- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
johnsmithnex
tag
válasz
bedibazsa #4840 üzenetére
Nálam csak akkor jelentkezik ilyen kép amikor autó módban nagy dinamika tartomanyban kell képet készítenie.
Ilyenkor ki is írja hogy tartsam szilárdan a készüléket (hdr miatt).
Ilyen esetben átvaltok pro módra és hagyom automatan a beallításokat és élethűbb, szebb kép lesz.
Max kiég az égbolt. De mivel pro-ban raw formatumban készül a kép, utána lightroomban valamennyit vissza tudok húzni a csúcsfényeken ha zavar. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bedibazsa #4389 üzenetére
Ott szerintem teljesen másról volt szó, 200mhz difi ha van a hardverek közt nem nevezhető valóban érezhetően gyengébbnek a H8.
Inkább az eladási számokon lehetne ott agyalni, a H8-ra se akarták kiadni de az össznépi harag miatt ki kellett, az egyik ha nem a legnagyobb számban eladott telefonjuk ugyanis. -
janeszgol
félisten
válasz
bedibazsa #4185 üzenetére
Akkor valószínűleg dobnom kell a márkát. Érdekes, hogy sem a P10, sem a P10 Plus nem csinál ilyet. Nem mindegyik EMUI 9-cel szerelt készülék kapta meg ezek szerint az új folyamat szabályzást. Kár érte, mert amúgy imádom a készülékeiket, de nem akarom azt a világot, ahol az általam használt eszköz felülbírálja a beállításaimat. Így is trükköznek a gyártók (hiába van kikapcsolva az adaptív fényerőállítás, csinálják akkor is, pl a Samsung is), gyakorlatilag a szoftvert úgy irányítod, ahogy akarod, azt hogy mit mutatsz meg a usernek, az egy dolog.
És ez engem zavar.
Megvárom az EMUI 10-et, hátha javít valamit. Ha nem, akkor eldobozolom, és beteszem a fiók mélyére. -
kovik1989
csendes tag
-
Tyurp
kezdő
válasz
bedibazsa #3806 üzenetére
Nembaj a 12 alkalmazás.
Abban persze igazad van, hogy sokaknál nem user error van, hanem szimplán a készülék nem működik megfelelően a Pie alatt. De azért gondolom egyet érthetünk abban, hogy ennyi hibás p20 nem lehet forgalomban. Vagy rosszúl megírt Pie. Nekem semmi a fentebb, és egyáltalán az egész topicban írt hiba sem jött elő. Használok több programot, de tudatosan beállítva mi és hogyan induljon, mi fusson a háttérben és mi nem. Jó... mondjuk azt hozzáteszem, hogy feleségem mate 10 lite telóján 8-as emui van, ezerféle progi persze nála is fut, és nem kell annyit tölteni mint pl. kollégámét. Ez tény és számomra is érthetetlen. Vagy foghatjuk a Pie-ra, hogy a legtöbb p20 behülyül tőle. Érthetetlen, és fenntartom a gyanúmat, hogy a telefonos használati szokások a fellősek. Nyilván más gyártó hasonló tudású telefonjai máshogy kezelnek bizonyos dolgokat, máshogy vagy jobban működnek Pie alatt. Bocsi a hosszú írásért
-
Hieronymus
veterán
válasz
bedibazsa #3730 üzenetére
Köszönöm.
Én is megtaláltam. Érdekes módon valamelyik frissítés után néhány napig jelezte, utána már nem. Talán egy következő frissítés kapcsolta ki.
Ma el kellett utaznom egy településre és vissza, ami 520 km utazást jelent A telefonomon viszont majdnem teljesen lefogyott az adatkeret. Semmi baj, van egy régi S. J5(2016) telefonom. Kijelző megrepedve, de van benne egy demo kártya, ami havi 100MB netet biztosít ingyen, Autózni pont OK.
Régen volt bekapcsolva. Lenyomtam egy frissítést és minden beállítás nélkül mutatta a sebességet. -
johnsmithnex
tag
válasz
bedibazsa #3595 üzenetére
Az a bajom, hogy kb mindent bezár ha fényképezek.
Akkunál kézire vannak állítva a fontosabb appok.
A lakatolással az a bajom, hogy azért ha valóban órákig nem használom az appot akkor ne fusson feleslegesen. Ha van szabad 1.5gb memória akkor nem látom értelmét annak hogy bezár mindent egy kép miatt.
Na mind1 amúgy. Ez van, ezt kell szeretni -
shifty!
senior tag
válasz
bedibazsa #3519 üzenetére
Köszönöm, érdekes beszámoló.
Nekem tegnap a HiSuite nem talált frissítést a PC-n, nem talál hálózatot hibát dobált, mintha nem lenne internet, miközben volt. DNS nem lett módosítva sem a gépen sem a routeren, szóval nem értettem a dolgot, egyelőre egy gyári visszaállítást csináltam 9.1-en, meglátom, milyen. HA nem olyan igazi, akkor megyek vissza.
HiSuite-ból hanyas verziót használsz?
-
jeni
félisten
válasz
bedibazsa #3455 üzenetére
a támogatottság szempontból az A70-t venném. bár a +2GB RAM lehet talán még jól jönne később. viszont anyag használatban a P20 a jobb.
amúgy olcsóbban a Honor 10 is nagyon jó vétel a Turbadon.
az A70 mobilban még FM rádió is van és nem utolsó sorban 4500mAh aksi van benne! -
punky10
addikt
válasz
bedibazsa #3396 üzenetére
Nekem is.Igaz,én már készültem a 9,1-re,és szinte az összes(több,mint 100)alkalmazásom rinyált,hogy van frissebb verzió,de én hagytam.Meglett a 9,1,feltelepítettem,majd a Playen szépen lefrissítettem az alkalmazásokat is.Eddig bugmentes...
Kivéve a témáimat,azok közül csak 1 maradt használható,az is csak frissítés után. -
JamesHun
addikt
válasz
bedibazsa #3271 üzenetére
valami volt akkor is, mert nagyon sokunknak nem jött meg akkor se a bizt. frissítés. lehet csak azt engedték rá. passz miért van az, hogy valaki megkapja, más meg nem. kinézem belőlük, hogy a 9.0-t elfelejtették beaktiválni, hogy jöhet a magyar ügyfeleknek
valahol bénáznak annyi szent -
anonymus89
addikt
válasz
bedibazsa #3139 üzenetére
Na ennek örülök én viszont jobban preferálom a gumírozott tokokat. Az általam linkelt jó választás volt részemről annyi, hogy ez is nyitott alulról de csak onnan.
kisocsi: igen a kamera érintkezik a sík felülettel tehát karcolódik, egyébként arra jó hogy a por ne karcolja össze a hátlapot.
-
punky10
addikt
válasz
bedibazsa #3029 üzenetére
Ha a beállításoknál bekapcsolod,hogy érIntéskor rezegjen,akkor a navigácios gombok mindegyike rezeg érintéskor.A vissza-gomb is.De hiába kapcsolod be,hogy a képernyőn kívüli navi gombokra is rezegjen,csak a hosszú,Home utasításra hajlandó rezegni.Véleményem szerint nem így kellene működnie,tehát részemről bug...
Az már más kérdés,hogy mivel nem használom ezt a funkciüt,így egíáltalán nem zavar... -
ArGa
csendes tag
válasz
bedibazsa #2827 üzenetére
És javult/igazodott valamit az akkumulátor a használat közben hozzád?
Azaz jobb lett a helyzet pár nap használat után?
Valahol olvastam de szerintem ez legenda. Észre biztos nem venném.
Harmadik napon vagyok de nem tudok dönteni.P20 pro túl drága ráfizetni majdnem 100000 Ft.
A p 30 lite amire árában cserélni lehetne. -
alexy92
aktív tag
válasz
bedibazsa #2686 üzenetére
"Ez a telefon borzalmas. 2 hét használat után sikerült meggyőzni róla, hogy tuti eladom."
Így kezdtél.. Azért ezt látod? Semmi olyasmi, hogy tudnánk-e segíteni mi a baj, vagy hogy tapasztalt-e valaki hasonlót, vagy valami. Így kezdtél. Nem láttam még hasonló problémát senkinél. Szerintem ez egy kifejezetten olcsó telefon(64gigás verzió 110-120e ft), biztos lesznek vele gondok stb, de imádom ezt a telefont, és soha nem hagyott bajban.. -
hmatthew19
tag
válasz
bedibazsa #2573 üzenetére
Szia, én ezért váltottam vissza emui 8ra amiért neked az alkalmazások szintén nem akarnak túlságosan megmaradni a háttérben. Elvileg hisuite nyújt lehetőséget a visszaállításra. Én megvárom amíg ezt javítják, max maradok emui 8-ön. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest