- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszlopos
csendes tag
Sziasztok.
Függetlenként sokan vártok még az Oreo-ra?
Én 210-en vagyok egy ideje, és nem jön. Pedig a Huawei-el is csteltem én is, factory reset is volt, és semmi. Az egyik fiamnak is ilyen van, ugyanúgy független, ő meg simán megkapta már egy hete. -
flash-
veterán
nem működik
alkalmazások-akkumulátor-ott van olyan hogy automatikus kezelés. - gondolom ez nem jó mert itt a telefon dönti el.
van még automatikus indítás.kivettem a pipát.
másodklagos indítás-kivettem a pipát.
futtatás a háttérben- kivettem a pipát.
mégis fut a program.
ez így egy szar...
eddig jobb az üzemideje mint a 7-es droidnak de nekem ne fusson csak az aminek én engedélyt adok... -
flash-
veterán
üdv
hát mondja meg valaki hogy itt az oreo-nál hogy tudom beállítani egy appnál hogy kijelző lekapcsolása után bezáródjön?
android 7nél simán belehetett, itt 3 opció van már de egyikkel sem lehet ezt elérni.pl facebook appnál milyen jó volt beállítottam és nem jelzett.itt bármit csinálok jelez... -
bela85
aktív tag
válasz
choby75 #3840 üzenetére
Szia!
Én hasonlóan voltam, csak B210-el.. csináltam egy factory resetet, és igaz beszéltem a huaweivel is chaten, (bár ők nem láttak rá az én készülékemre, mert külföldről származik), de utána kb fél nappal beadta a frissítést.
Lehet nem ezek miatt, de nagyon valószínűsítem, hogy mégis. Természetesen nem árt előtte egy biztonsági mentés. -
choby75
csendes tag
Sziasztok....új vagyok a típusban..Huawei P 10 Lite gyári független.Páromé ugyanez..csak dual SIM-es. Neki megjött már pár hete a legújabb frissítés..én meg itt tartok :-( : WAS-LX1C432B209....hiába próbáltam a frissítő app frissítéseit eltávolítani, a helyzet ugyanaz. Nincs elérhető frissítés :-( Várjak türelemmel, vagy van értelme egy teljes resetnek és úgy kerestetni vele ? ( garanciális még )
-
Biga123
addikt
válasz
esbii22 #3829 üzenetére
Természetesen. kopatibilis az Egészség appal, eleve abban kell felveni a kütyüt.
Értesítést a telóról be tudod állítani h mit küldjön át a band re, elég részletesen, de csak akkor fog működni ha BT hatósugárban vagy.
BT hatósugáron kívül, a lépésszámlálás pulzusmérés elérhető. -
mtx1111
csendes tag
Telenortól vásárolt WAS-LX1C432 B185-ön ragadt telómat frissítettem FirmwareFinderrel B209-re. 2018.06.05-i B209 FullOTA. Frissítés után magától rögtön bejelezte a 361-es Oreót. Alapból nyomtam egy factory resetet. Eddig minden rendben.
-
esbii22
őstag
Esetleg az új xiaomi mi band 3 kompatibilis a p10 lite-al?
-
Tűz
csendes tag
Megcsináltam az FR-t, nem segített a problémán a hívószám kijelzés most is visszaáll alapra. Sőt mostanra az értesítések sem az igaziak. A Google naptár pl össze-vissza jelez, az egész napos események esetén. (ez lehet hogy a naptár alkalmazás hibája) de eddig az legalább ment. Az okosórára is kétszer küldi ki az értesítést amikor épp kiküldi.
-
-
esbii22
őstag
Valaki használ okoskarkötőt vagy okosórát? Mi lehet a legjobb választás? Van egyáltalán p10 lite-hoz?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Frissült OTA-n a telóm Oreo-ra, utána ment egy HR. Viszont nekem is előjött a GMAIL értesítés probléma: nem jelez, csak néha dob egy értesítést, hogy szinkronizál. De az új levelekről semmi. Persze az appban minden rendben van és elvileg az értesítések beállítása is jó.
-
ordogl
tag
Hát nekem sem nagyon akar jönni...
-
t-shirt
veterán
Kipróbáltam nekem mind a 3 állásban megmarad a hívószám azonosító újraindítás után is, 362-es rom.
-
Tűz
csendes tag
válasz
Zsocy155 #3810 üzenetére
Szia!
Eddig működött ez a funkció......
A szolgáltatónál kérhetted rejtve, meg nem rejtve a számod, így ez volt a szolgáltatói alapértelmezett.
A telefonon viszont állíthattad, hogy megjelenjen, vagy ne jelenjen meg, de eddig úgy is maradt.
Most viszont ha átállítod úgy marad, de ha újraindítod a telefont akkor visszaáll az alapértelmezett beállításra. -
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Ma az én telefonomon is frissült az android.Szerintem egész jól működik (Nem volt rajta visszaállítás), egy dolgot kivéve.
Fent láttam, hogy már valaki írta, hogy a hívószám kijelzéssel gond van, azaz újraindítás után mindig visszaáll a hálózati alapértelmezettre. Hát ezt megcsinálja az enyém is, és hiába állítom át a megjelenítésre, mindig visszaáll az alapértelmezett beállításokra.
Valaki tudna erre megoldást javasolni, vagy várni kell amíg jön hozzá a javítás?KÖSZI
-
bela85
aktív tag
Gondoltam megérdeklődöm a hiCare-en keresztül chaten, hogy mikor várható IMEI alapján a frissítés a készülékemre. Sajna nem túl kedvező választ kaptam.
"Mivel készülékét nem a Huawei Technologies Hungary Kft. hozta forgalomba, így nem tudok utána nézni a készülékére esetlegesen elérhető frissítéseknek."
Sajna azt sem tudta megmondani, hogy akkor kihez lehet fordulni?
Így várunk továbbra is.. hátha előbb utóbb beadja a frissítést.. és talán nem B210-en ragadok
Aki itthon vette ennek a Kft-nek a forgalmazásából a telefont, és kíváncsi mikor kap frissítést, az meg tudja érdeklődni a chaten tőlük!!
-
matex
aktív tag
Mivel újra be kellett volna állítani mindent, így közvetlenül az Oreo települése után csináltam újra egy "Wipe data/factory reset" --> "Wipe cache partition" --> "Reboot System Now" műveletsort, hogy ezen már nem múljon semmi.
Remélem másoknak is segítségére lesz a leírás(unk).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest