- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Pjotr
senior tag
Ezt én se értem. Nem mindegy mennyit merül este? Mire felöltözik az illető, fel tudja azt az 5-10 %-ot simán tölteni és 100%-kal indulhat. Bár én alvás előtt töltőre teszem, így mindig full reggel. Viszont a kamera üvege másnak is karcolódik? Gyári tokban van. 3 hónapos.
-
miko_
tag
Nekem az hogy egy éjszaka alatt kb 8 óra alatt úgy hogy wifi mobilnet ki van lőve merül 8 %ot gyanus.Több ismerősöm is panaszkodik rá.A p9 em 1 % merült.Egyébbként ha használom se merül sokkal jobban a telefon mint amikor nem, tehát sztem alaprendszer eszi valamiért jobban mint kellene.
-
csorbajeno
veterán
Ezt értem, nem is az appal van a gondom most. Ezt a csevegőüzenetes dolgot hogy lehet megvonni tőle? Az S9-en is engedélyt kért, ott is megadtam neki, de a Pie után már nem kért engedélyt, igaz nem is cseveg, csak sima üzenet. De lehet, hogy a te ajánlásod lesz a befutó.
-
kelekyle
őstag
Pompi, nagyon köszi, ezen agyaltam tegnap, hogy a szerviz menüben ott az SD Card update de, ha nincs SD... na hát így. 4PDA-ról a linkelt cucc jó, telepítettem és működik a pite
A mi esetünkben így néz ki a fájl struktúra, így tuti megy
F:.
└───dload
│ update_sd.zip
│
└───EML-L29_hw_eu
update_sd_EML-L29_hw_eu.zip -
-
-
workin
senior tag
itt most csak megnyomta a bullshit generátort a support és ennyi jött ki belőle
Ami érdekes , hogy a Huawei nova (sima nova) ami nem egy mai darab, novemberi frissítési csomaggal van ellátva.
szerintem itt teljesen más lehet a probléma.
Még azt sem lehet mondani, hogy túl lenne terhelve a Huawei, mert az amerikai piac kb kiesik nekik -
sharp4
őstag
Mit nem lehet ezen érteni? Egyszerre nem küldik rá az összes telefonra, mivel leterhelné szervereiket, emiatt lehetnek 5-8 hetes csúszások. Sokkal nagyobb felháborodás lenne, ha egyidőben senki nem tudná update-elni a telefonját. Én sem kaptam még meg, holott az korábban mindig az első körben megkaptam.
-
-
-
-
joker1220
őstag
Szerintem már direkt nem kapunk 8.1 -re frissítést, gondolom úgy vannak vele hogy úgy is nemsoká jön a 9 aztán majd azt frissítgetik..
Előtte Mi A1 volt egy rövid ideig ami meg ugye Android One készülék és arra sem adták ki havonta a frissítéseket, mindig akkor jött csak amikor a többi gyártó Android One telefonja már hetek óta megkapta..
Gondolom ez az egész igazából csak a Google Pixel telefonokra érvényes. Csak nem tudom hogy akkor minek szédítik az embereket ilyen dumával hogy persze kaptok frissítést minden hónapban aztán meg jó az nektek 2-3 havonta is
-
-
Muerte68
addikt
én eddig mindig átraktam az sd-t és kész
Nem gond csak furcsállottam,megoldom az átmásolást,csak huawei-nél még nem találkoztam fix memóriával.
Nem akadok meg rajta,meg is rendeltem szerintem nekem jó lesz ami tud-a P10-nem volt meggyőző váltani ez már jobb
Néztem a pro-t,meg a 128 gb-os verziót is de nekem nem éri meg a felárat az a plusz,meg erre jócskán volt kedvezmény.
Meg nem is kell a túl nagy teló ez is határeset. -
Pjotr
senior tag
Na, most vitatkoznom kell. Ezeken a fix fókuszos kamerákon van egy menet, a lencse foglalatat lehet tekerni és a fókuszt manuálisan beállítani. Persze ezt a gyartaskor beállítják végtelenre, mint a régi smena fényképezőn, mikor távolra fotózol
Magyarul a készülék hibás, szervizbe kell vinni. Rendesen úgy kellene működnie, hogy közel nem éles egy távolságon belül, a végtelenig onnantól pedig igen. Az már egy másik dolog, hogy szoftveresen megoldják a hattermosast, egyebeket.
-
istnag
addikt
Köszönöm, nekem ez elég, ha azt mondjátok, hogy ez ilyen. Nem görcsölök rajt tovább, de éreztem , hogy valami nem oké. Legalábbis az eddigi telefonjaim nem ilyenek voltak. Tudtam, hogy fix fókusz van, de nem gondoltam, volna, hogy ennyire gáz. Érthetetlen számomra. Mindegy emiatt nem fogok a kardomba dőlni, majd tényleg csak selfie -re használom szó szerint, bár Rómában is jó lett volna párszor úgy selfizni, hogy pl, a Trevi kút felismerhető a háttérben.
Köszönöm mégegyszer. -
joker1220
őstag
Érdekes azért hogy egy kártyafüggetlen telefonon miért szolgáltatófüggő a frissítés..
Szerk:
Itt a válasz hogy miért szolgáltató függő a szoftverfrissítés a független telefonon is
https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/how-to/firmware-updates-unlocked-phones-t3781477
-
punky10
addikt
Azt tudom...
Csak azért kerestem,hogy hol kell kitenni,mert úgy gondoltam,hogy valahol ott kell kikapcsolni is...
Nekem a kezdőképernyőn nem jelent meg.A zárképernyőn való kikapcsolással találkoztam,de a kérdező kezdőképernyőt írt,én meg pont unatkoztam,gondoltam utánajárok...Később meg már azért kerestem,mert sehol nem találtam...
Szóval ennyi.De legalább meg lett a megoldás,és végre én is átböngésztem a beállítás menü összes pontját... -
punky10
addikt
A fiam S8-án 1 év után cseréltettem kijelzőt beégés miatt.Kérdeztem a szervizest,mit lehet ellene tenni.Annyit mondott,hogy szinte semmit.Ha majdnam mindig azonos színek vannak egy helyen,magas fényerőn,akkor bizonyos színek beégnek.Kezdeti romlást még vissza lehet "gyógyítani"de ahoz meg kell változtatnod a telefon kinézetét és a használt alkalmazásokat.Márpedig pont azok az alkalmazások miatt vannak a pixel-beégések,amiket legtöbbször,legtovább használnak.Ezeket az appokat fogják legkevésbé lecserélni a felhasználók.
Tehát lehet rá vigyázni,csak nehéz.Kerülni kell a hátérképen a kék,narancs,lila árnyalatait,2-3 havonta megváltoztatni az elrendezést,nem használni magas fényerőn(tehát szabadban használva kapcsold ki az autó-állítást)...stb.Ezért mondatam,hogy számomra a Mate10 amoledje nem előny a P20 igen jó minőségű IPS-ével szemben. -
joker1220
őstag
Ez jó hír
Én tegnap előtt lettem P20 user és eddig minden szuper
Most Android One rendszerről váltottam, de nem sok különbség van a vegytiszta droidhoz képest. A jó dolgokat áthozták belőle
Előtte meg Honor 7 volt, szóval nem ismeretlen az EMUI
Előtte samu s3 mini volt de az meg még lényegesen más volt mint az újabb samuk
-
espi38
őstag
Szia, hát nagyon gondolkodom hogy váltok, de nem igazán találok eladó darabot, hivatalos helyeken média edigi nagyon drága.
Nekem is tetszik a típusban hogy a navi rész nem foglal helyet a kijelzobol.
Nekem az amoled panel nagyon bejön de a p20 pro verziója már nagyon nagy. -
taz1
csendes tag
Oké tehát ez[link] lenne az ami nekem van, fekete kerettel. Ha jól látom akkor a másik nem ér ki teljesen a széléig talán? Egy értékelés van róla és ott úgy tűnik. Tehát a fekete keretest nem szállítják Magyarországra? Úgy látom a UK-s Amazon is csak a sima viszi Mo-ra, a fekete keretest nem
Bocsi srácok, azt hittem végre megoldódik a fóliás mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest