- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
punky10 #5131 üzenetére
A feketehumor a 444 lett volna.
Huaweijel kapcsolatban engem a hálózati rész jobban aggaszt, még ha valóban rizikósak is voltak az eszközeik 5G esetén eszméletlenól sok egységre lesz szükség (kis hatótáv, könnyen árnyékolható etc.) a kérdés a jelentős áremelkedés amit a piacról való kizárásuk fog okozni mennyire fogja hátravetni a kiépítést és a tervezett elkészüléseket.
Arányaiban mintha a Bosch szeretnéd az ABS-ek gyártásáról letiltani. És, hogy mennyire lopott a Huawei technológiai háttere vagy sem abba most ne menjünk bele...Ha az átmeneti licenszet is elvesztik az még okozhat problémát a medvebőrére előre nem innék de szerintem kis huzavona és Trump jó szokásához híven az erős megrántás követően engedni fog egy keveset és kapnak pár hónap haladékot ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest