Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
Vodás EML-L09 -eshez hol található 9.1 letölthető ?
Egyáltalán felrakható rá?
Ha igen akkor az OTG módszer le van valahol írva?Előre is köszi a helpet
-
Liller7
tag
Nekem is megjött a 9.1.otán.De viszont az eddig használt fekete téma nem jó hozzá.Dark pure a téma neve.Tudtok ajánlani olyat ami jó?
-
kisocsi
tag
válasz
attila.86
üzenetére
Hány gb pendrive kell minimum? Nekem csak 4 gb van sajnos.
Ma reggel elkezdtem letölteni a fájlt,és még mindig a fele hátra van
Akkor ez a 9.1 legfrissebb verzió ugye?!Ma tudtam szerezni micro usb-otg kábelt. Ha teszek rá type c- micro usb átalakítót az működni fog szerintetek?
-
smarci201
csendes újonc
Akinek települt már a 9.1, éreztek a telefon sebességén lényeges javulást? Ez az új EROFS fájlrendszer tényleg olyan sokat jelent, mint ahogy beharangozták?
-
-
errors01
csendes tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Nekem is ugyen ez volt a probléma. 3x kaptam ezt az üzenetet. Végül az oldotta meg, hogy az FFnél a changelog mezőre kellett jobb gombbal kattintani és az másolni. Ha nem sikerül ráklikkelned akkor csak húz szét a mezőt. Végeredmény valami hosszú link lesz xml formátumba. Azt kell beillesztened. He nem megy, akkor csinálok 1-2 képet. Csak most telóról vagyok. 🙂😊
-
Dino69
aktív tag
válasz
kisocsi
üzenetére
Totalcommander / Beállítások / Álltalános Beállítások / Képernyő / Rejtett fileok megjelenítse pipa be.
Ekkor megjelenik az Appdata mappa.
(Nem bántásból, de akikenek ez le kell vezetni, azok várják meg a OTA- frissítét, mert ettől egy kicsit több kell majd a 4 es pontnál) -
kisocsi
tag
Én próbáltam ezen megoldást,de már az elején elakadtam. Nekem ilyen nincs a gépemen:
"C:\Felhasználók\FELH.NÉV\AppData\Local\Hisuite\userdata\UpdateDogDev" mappába (írd felül)
Az AppData\Local\ mappa megvan,de a Hisuite mappa hiányzik. Az megoldás lehet hogy magam csinálok?! -
-
-
Gyors kérdés: Nekem sima P20-am van.
A típusa a telefon névjegye alapján: EML-L29
Az FF ezt találja szoftvernek és jová van hagyva: EML.LGRP2-OVS 9.1.0.311 . Full OTA
Ez jó nekem, ezt kell leszednem? -
FF-el ezzel a megoldással nem lehet felrakni az új szoftvert??
-
attila.86
tag
-
JamesHun
addikt
válasz
attila.86
üzenetére
Se a telefon beállítások / frissítés (teljes csomag letöltés)nem talál 270 fölöttit, hiába váltogatom vagy tiltom le a SIM-eket
Se a Huawei HiCare vagy mi a szöszből se talál frissebbet a 270 nél
Se asztali gépre kötve nem talál frissebbet 270 nél.
Nem is a 9.1 a legnagyobb gond, hogy az nem jött még meg, mert azt most kezdték csak el kilőni itthon (talán 1 hete kb)
Az, hogy te szerencsés vagy, és 270 nél frissebb van a telefonodon öröm boldogság neked, bosszankodás annak akinek májusi a legutóbbi biztonsági frissítése egy prémium telefonon. -
attila.86
tag
A türelmetleneknek: az OTG módszerrel való frissítés még mindig szerintem a legegyszerűbb (nem kell nem létező ügyfélszolgálatosokkal harcolni feleslegesen), és azt a verziót feltéve, ami jelenleg már OTA is kint van bizonyos készülékekre (311), úgy továbbiakban is jönnek az OTA frissítések garantáltan és a garancia sem veszik el. Anno OTG-vel tettem fel az első 9-est, és utána viszonylag időben kaptam a 293-at is. Most frissítettem 293-ról 311-re OTG-vel, hibátlan.
-
JamesHun
addikt
válasz
bedibazsa
üzenetére
valami volt akkor is, mert nagyon sokunknak nem jött meg akkor se a bizt. frissítés. lehet csak azt engedték rá. passz miért van az, hogy valaki megkapja, más meg nem. kinézem belőlük, hogy a 9.0-t elfelejtették beaktiválni, hogy jöhet a magyar ügyfeleknek
valahol bénáznak annyi szent -
JamesHun
addikt
válasz
GileraRC50
üzenetére
pedig fordítva kellene lennie nem?
Mert a másiknál a szolgáltatóknak is vacakolnia kellma hívtam a Huawei supportot, ígértek egy visszahívást.
remélem úgy lesz mint a 9.0 idején, akkor is egy hosszabb telefonos beszélgetés után már este megindult a frissítés mindenkinek aki le volt maradva, utána meg jött a 9.0
Hívogassátok ti is, hogy miért 270-en van a telefon mikor 290 en kéne lennie már jó ideje és mi van a 9.1 el
Hátha rájönnek elbasztak valamit -
bedibazsa
senior tag
válasz
GileraRC50
üzenetére
Független a telekomos is, az én telenorosom is.
-
GileraRC50
csendes tag
Független készülékeknél később jön általában az update, lásd a 9.0-nál is..
Lehet egy hét is. -
joker1220
őstag
Sziasztok!
Ma reggel megkaptam a 9.1.0.311 verziót. Telekomos független dualsim telo... Üdv
-
-
N_A_S
veterán
Úgy néz ki hogy EMUI 8.1-el ez a probléma megoldódott.
8.1.0.168 tettem fel, ennél van frissebb 8.1-es? Létezik olyan oldal ahol lehet az EMUI kiadásokat ellenőrizni?
Ami érdekes hogy a rendszerbeállításokból nem talál most szoftverfrissítést, Hi Suite-tal is csak a 9.0.0.197-est dobja ki
Egyébként a WiFi-je jóval gyengébb az OnePlus 3-hoz képest. Nálam is csomószor megszakadt egy cirka 1300mb-os letöltés, és telefonon kellett kapcsolgatni a wifit ki-be, hogy tovább folytassa.
-
punky10
addikt
válasz
Punisher85
üzenetére
Nálad mi a legfrissebb?Mert az még nem általános,hogy ha kijön egy frissítés,akkor azt mindenki azonnal megkapja.
Mindenesetre én az elmult fw-kel kapcsolatban egyszer sem tapasztaltam még ezt a hibát.
Napi szinten használok 3,5 wifi hálozatot,plusz néha a táblagép hotspotját,de még nem volt olyan,hogy csatlakozás után magától lemenjen a hálóról.Volt egy régebbi fw,amin nem mindig csatlakozott rá autómatikusan az elmentett wifi hálokra,de ez már régebben volt,azóta legalább 3-4 frissítés volt.ui:úgy jön ki 3,5 hálozat,hogy otthon van egy wifi,meg egy ismétlö,más címmel,de ugyanazzal a jelszóval,ezt csak egy félnek vettem...
-
JamesHun
addikt
válasz
Punisher85
üzenetére
gyári visszaállítás
-
istnag
addikt
válasz
Punisher85
üzenetére
Azért tegyél egy próbát másik routerrel.
-
istnag
addikt
válasz
Punisher85
üzenetére
Próbáld meg másik routerrel is. Havernál, rokonnál, ahol más típusú router van. Ill. a legfrissebb szoftver van fent?
-
Punisher85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a wifi kapcsolat váratlanul megszakad.
Pl.: Play áruház hibátlanul megy majd egyszer csak megszűnik a kapcsolat és kiírja hogy nincs internet. Ugyanez van böngészőben is (chrome, firefox)
Volt Factory reset a telón és utána is csinálja.
Új a készülék, előtte P9 volt és nem voltak ilyen problémák.
Előre is köszi a segítségeket! -
N_A_S
veterán
Az mitől lehet hogy nem hajlandó leszinkronizálni a névjegyeket a Google accountomról?
-
N_A_S
veterán
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Aki feltette a 9.1 verziót,milyen változások vannak?!
Érdemes frissíteni,már ha ideér?! Pro vs kontra vélemények érdekelnének,persze ha van. -
punky10
addikt
Nem ez az a világmegváltó újítás,amire mindenki várt,de szerintem így jobban néz ki.Nekem legalábbis bántotta a szemem,hogy némelyik ikon kerekített négyszög alakú,néhány pedig kör.Így egységesebb.
Igaz,eddig is megoldottam,Nova launcher+iconpack,de jó,hogy már a stock kinézetnél sincs ez a kettőség. -
Nem nagyon erőlteti meg magát a Huawei a frissítésekkel. Régebben azt hangoztatta, hogy sokkal jobban oda fognak erre figyelni mint mások ( lásd Mate 9-10, ahol egy évben emlékszem legalább 5-7 frissítés jött ki OTA-n), most meg imádkozni kell egy frissítésé, és ugyan az a sorbanállós-várakozós sztori van mint azt az androidtól megszokhattuk.
-
v.attis
őstag
Van az NZ Alerts nevű villogtató app.
A Samsung J3 telón megy rendesen, a P20-on meg nem jelez Viberre.
Mit enged a Samu amit a Huawei nem? -
-
N_A_S
veterán
Olyan gondom van, hogy még egyelőre SIM nélkül használom a telefont, ma pl itthon hagytam, reggel mikor elmentem még 47%-on volt, 3-ra mire hazaértem csutkára lemerült. A töltés is érdekes, hiába írja azt hogy szuper töltés volt hogy 2 óra alatt ment fel 28%-ra és kb 17% körül kezdtem el tölteni, de van hogy megy rendesen a gyorstöltés(ugyanavval a gyári töltővel természetesen).
Másik gondom: NFS No Limits-nél, játék közben fogja magát és csak úgy lezárja a képernyőt. Ezt a mai nap kezdte el produkálni.
Mindezt úgy hogy nem egy belakott romról van szó. 2 GPS app (Waze, iGO) 2 játék, az AnTuTu + gyári szoftverek vannak rajta, lefrissítve minden.
-
Dino69
aktív tag
A türelmetlenebbeknek, és bátrabbaknak ezen [link] segíthet a 9.1 felrakásában.
Jeleneg épp tölti lefelé a hisuite.
-
-
-
bedibazsa
senior tag
Szerintem most vihar előtti csend van, hamarosan elkezdik kiszórni a 9.1-et, ott majd felzárkózik az összes P20.
-
Dino69
aktív tag
válasz
Razzor two
üzenetére
Próbáld ki egy másik Telekomos kártyával, hátha
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Swiftkey-t használja valaki? Szóköz helyett állandóan vagy pontot, vagy vesszőt rak. Ezt a funkciót ki tudom valahol kapcsolni? Rohadt idegesítő mindig minden szó végén visszatörölni..
-
Sántha Lajos
aktív tag
Köszönöm a válaszokat .
-
punky10
addikt
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Csak akkor veszem ki a tokból,ha meg akarom takarítani(be tud menni a hátlapra a por)vagy ha cserélem a tokot.Van egy általános tok,,van egy rugged-tok melóra,és van egy fémkeretú "ünneplős"...
Tok nélkül nekem is nagyon csúszik,még a fém oldalúval is,de az még elmegy. -
istnag
addikt
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Nekem jó ideje nincs semmilyen tokban és úgy rakom le, ahogy sikerül. Van karc az elején a hátulján is, de a kamerán egy sincs.
-
Mans20
addikt
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Nem veszem ki a tokból. Csak ha néha takarítom. Tok nélkül sajnos nagyon csúszós.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Egy olyan kérdésem volna , nekem ez az első ilyen telefonom , aminek Kiáll a kamera púpja a készülékből. Amikor elmegyek itthonról felteszem rá a hátsó tokot ( Nillkin Super Frostedet Shield ) , ez védi a kamerát. (na meg a képen láthatóba bele rakom)De amikor otthon vagytok hogy rakjátok le a telefont egy polcra például ? Mert én ha hazajövök egyből kiveszem a telót a tokból és lerakom úgy hogy a kamera ne érintkezzen semmivel .Tehát a kérdésem hogy mennyire kell vigyázni a kamerára ,és hogy ti HOGY RAKJÁTOK LE OTTHON ? (rakok ide egy két képet én így raktam a polcra).
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne ismét, hogy valaki használ a telefonon Vodafone Volte szolgáltatást??
Ha igen milyen romon?? (Telekomos, független készülék)
Elvileg beaktiváltattam tegnap (S8 ra hivatkozva be is kapcsolják), és nem tudom bekapcsolni, mert kapcsolót sem találok. Az irodában van még Xiaomi Note 5 és Redmi 7, amik természetesen gond nélkül működnek...(no comment) -
levior
csendes tag
válasz
kisocsi
üzenetére
A gyorstöltés működik? Nálam is előjött ez a PC konnekt gond. Ekkor észrevettem, h a gyortöltés sem megy (sima töltővel és 2A kábellal használom általában). Azóta is elő-előjön a gond, egyelőre tisztítom a csatlakozót -a kábelelen is- az egyelőre segít (pedig nincs mocsokban használva). Nyár végén majd reklamálom, mert sztem gond van a csatlakozóval.
-
Az miért van, hogy a hangvezérlést nem tudom bekapcsolni? Illetve a hangvezérlésen belül szinte semmit. Látom a dolgokat, hogy mit kéne kapcsolni, de a kapcsolót nem lehet átállítani. A p10 plus-omnál minden megy. (ez az okay, Emy és társai)
-
badacsony
őstag
Hajlanék egy ilyen teló felé, de ez a hsz nagyon elbizonytalanít. Tényleg ennyire durva a helyzet? Egy okosóra-szinkron appot is lelőne simán?
-
Dino69
aktív tag
Aki Vodás kártyával használja, és 270 en megállt mint a szög, tegyen bele egy Telekomos Sim kártyát.
Amint beledugtam, sikított is hogy 293 van elérhető.
Előtte semmilyen módon ( hicare/ hisuit) nem talált semmit. -
punky10
addikt
Igen.Miért pörögjön ezerrel,ha nem muszáj?Ha csak simán használod,akkor megy "alapjáraton",ha pedig kell neki az erő,akkor felpörög.
Pont azon volt balhé,hogy a teljesítménytesztek futtatása alatt is felpörgette magát a Kirin,és nagy számok jöttek ki...
Ezért most az Antutu-nál is manuálisan kell bekapcsolni a turbót. -
Mans20
addikt
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Szerintem AI nélkül is túlélesít, kontrasztos, az árnyékos részek meg túl sötétek. A fák sokszor siralmasak, mint valami festmény.
-
N_A_S
veterán
Az normális hogy ilyen 140-150K -t megy Antutu alatt a készülék?
-
kisocsi
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi,így meg tudtam oldani!!
Csináltam HR a telón,újra belaktam,de még mindig nem csatlakozik a Hisuite. Csak tölt,mást nem csinál.:-(
Erre a problémára megoldás?! -
Sántha Lajos
aktív tag
Pár hozzászólással ezelőtt érdeklődtem a telefon kamerájával kapcsolatban , külföldi tesztekből és saját tapasztalatból kiindulva úgy látom , nagyon szép képeket készít a teló , csak ha növényzetet lát a mesterséges intelligencia , akkor eléggé túl élesít ilyenkor mindenképpen érdemes kikapcsolni a Mi mestert . A másik dolog hogy amikor Honor 8-al fotóztam(nappali képeknél) , a PhotoScape nevű programban , egy kicsit sötétítettem a képen , meg egy kicsi kontrasztot ráraktam . Na itt már nem kell semmit szerkeszteni , alapból jók a képek , (persze ez nem azt jelenti hogy nem érdemes egy kicsit finomítani Snapseed -el , vagy akármelyik szerkesztővel). Nagyon szuper a kétszeres zoom mind fényképezésnél , mind videózásnál , úgyhogy én elégedett vagyok a telefon kamerájával .
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest