motor hátsó dobozában volt, némi csalamádé mellett, aminek a leve úgy gondolta, hogy jobb helyen lesz a telefonom kijelzőjén, mint a dobozban, ami egy zacskóban volt. Nem tudott volna az a pici máshova folyni, mint rá, pedig lett volna még bőven lehetősége
Lényeg a lényeg, a telefon tökéletesen üzemel, kivéve, hogy a mikrofonon keresztül senki nem hall belőlem semmit.
Most feltettem a fancoil-ra száradni, de mit tudnék tenni még?
(ennyit az IP53-ról)...
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
nemreg vettem egy ilyen telefont, nagyon bejon eddig, azonban feltunt valami fura:
ugye sima fuggetlen DS a telefon, azonban beraktam a vodas kartyat, erre letoltott valami vodas update-et, amitol a verziom tartalmaz valami "vodafone beallitasok es alkalmazasok" reszt. Na most en jol megvoltam a fuggetlen SWvel, jo ez nekem?szerk: ha a 2. kartyat csak telefonra hasznalom, akkor van ertelme a "Ket kartyas 4G"-nek? Jobb hangminoseg, kisebb fogyasztas, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- GTA V
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest