Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Nem kell semminek sem látszania.
Kikapcsolod a telefont.
Bekapcsolod a telefont.Legjobb, ha egy másik készülék is van melletted. legalább látod hol vannak a PIN számok. Akár ki is maszkolhatod egy/két papírral a számok helyét.
Beírod a kártya PIN-t, ha van
Beírod a telefon PIN-t, ha van.Hagyod elindulni a rendszert.
Majd rádugod a monitorra.
Majd megnyomod az engedélyezés gombot. -
Hieronymus
veterán
-
Hieronymus
veterán
Elköszönök tőletek.
A készülék kijelzője már két helyen szenvedett kisebb sérülést.
Az akkumulátor sem a régi már.
Pixel 7 jön a váltani a P20-at.Minden jót nektek!
-
Hieronymus
veterán
Hogyan lehet kiolvasni a SIM kártya azonosítóját (ICCID)?
-
Hieronymus
veterán
válasz
szabiace #5462 üzenetére
A lassulás oka cache automatikus törlése.
Az utolsó nagyobb frissítés után a cache törlését ajánlotta valaki a gyorsításra.
Hosszabb távon hatásos, de az elején csak lassít, mert többlet I/O műveletek generál a gyorsítótárazás kialakítása. Nyilván ez magasabb fogyasztást is jelent.A Huawei most nem érdekelt a trükközésben. Az már tiszta nekik, hogy jelenleg nem versenyképesek Kínán kívül. Ha a visszatérést komolyan gondolják, akkor nem rossz emlékkel búcsúztatják el a vásárlóikat a telefonjaiktól. Ha nem akarnák már visszatérni, akkor sem nyernek a lassítással.
-
Hieronymus
veterán
Új frissítés érkezett a telefonomra.
10.0.0.192 (C432E9R1P3) 19,95 KBJavítja a rendszer kompatibilitását bizonyos hálózatokon.
-
Hieronymus
veterán
"A192-s" frissítés.
Leginkább kéretlen programokat hozott!
- AI Voice. Google, Alexa.. konkurenciája. Nem piszkáltam.
- Patal Maps. Ígéretesnek tűnt. Ma reggel nagy volt a forgalom Beálltak az autópályák városba hajtó sávjai. A normális esetben negyedóra, ma 40 perc a munkahelyig. A Patal 10 perccel rövidebb utat talált. Nosza rajta, ki akartam próbálni. Sajnos nem szólt, hogy terepjáróval menjek, mert a rendes útról erdei ösvényre kellene hajtanom. Az utcanevek egy részét nem tudta kimondani és egyetlen út sebesség korlátozását ismerte.
Ez így használhatatlan.
Könyvek, Link Now valamint ügyfélközpont. Ezeket nem nem próbáltam.A biztonsági frissítés júliusi.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #5357 üzenetére
"kinyithatós tokban hordta a telefonját..."
Ez az oka. Gondolom töltés közben is gondosan csukva volt a tok. Nyáron kocsiban töltve komplett katasztrófa a tok.
-
Hieronymus
veterán
Azt gondolom, a terméktámogatás véget ért.
Nekem a júliusi frissítés az utolsó.
Valakinél van újabb? -
Hieronymus
veterán
Valaminek mégis csak kell lennie a csatlakozóban.Kosz, apró szemcse, ... .
Én május végéig folyamatosan használtam az USB-C csatlakozót, naponta többször.
Töltés, Android auto, számítógép csatlakoztatás. USB-C hub. Egyszer kellett takarítani.Aztán találtam akcióban mágneses kábelre. Azóta áttértem erre. Egyetlen kábellel lehet tölteni az összes telefont. A közdarabok egy kicsit kilógnak, de ez legyen a legnagyobb baj.
-
Hieronymus
veterán
válasz
petyametyo #5137 üzenetére
Mennie kell.
Legfeljebb akkor nem megy, ha a telefon USB funkciója el van állítva vagy hardverhibás.
Esetleg teljesen el van koszosodva.A hozzákapott USB-C füles működik?
-
Hieronymus
veterán
válasz
petyametyo #5135 üzenetére
Letöltöd a HiSuite programot és elvégzed a a szükséges beállításokat a telefonon. Utána a programmal hozzáférsz a készülékhez.
-
Hieronymus
veterán
válasz
MittuDomain_ #4771 üzenetére
A HiCare öntesztje mit mond?
-
Hieronymus
veterán
A HiCare nekem is beizzította a frissítést.
-
Hieronymus
veterán
válasz
punky10 #4653 üzenetére
Talán a Huawei prezentálja, hogy a megrendelők bizalmát a tartós terméktámogatással akarja megtartani.
Nyilvánvalóan a mai korlátozás nem fog örökké tartani.
Jó visszatérő reklám, hogy sohasem hagyják cserben a vásárlóikat és a leghosszabb terméktámogatást kizárólag tőlük kapják meg a felhasználók.A visszatérés megkönnyítésére naprakészen kell maradni az Android adaptációjában. A Huawei kínai eladásai midig életben fogják tartani a vállalt csoportot. Ha jól csinálják azonnal vissza kerülhetnek az élmezőnybe.
-
-
Hieronymus
veterán
válasz
MittuDomain_ #4010 üzenetére
A hívószám küldésnek és a hangpostának nincs sok köze a telefon gyártójához.
Nekem sincs hangpostám, és a telefonszámom látható. Nem változtak a beállítások. -
Hieronymus
veterán
"Ugyenez a bankos appokkal is. Átlépek kimásolni egy számlaszámot az utaláshoz, mire visszalépek addigra bezárja az appot..."
Ez nem biztos, hogy hiba. Ha egy adatérzékeny app kikerül a fókuszból induljon újra.
-
Hieronymus
veterán
válasz
winhate #3956 üzenetére
Jó a telefon fényképezésre. Általában csak dokumentálásra használják ez emberek, a fényképezőgépüket. Arra meg a P20 tökéletes.
Ma érkezett Dominikára egy ismerősöm. Azonnal ledokumentálta a megérkezését 6 darab fényképpel. Mindegyik borzalmasra sikerült. Valódi fényképezőgéppel sem lett volna sokkal jobb. Nem gép hibázott a képek készítésekor.
-
Hieronymus
veterán
EMUI frissítés.
9.10.345 -
Hieronymus
veterán
válasz
ronin771 #3774 üzenetére
Sajnos tapasztalom.
A saját autómban beérkező hívás esetén rendszeresen kiakad az Android Auto szoftvere. Egy fiesztában megszakad a kapcsolat a két eszköz között. Ekkor jöttem, hogy nem az autók oldalán van a hiba forrása.
Régebben viszont rendesen működött.
Az újra párosítás nem segít. -
Hieronymus
veterán
válasz
punky10 #3739 üzenetére
"....csippan egyett egy falu közelében,hogy ha most lefordulok a nyílegyenes főútról jobbra,majd utána két balossal visszatérek arra a főútra,amin épp haladok,akkor az 21 perccel hosszabb menetidőt eredényez... "
Szokása, Főleg olyan helyeken, ahol gyakrabban alakul ki forgalmat akadályozó körülmény. Van amikor túltolja az alternatív útvonal keresést.
Van még egy baja, de ezzel nincs egyedül. Ha megállás után, a következő cél eléréséhez a megfordulás célszerű, akkor inkább több kilométer kerülővel. vezet át kívánt irányba. A megfordulást kizárólag zsákutcában kezdeményezi. -
Hieronymus
veterán
válasz
johnsmithnex #3738 üzenetére
Sajnos ez országfüggő.
Néhány európai országban nem működik a dolog. Nincs sebességkorlátozás jelzés és nincs figyelmeztetés Fotoshooting pontokra. A Waze valamivel informatívabb, veszélyes útszakaszokat jelez, a veszély pontos meghatározása nélkül. Van alternatíva, például a Blitzer.de. Sajnos versenyben eszi az adatkeretet az akkumulátor maradék kapacitásával. De legalább nem teljesen megbízható, mert kevesen használják. -
Hieronymus
veterán
válasz
johnsmithnex #3733 üzenetére
Waze.
Kipróbáltam.
Nekem több gondom is akad vele. Ahol lakom, a forgalmi helyzet jelzése messze elmarad a pontosságban.
Kevesebb utat ismer. Talán az online forgalmi adatok csekély mennyisége miatt, a rövidebb útvonalakat helyezi előbbre. Beterel olyan útszakaszra, ami 30-as zóna és tele van egyenrangú kereszteződésekkel. Megtakarítás 20 méter, veszteség 20 perc.
Biztosan van olyan hely, ahol sokan használják és ezért hatékonyan képes navigálni. Felénk egy előnye lenne a Waze használatának. Mutatja veszélyes helyeket, ahol gonosz háromlábú eszközök állnak és képeket készítenek a gyorsan haladókról. A Maps nem vette át ezt a funkciót. van alternatív megoldás, de kevésbé kompakt és jobban nyeli az adatforgalmat. -
Hieronymus
veterán
válasz
bedibazsa #3730 üzenetére
Köszönöm.
Én is megtaláltam. Érdekes módon valamelyik frissítés után néhány napig jelezte, utána már nem. Talán egy következő frissítés kapcsolta ki.
Ma el kellett utaznom egy településre és vissza, ami 520 km utazást jelent A telefonomon viszont majdnem teljesen lefogyott az adatkeret. Semmi baj, van egy régi S. J5(2016) telefonom. Kijelző megrepedve, de van benne egy demo kártya, ami havi 100MB netet biztosít ingyen, Autózni pont OK.
Régen volt bekapcsolva. Lenyomtam egy frissítést és minden beállítás nélkül mutatta a sebességet. -
Hieronymus
veterán
Hölgyek és Urak!
Van egy gyors kérdésem.
A Google Maps-el navigálva nálatok jelzi az app a haladási sebességet?Csak nekem nem (és nálam van a hiba) vagy senkinek sem?
-
Hieronymus
veterán
A kocka el van vetve.
A Huawei Mate 30, Play Store és Google Maps nélkül lett bejelentve.
[link] -
Hieronymus
veterán
válasz
MittuDomain_ #3585 üzenetére
Inkább a tízest.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Sántha Lajos #3166 üzenetére
A színerősség állítható a szoftverben.
Teljesen alap beállítások mellett félárnyékban fotózva egy virág. Mindenfajta utólagos beavatkozás nélkül. A színek eléggé valósághűek. -
Hieronymus
veterán
válasz
Sántha Lajos #3147 üzenetére
Izé.
Az a szám az értesítések számát jelöli.Ha fentről lehúzod a képet, akkor megjelenik a két üzenet.
Az egyik az OSB csatlakozás típusát jelzi és engedi változttni.
A másik valami üzenet. -
Hieronymus
veterán
9.0.0.293 (C432E7R1P11)
755MB
Maj 2019 -
Hieronymus
veterán
"Az EU meg perelhet bárki, bármennyire, amíg az USA nemzetbiztonsági kockázatnak minősíti, és ezért megvonja tőle a szellemi javakat, EU szinten fejre is állhatunk, akkor sem történik semmi. "
Ez nem így működik.
Az EU nak nem kell perelnie senkit az illetékessége területén belül. És kívül sem.
Inkább az EU büntet a saját joga alapján és a saját területén belül.Első körben figyelmeztetésként, mert növeli az Unió és polgárainak biztonsági kockázatát, büntetéssel sújthatja a Google-t. Ha ez nem használ, akkor a tevékenységét korlátozhatja. Végső esetben megtilthatja új Google-hez kapcsolható szoftverrel szerelt eszközök forgalomba hozatalát, az EU területén.
Ennél csekélyebb alapon már büntették néhányszor a Google-t és a Microsoftot is. Például a böngészőválasztás hiánya okán.
-
-
Hieronymus
veterán
Nem az EU-t szarják telibe, Minden ország az USA területén kívül érintett a dologban.
Ha pedig nem tetszik, vegyél másik készüléket,
OK, de olyan készüléket, amihez bármi köze van Amerikának vagy a Googlenek soha többet!
a Google mint amerikai cég meg annyit tehet , hogy végrehajt
Amerikában. De a világ többi részére nem vonatkozhat a tiltás.
-
Hieronymus
veterán
válasz
JamesHun #2926 üzenetére
Ha jól értelmezem a korlátozást csak a korlátozás kezdetétől készülő Huawei készülékekre vonatkozik.
Az EU-ban eladott készülékekre nem vonatkozhat a korlátozás.Egyrészt nem csorbulhatnak az EU vásárlók jogai, amerikai intézkedésre.
Másrészt, a már eladott készülékek esetében már a tulajdonosával áll jogviszonyban a Google. Nem vonhatja meg tőlem a biztonsági frissítéseket. A meglévő kifizetett tartalmakat és azok aktualizálását.
Nem jelenthet az Európai felhasználók számára biztonsági kockázatot a Google.Ha nem képes szolgáltatni Európában akkor pakolja össze a dolgait, Fizessen kártérítést és menjen haza. Nem is visszajönnie egy megbízhatatlan cégnek. Még akkor sem, ha a bohócot nyugdíjazzák odaát. (Amire egyre kevesebb az esély a következő fordulóban.)
-
Hieronymus
veterán
Új üvegfóliát kapott a telefonom.
https://de.hama.com/00183413/hama-3d-full-screen-schutzglas-fuer-huawei-p20-schwarzA 0,33 mm vastag üvegfólia 10H keménységű. Tökéletesen illeszkedik a kijelző méretéhez és a gyári tokhoz.
Adnak hozzá egy műanyag keretet, ami megkönnyíti a felhelyezést.
Videó a felhelyezésről.Eddig ez a legjobb amire rátaláltam. nálam sajnos fogyóeszköz az üvegfólia.
Nyitott kérdés még a tartóssága. Hamarosan kiderül, mit bír ki.PS:
Nagyon kell bírnia, mert elég drága. -
Hieronymus
veterán
válasz
hmatthew19 #2475 üzenetére
A leírás szerint a VoLTE és rendszer kompatibilitásán javít..
-
Hieronymus
veterán
válasz
78zolika #2420 üzenetére
Nincs lehetetlen.
Szükséges egy RTL2832U chipes USB DVB-T inkább -T2 tuner.
Telepíteni kell az RTL2832U drivert a playrol.
Wavesink DAB/FM app
welle.io DAB+ SDR app
Aerial TV - DVB-T receiver
SDR Touch - Live offline radioKicsit karácsonyfás lesz a telefon, de működik.
Létezik WIFI kapcsolatú DVB-T eszköz is. Ezzel pár magyar rádió adás is fogható.
Talán létezik FM/DAB változatban is. -
Hieronymus
veterán
Hogyan tudom leszedni a Mountain Dark Theme-t?
-
Hieronymus
veterán
válasz
Indian74 #1925 üzenetére
Gondold át, hogy mit szeretnél.
Van olyan adapter, ami töltő csatlakozással is rendelkezik. Kívánság szerintiszámú USB3 porttal, esetleg analóg audió kimenettel. Illetve egy további USB-C csatlakozóval, hogy tovább lehessen bővíteni a csatlakozókat.Az új PC-k egy részéhez is használható az adapter.
-
Hieronymus
veterán
Nekem most érkezett meg a frissítés, minden trükközés nélkül.
EML-29 9-0-0.160 (C432E7R1P11)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest