- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Üdvözlet, érkezek ide egy Twilight 64GB -al.
OnePlus 3ról váltottam, illetve megvan mindkettő. Egyelőre tetszik a kompaktsága (igazából emiatt cseréltem le az OP3-at), meg az üveg hátlap. Kicsit az OLED-et hiányonolom az ambient display miatt, de LCD-hez képest szép a kijelző, és a fényerő miatt sem kell szégyenkezni. Sokáig gondolkodtam mire megszületett a döntés.
OP5(/T) / Galaxy S8 / Xiaomi Mi Mix 2(/S) / Xperia XZ1C
ezek között filóztam, remélem nem bánom meg hogy emelett döntöttem. Korábban volt már P8-asom azt nagyon szerettem.
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,nem tudok kapcsolódni a szgéphez droid 9 frissítés óta. Ma jöttem meg nyaralásból,és nem tudom átmásolni a képeket a gépre. Hétfőn még jó volt,csi náltam biztonsági frissítést is.
Van valami alternatíva a képek lementésére?!
SOS kellene a segítség!!! -
jenco73
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok hogy váltok erre a telefonra Iphone 7-ről.
A problémám a mostani telefonommal az hogy 2 év után már csak 4.5 max 5 óra kijelző időt tudok összehozni kikapcsolt gps, szinkronizálás és sötét téma mellet. Ez nekem sajnos kevés.
Milyen kijelző időre számíthatok a p20-nál ilyen beállítások mellett? Tudom az ideális a p20 pro lenne az igényeimhez de az méretben már túl nagynak találom. -
hippo0315
senior tag
Fenébe, Vodás 1 SIM-es még mindig 270-es.
-
Liller7
tag
Szintén telekomos,293-as május 5.biztonsági javítás,OTA frissítés,1 hónapja érkezett.
-
NGA
addikt
válasz
MittuDomain_ #3186 üzenetére
Úgy nekem is csak a 270 volt meg. PC-ről lett a 280
-
Vinous_89
tag
Van egy független P20-as készülékem, Pie fut rajta .270 véggel, amely a Google áprilisi csomagját tartalmazza. Várhatóan mikor jön majd az újabb frissítés (nem.a 9.1-re gondolok), vagy van-e valaki a kedves fórumtagok közül, aki már megkapta, a májusi vagy júniusi csomagot?
-
interfész
tag
Nekem valamiért nem működik... Minden ki van kapcsolva és úgy is fel dobja... Ráadásul most a megsere atvalt hogy majd este frissít adjam meg a jelszót...
-
anonymus89
addikt
-
interfész
tag
Ez engem is érdekelne mert nekem is 2 naponta szól..
-
anonymus89
addikt
Csak azért kérdeztem mert egyrészt 1nap 4-10 órát bír ki, plusz mert állandóan frissíteni akar de nem engedem.
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy egyáltalán ne kérdezze?
Pedig még a tárhely jogosultságot is megvontam tőle és a frissítés is ki van kapcsolva, hogy automatikusa ne ellenőrizze. -
shifty!
senior tag
válasz
Lacusch69 #3178 üzenetére
Nincs bajom egyik gyártóval sem, de a tapasztalataitok sajnos nem relevánsak, mert közel sem azonos árkategóriás készülékekről van szó. A térerő probléma lehet akár lokális baj is, beállítás proléma, esetleg régi SIM kártya.
Ugyanitt, én is azért váltam meg a Redmi 4X-emtől, mert nem akartam együttélni a mindenéle apró bajaival (lehetett volna együtt élni vele, de nem akartam...)
Azt mindenesetre aláírom ,hogy a P20 fényév távolság ezektől, de a Mi8/Mi9SE már ezzel egy kategória, és ott valószínűleg más a júzer tapasztalat, mind budget-Xiaomi kategóriában.
-
Lacusch69
tag
válasz
ujtelefon #3173 üzenetére
Nem konkrétan erről a Sziamiauról mondom, de...
Van/volt 3db a családban.
Mi4c (enyém volt):
-Nem volt normális szoftveres támogatás, mindig ügyeskedni kellett vele.
-Akkukezelés egy fosch volt, gondolt egyet, és random kikapcsolt 60% alatti töltöttség esetén.
Új akku nem oldotta meg, cserébe 70%-os volt a kapacitása 3hónap használat után...
Új MIUI 10 elméletileg megoldotta, legalábbis arra a két hónapra, amíg el nem adtam (15eft, nagy nehezen...)
.
Redmi 4x (2 éves, anyámé):
-Telenor kártyával szakadozó hívások, vagy van térerő, vagy nincs.
A kísérletképpen beletett Dominó kártyával egyáltalán nem lehet telefonálni (térerő van...), a T-kom előfizetésessel megy rendesen.
A szakadozó térerejű Telenor kártya egy régi Samu nyomógombossal kifogástalanul megy...
Mutter már idegbeteg tőle, cserélni akarja. (Honor 10 Lite /Huawei P Smart 2019 amit ajánlottam neki)
.
Redmi 6 (fél éves, asszonykámé)
-Telenor kártyával szakadozik, gyakran nem cseng ki, csak értesít a nem fogadott hívásról + olyan, mintha víz alól beszélne a másik fél.
Nagyon utálja...
.
A P20-hoz képest ezek a telók MEGLEHETÓSEN BARKÁCS benyomást keltenek, mégha nem is ugyanabban a kategóriában játszanak.
Lehet, hogy az újabb, magasabban pozicionált Sájomik mentesek ezektől a gondoktól (bár a FB csoportban rengeteg apró probléma merül fel), de én még egyszer nem akarok barkácsolni, köpködni és káromkodni. -
punky10
addikt
válasz
ujtelefon #3173 üzenetére
Ha a 64 giga elég,akkor a P20 jobb,mint a P30 Lite.Ha kevés,akkor Neked kell döntened,erösebb SOC,vagy nagyobb tárhely.
A Xiaomi jó.Én nagyon szeretem,nekem bejön a MíiUI.De igényel egy kis törődést,beállítást,figyelmet.Nem az a fajta,hogy kiveszem,bekapcsolom,és használom.Egyébként a Huawei EMUI-ra is kell szánni legalább 2-3 óra utánaolvasást,és minimum fél óra beállítást,hogy ne okozzon galibát,de a Xiaomi rendszere még többet kér.
Ha ez nem probléma,akkor a Xiaomi.Ha nem akarsz a hírhedt "Xiaomi-együttható" esetleges áldozata lenni,akkor a Huawei .Itt elvégzed az akkukímélő beállításokat,védett alkalmazásokat,és használod.Van itt is ellenpélda,de mivel a topic nem igazán pörög,szerintem elenyésző.Ha több felhasználót érintene,mint 3-4,akor itt már párszor kitört volna a HSZ-lavina...
-
Mans20
addikt
válasz
anonymus89 #3172 üzenetére
Nálam inkább romlott az üzemidő, visszatettem a 8-ast. Ahogy sokan mások is.
-
MeSKA
aktív tag
válasz
anonymus89 #3170 üzenetére
Hát ez szomorú, mert tényleg zavaró..
-
Sántha Lajos
aktív tag
Nincs , nem volt bekapcsolva .Egyébként vissza olvastam a fórumokat (P20 , P20 Pro) tudom hogy ez a téma nem újdonság( például : auto kontraszt , misztikus fekete fák
) , csak azért kérdezek , mert hátha valaki azóta talált rá valami trükköt , hogy ne legyenek az úgymond zöld dolgok túl kontrasztosak . A többi színnel , nincs semmi gondom , nagyon szép képeket készít a telefon .
-
MeSKA
aktív tag
válasz
anonymus89 #3163 üzenetére
Igen, pontosan erre! Viszont én nem találok ilyen lehetőséget.... Tehát a Chrome-ba beírom:
chrome://flags
Majd rákeresve nincs amit írtál.Sántha Lajos:
Szerintem be van kapcsolva az élénk szín, az a kamera alkalmazás jobb felső sarkába van, tedd normálra! -
válasz
Sántha Lajos #3166 üzenetére
A színerősség állítható a szoftverben.
Teljesen alap beállítások mellett félárnyékban fotózva egy virág. Mindenfajta utólagos beavatkozás nélkül. A színek eléggé valósághűek. -
Sántha Lajos
aktív tag
A telefon kamerájával kapcsolatban kérdeznék . Én úgy tapasztaltam hogy nagyon szép képeket készít a telefon , mesterséges intelligenciával (ami voltaképpen egy téma felismerő )és anélkül is .Van egy kivétel .NÖVÉNYZET . Na itt szörnyen túl élesít , túl sok a kontraszt , a színek túl erősek .És ami kicsit bosszantó hogy kikapcsolt MI mester mellett is ha a képen túl sok a ZÖLD SZÍN (fák , bokrok ), még így is kicsit túl sok a kontraszt , meg az élesítés .(elnézést ha butaságokat is írok - nem vagyok profi fotós) . Kérdésem az hogy lehet e úgy fotózni növényzetet hogy természetesebbek legyenek a színek ? Esetleg érdemes e kipróbálni (csak ilyen esetekre)egy másik kamera alkalmazást ? mondjuk egy Open Camerát ?
-
hippo0315
senior tag
Valaki meg tudná mondani mi az a két fekete pötty a kamerák és a vaku között?
Leírásokban nem találok róluk semmit.Előre is köszi a helpet.
-
levior
csendes tag
válasz
anonymus89 #3163 üzenetére
Szerintem nem erre gondol, hanem arra, hogy durván bezárogatja az appokat. Nálam is ez van, ha pl. futás közben fotózok egy fél percet, kilövi a Strava-t vagy a Ghostracer appot, így elveszlik az aktivitás és a GPX (nyomkövetés) file. Mindannak ellenére, hogy ki van kapcsolva az appok automatikus "energiatakarékos" kezelése és a fontos alkalmazások le vannak lakatolva. Ezt a 4 éves Sony Z2-m sem csinálta. Nekem ezért ez a telefon csalódás. Kínai parasztvakítás style.
-
MeSKA
aktív tag
Idegesítő, hogy a Chrome böngészőben ahogy görgetek lejjebb (nem tudom hogy görgetek olyankor) néha újratölti az oldalt... Ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
-
taz1
csendes tag
válasz
Fercsáj #3158 üzenetére
A rácsméret változtatásával az ikonok mérete is változik. Hosszan nyomni v 2 ujjat összehúzni a főkepernyőn, itt főkepernyő beállításai (bocsánat én angolul használom, úh nem tudom ezek-e a pontos megnevezések magyarul) és itt tudod változtatni a rácsméret. Illetve azt hiszem egyes témák is hatással vannak az ikonméretre, de ebben most nem vagyok 100%-ig biztos.
-
Fercsáj
csendes tag
Sziasztok! Az ikonok méretét lehet állítani?
-
anonymus89
addikt
Szia, biztos nem csak a gyári kábellel megy a supercharge funkció mert en ilyet használok a gyári töltő fejjel.
Próbáld másik kábellel is nekem egy digitális V/A mérős kábellel sem ment mindig a töltés -
Lacusch69
tag
válasz
anonymus89 #3151 üzenetére
Én normál módban hagyom éjszakára, wifi be, mobilnet be, 2 kártya (T-kom mindkettő) és kb 7%-ot merül 8 óra alatt.
-
scbb
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem működik a supercharge funkció. A toltofej gyári a vezeték minőségi utángyártott (max 6 Amps, supercharge compatible). Akkus app szerint 1500-1700 ma között van a toltoaram, függetlenül az akku toltottsegetol. Lehetséges, hogy csak a gyári kábellel tölt supercharge módban? -
dussy
őstag
válasz
Nézd meg az akku statisztikát, hogy mi volt az extra fogyasztó.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Szerintem ez normális.
-
anonymus89
addikt
Srácok, aki 2 sim-mel használja mi a tapasztalat üzemidőben?
Tegnap 17:26-kor 91%-on lehúztam a telót és este 10-ig folyamatos szinkronizálás és mobilnet ment. Aztán 22:10-kor ultra battery-be raktam és internet kilőve, erre reggel 6-kor már csak 78%-on volt.
Ez a merülés nem sok egy kicsit?
Jelenleg már 64%-on áll az akku. -
dewill79
tag
válasz
Sántha Lajos #3144 üzenetére
2x Zoom – In the case of the P20 this is sensor interpolation
- szóval digitális, bár elég jól összehozza a végeredményt.
üdv -
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Hieronymus #3148 üzenetére
Köszi a választ , a többi kérdésem még érvényes !
-
válasz
Sántha Lajos #3147 üzenetére
Izé.
Az a szám az értesítések számát jelöli.Ha fentről lehúzod a képet, akkor megjelenik a két üzenet.
Az egyik az OSB csatlakozás típusát jelzi és engedi változttni.
A másik valami üzenet. -
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
donjohnson #3146 üzenetére
szerintem nem , most rádugtam a gépre kijelöltem hogy CSAK TÖLTÉS 1-est ír , leválasztottam kihúztam ,újra bedugtam és kijelöltem hogy FÁJLOK ÁTVITELE 2-est mutat .
Nekem ezzel semmilyen problémám egyébként nincs , csak mivel a beállításokban sehol sem találtam miért mutatja ezeket számokat csak azért kérdeztem .
MEGTALÁLTAM : értesítési mód - további értesítési beállítások - értesítési mód :ikonok vagy számok vagy semmi .(ikonok-nál mutatja a HiSuite kerek ikonját ). -
donjohnson
addikt
válasz
Sántha Lajos #3143 üzenetére
csak akkor van ott a 2-es ha gépre dugod? nem azt jelenti hogy a 2-es sim kártya slotba raktad a sim kártyát? mert pont a térerő ikon mellett van.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Ja és még egy kérdés (aztán már visszafogom magam ) , elégedett vagyok a telefon kamerájával , de azért csak meg kérdezem , ti mindig a gyári kamera app -ot használjátok , vagy esetleg létezik e másik olyan kamera alkalmazás ami valamiben többet nyújt mint a gyári . (google kamerát nem is kérdezem , az erre a telefonra nem kompatibilis).Előre is köszönöm a válaszokat .
(az Open kamerát kipróbáltam régebben a Honor 8-al , de nem volt jobb mint a gyári , úgyhogy le is töröltem) .
-
Sántha Lajos
aktív tag
És még egy kérdés. Ha fotózok van egy kétszeres zoom , elég korrekt a minőség .Ennek a technikai háttere érdekelne , tehát hogy milyen elven működik . Esetleg ez egy hibrid zoom és a 20 mpx. miatt tudja ? Gondolom nem digitális , de még a tesztben sem derül ki világosan hogy hogyan is működik a kétszeres nagyítás .
-
anonymus89
addikt
válasz
bedibazsa #3139 üzenetére
Na ennek örülök én viszont jobban preferálom a gumírozott tokokat. Az általam linkelt jó választás volt részemről annyi, hogy ez is nyitott alulról de csak onnan.
kisocsi: igen a kamera érintkezik a sík felülettel tehát karcolódik, egyébként arra jó hogy a por ne karcolja össze a hátlapot.
-
kisocsi
tag
válasz
anonymus89 #3137 üzenetére
Ami szilikontokot adnak hozzá,az milyen minőségű? És a kamera érintkezik pl az asztallal ha leteszed?
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Sík és a kamera beljebb van, király ez a tok. Annyi, hogy alul-felül kivágott.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Megnéztem alaposan , egy kicsit beljebb van a kamera (nem lóg ki ),de egyébként én teljesen sík felületre sose fogom lerakni , mindig arra a tokra rakom amiről raktam fel képet. Nekem ez így megfelel .
-
anonymus89
addikt
válasz
Sántha Lajos #3136 üzenetére
Ez a tok teljesen műanyag plusz, a kamera így is érintkezik még ha pl leteszed egy sík felületre?
-
Sántha Lajos
aktív tag
végül vettem egy fekete Nillkin Super Frostedet Shield TOKOT A Speedshop - nál , a gyári szilikon tok meg marad tartaléknak .
-
MeSKA
aktív tag
válasz
Sántha Lajos #3129 üzenetére
Üveg az egész, ha leejted, akkor eleje hátulja sérülhet! Ajánlott tokba tenni. Nekem a gyári szilikon tokja van, nem amit adtak hozzá, hanem egy rugalmasabb gumi szerű. Nagyon szeretem. De pluszba már felesleges a becsúsztatós tok, nagyobb rizikó úgyis akkor van amikor felveszed a telót, ahhoz meg ki kellene húznod a tóból.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Sántha Lajos #3126 üzenetére
Én Nillkin Super Frostedet használok minden telefonomon már évek óta és nagyon kényelmes.
-
Mans20
addikt
válasz
Nekem ez van, ajánlom. Tok nélkül nagyon csúszós a telefon, ezzel a tokkal nagyon jó a fogása, oldalt recék vannak. Kamera meg nem lóg ki.[link]
-
anonymus89
addikt
válasz
Gyulu25 #3127 üzenetére
Szia, csak sima fólia van rajta, ami nem üveg plusz jár hozzá egy szilikon tok.
Tokból ezt vettem rá picit féltem az elején mert nagyon tapad és zsebbe nehéz beletenni és kiszedni is de sokkal jobb fogása van mint egy spigen rugged armornak. -
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Gyulu25 #3127 üzenetére
nem igazán tudom , de fel raknám a kérdést kicsit máshogy . Én egy kompromisszumot kötöttem , mert én úgy szeretem használni a telefonomat ,hogy nem egy tokot tartok a kezemben hanem CSAK a telefont , de hogy ha muszáj akkor persze , rakok a hátuljára valamilyen tokot. Csatolnék egy képet és az lenne a kérdése hogy van e köztetek olyan aki csak ilyen tokot használ , mert talán ha ez is elég , nem raknék rá mást .(ELNÉZÉST HOGY ILYEN SZÁJBA RÁGÓSAN ÍRTAM LE ).
-
Gyulu25
tag
válasz
Sza! Használható fólia, netán üvegfólia van rajta gyárilag a telekomnál?
-
Sántha Lajos
aktív tag
Csatlakoznék a Huawei P20 brigádhoz , telekom-nál vettem a telót. Eddig minden fasza , mondjuk kicsit furcsa hogy nem lehet 16/9 - ben fotózni , de tudom át lehet rögtön szerkeszteni a saját szerkesztőjében. Azt kérdezném hogy nekem van egy (hogy is fogalmazzam) , olyan tokom amibe bedugom a telefont , de ettől függetlenül mivel eléggé ki áll a kamera , a telefonból , rögtön ráraktam a szilikon tokot amit adtak hozzá. Azt kérdezném hogy ti milyen hátsó tokot javasoltok , amiből nem áll ki a kamera , de jobban illeszkedik mint ez a szilikon .Ha azt írjátok majd hogy nincs nagy különbség a tokok között , akkor marad ez egyenlőre.
-
kisocsi
tag
válasz
anonymus89 #3122 üzenetére
A Trémobilnál veszem,de csak a 64GB verzió van. 2 kártyával használom,remélem sokáig elég lesz. A P Smartra szinte semmit sem mertem tenni,mert nem sok van. Pedig se fénykép,se video nincs rajt az előbb említett okból. A kamerájáról teszteken jót olvastam,remélem élvezhető képeket készít.
Tudnátok nekem ajánlani jó fajta szivartöltőt és autós tartót?!
-
-
kisocsi
tag
válasz
anonymus89 #3118 üzenetére
A P Smart kamerája még a siralmasnál is rosszabb. :-(
Jövő héten megyünk nyaralni,és a kamerája miatt is a P 20at gondoltam megvenni.
A méret pedig még a használható kategória.
A Pie frissítés jót tett a telónak,vagy lényegi változás nem történt? -
anonymus89
addikt
válasz
kisocsi #3116 üzenetére
P smartot használtam a kamerája sajnos siralmas ehhez képest.
Üzemidőben 2 kártyával használva meg egy picivel jobb.
Sebességre jóval gyorsabb és szebb a kijelzője is.
Hangszórója csúcs méretre meg a régebbi p smarthoz képest u.a.
Nekem eddig nagyon tetszik a telo nem bántam meg. -
kisocsi
tag
Sziasztok!
Érdemes még beruházni erre a készülékre? Előfizus vásárlás lenne,és P Smartot váltana.
Válaszokat előre is köszi!! -
goop
őstag
Tudja a telefon a dual 4G - dual VoLTE t? Ill. ami még fontos, átvált arra a simre a mobiladat kapcsolat amelyik éppen aktív VoLTE hívásban van?
-
ArGa
csendes tag
Sziasztok!
Vettem üvegfóliát, de a szélénél körben nem fekszik fel rá.
Pedig van egy csomó hely is mellette. Azaz pár millivel kisebb is.
Aztán elmentem telefonoshoz és két fajtát is próbált - hasonló eredménnyel.
Most hozat majd másikat ami tuti jó lesz.Viszont aranyáron van.
Tudnátok adni pár típust amit ti használtok hogy melyik jó rá?
Kínából is szoktam rendelni és eddig minden telefonomra jó volt az üvegfólia csak erre nem... -
interfész
tag
Megy 8.1en is
-
bedibazsa
senior tag
válasz
anonymus89 #3104 üzenetére
Frissítsd 9-re, azon biztosan megy.
-
Ringman
félisten
sziasztok!
p20-nál is be lehet állítani valamenyik gomb többszöri lenyomásához különböző funkciókat?
Arra gondolok, hogy honor 8-nál a hátoldali gomb kétszeri megnyomásával be lehetett kapcsolni a zseblámpát. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #3104 üzenetére
Bocsánat a lényeg kimaradt telenor hálózat.
Azért kerdezem mert p smarton ment. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, sikerült egy telekomosra beruhazni honor 8at váltott.
Érdeklődni szeretnék hogy 8.1.0-n hasznalható a VoLTE?
Mert nekem még nem érhető el. -
meke11
aktív tag
válasz
donjohnson #3101 üzenetére
Ezek megvoltak, sőt visszaraktam a 8-as androidot is, de semmi pozitív változás. Ebből szerviz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest