- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #4969 üzenetére
Fr a elég, de ha szeretnél biztonsági mentést csinálni, akkor szerintem a HiSuite nagyon jól működik.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
corvin1984 #4576 üzenetére
Ez sima P20 topic, ebben nem amoled van. Viszont 2 év gari van a kijelzőre, ha beégett, ingyen cserélik.
-
bedibazsa
senior tag
Vettem egy Nova 5t-t, pár napig próbáltam az eredeti 9.1-gyel. Ugyanolyan fos volt a RAM kezelése, mint a P20-nak, az egész hulladék volt. Felment rá az EMUI/Android 10 és ugyanolyan zseniális lett, mint a P20 az eredeti 8.1-gyel. Szerintem a P20-at megmenti majd az EMUI 10, nagyon jól sikerült.
-
bedibazsa
senior tag
Egyszerűen máshogy, másmilyen appokat használunk. Nálam tuti nem user error volt, mert annyira azért értek hozzá, hogy be tudjak mindent állítani, plusz EMUI 8 alatt nem produkálta a hibákat, 9-estől kezdve jöttek elő a bajok. Előtte volt 2 Huawei és 2 Honor telóm, azokkal sem volt ilyen baj. Nagyon sok külföldi fórumon is panaszkodtak memóriakezelési problémákról, nekem a József körúti szerviz is elismerte a hibát még tavasszal, és alaplapot is cseréltek, hogy EMUI 8-cal kapjam vissza a telefont - valamiért nem rollbackelték vissza.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Hieronymus #3979 üzenetére
Hiba ez. Nálam a P20-on egyfolytában ezt csinálta, a Samsung pedig memóriában tartja. Banki alkalmazásom amúgy is 5 perc után kiléptet automatikusan, az, hogy bezár annyi idő alatt, míg kimásolnék pár infót, az eléggé tré.
-
bedibazsa
senior tag
De itt azért értünk hozzá, nem ma kezdtük az okostelefonozást. Többen adtuk el ezt a telefont, mert butaságokat csinált, nem user error volt. Mi az, hogy 12 alkalmazás futott a háttérben, és az baj?
Azért van a memória, hogy fusson. A legnagyobb baj, hogy 3-at nem bír bent tartani az agya. El kell fogadni, hogy igenis bajos a Pie a P20-ason.
-
-
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Nem rossz a waze, de amikor itthon (Budapesten) autóba ülök, akkor nekem a Gmaps sokkal jobb, nekem az tetszik benne, hogy jobban mutatja, melyik sávba soroljak be, meg átláthatóbb az egész. Pályán, meg vidéken, amikor megyek anyámhoz, akkor meg waze.
-
bedibazsa
senior tag
A végén már mindenki 8.1-en köt ki. :D
-
bedibazsa
senior tag
válasz
winhate #3682 üzenetére
Szia! Abszolút érzem a problémád, hasonló gondjaim voltak. Nekem sehogy sem sikerült megoldani. Az egyik legidegesítőbb az volt, amikor Driveba töltöttem volna fel egy 7 gb-os videót, de egyfolytában megszakadt, ha lezártam a kijelzőt. Az összes energiagazdálkodási menüt végignyálaztam, de semmi. A 4GB RAM-ra sem lehet fogni, mert az alapvetően elegendő. Sok külföldi fórumot olvastam, a Mate 20 Pro 6GB-val is ugyanezt csinálja. 8.1-es EMUI-ra való rollback talán enyhíti a problémát.
-
bedibazsa
senior tag
Akkor vak vagyok és nem értek hozzá, fel is mondok a munkahelyemen. :( Görgesd a Google hírfolyamot Chromeban, teljesítmény mód nélkül, vagy Youtube appban forgasd el a képet. Ez csak 2 eset, de van még számtalan. Fr nem segített, rollback nem lehetséges a mostani szoftveren stb.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Richie86 #3664 üzenetére
Nem voltam elégedett a szoftverrel, kikészültem az agresszív memóriakezeléstől - pedig már mindent próbáltam. Darabos volt a rendszer, akadozott, aztán vettem egy S10-et. Az amoled kijelző nem a kedvencem, de ez van, megszoktam egy hét alatt. A szoftver meg ég és föld.
-
bedibazsa
senior tag
Én elköszönök a fórumtól, megváltak közös útjaink a kis P20-assal. :D
-
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3635 üzenetére
1-2 oldallal ezelőtti téma, valamilyen szinkronizálási probléma volt.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Hieronymus #3631 üzenetére
Sajnos csak angolul beszélek, így egy mukkot nem értettem. :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa a P20-nak. OK, hogy jönnek frissítések stb, de kap-e 10-es Androidot, az jó kérdés.
-
bedibazsa
senior tag
-
bedibazsa
senior tag
válasz
johnsmithnex #3593 üzenetére
Nekem úgy marad bent a MiFit, ha lelakatolom az alkalmazást.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
shifty! #3518 üzenetére
HiSuite-val rollbackeltem. Először vissza 9.0.280-ra, majd onnan felajánlotta a 8.1.168-at novemberi secu patch-csel. Sokkal jobb, meg nekem jobban is tetszik és ez már támogatja a VoLTE-t. Igazából abból lett elegem, hogy pocsék volt a memóriakezelés és minden szaggatott, nem keltette egy tavalyi csúcshardver benyomását a teló.
-
-
bedibazsa
senior tag
Pl, ha nyitva van a Mi Fit app (lelakatolva), Chrome egy ablakkal, YouTube és Spotify, ne zárja be állandóan ezt a 3 appot, ami nincs lelakatolva. 4 db alkalmazás és folyamatosan újra tölti újkora óta. Annyira nem nagy extra dolog. Amúgy igazad van, S9-en elég volt a 4GB RAM ezekhez a műveletekhez, itt nem.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
MittuDomain_ #3427 üzenetére
Sajnos a telón 2 hónapja.
-
bedibazsa
senior tag
280-asra most jött a 9.1, kíváncsi vagyok, milyen. Telenoros, független, dual sim, 2 telenoros kártyával.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Razzor two #3312 üzenetére
Nekem sem jött még, 280 van, HiSuite szerint az a legújabb, de majd jön, szerencsére működik.
-
bedibazsa
senior tag
Nekem még sem OTA-n, sem HiCare-ben, sem HiSuite-ban nem jött, de majd jön. :D
Más: eddig a Chromeban lent voltak a menüpontok, tegnap csináltam egy FR-t, újra fent vannak, nehezen érem el őket. A Chrome random, magától állt át előtte. Van tippetek, hogy manuálisan van-e rá beállítás, hogy újra lent legyenek? Köszi! -
bedibazsa
senior tag
válasz
GileraRC50 #3267 üzenetére
Független a telekomos is, az én telenorosom is.
-
bedibazsa
senior tag
Szerintem most vihar előtti csend van, hamarosan elkezdik kiszórni a 9.1-et, ott majd felzárkózik az összes P20.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
anonymus89 #3151 üzenetére
Szerintem ez normális.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
anonymus89 #3137 üzenetére
Sík és a kamera beljebb van, király ez a tok. Annyi, hogy alul-felül kivágott.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Sántha Lajos #3126 üzenetére
Én Nillkin Super Frostedet használok minden telefonomon már évek óta és nagyon kényelmes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest