- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasdbence
csendes tag
Itt is ellenőrzőösszeg hiba minden romnál. Jelenleg B209 fut rajta.
-
wasdbence
csendes tag
válasz
hentes555 #3210 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet mostanában ami elég zavaró ha épp csak egy buszmenetrendet akarok google térképben megnézni és vagy 1 percig csak áll a telefon és gondolkodik. Amikor megvettem nagyon gördülékeny és gyors volt, sőt a mia napig is ilyen, de van hogy rájön az 5perc és csak azért se megy rendesen. Jah és az akku idő is lecsökkent eléggé pedig semmi olyan komolyabb app nincs rajta és az esetek felében nem bírja ki estig pedig nem szoktam töltőn hagyni.
-
wasdbence
csendes tag
Üdv!
Valaki talált már a telefonra normális üvegfóliát ami nem levegősödik oldalt fel? Lehetőleg teljesen áttetszó ne ilyen színezett keretes üvegeket ha tudna valaki honan és mennyiért lehet rendelni -
wasdbence
csendes tag
Köszi a tippet végülis sikerült felraknom a B197-et, de elötte próbáltam a B191-et ami után ugyan úgy B185-öt írt és utolsó próba képp elkezdtem leszedni a B197-et amire sok reményt nem fűztem, de aztán végülis felrakta és szépen fut.
Oreo update-ről van hír a várható érkezés ki van tűzve? -
wasdbence
csendes tag
Hello!
Telenor-os függő P10 Lite-ra WAS-LX1C432B185 a legújabb rom? Van lehetőség upgradelni? Oreo nem tudni mikor jön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged