Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
drmotto #2231 üzenetére
Ahogy kicsit lentebb/fentebb írtam, ki se bontottam a gyárit (sem a Mate7 telefonomét), mindenféle egyéb, többnyire Samsung töltőket használok azok kábeleivel. Ebay-en külön vásárolt kábellel még nem próbáltam, a telefonnal nem volt gond azokkal sem
Van nekem egy Motorola RazR-em, az olyan, hogy csak a saját kábelével szeret töltődni, illetve a saját kábele is csak vele hajlandó működni, szerintem ez egyedi anomália. Ez a telefon még az egyik gyári autós tartómmal se működik, csak ha bizonyos irányba megfeszítem.
-
bkiky01
senior tag
válasz
drmotto #1954 üzenetére
Neki ami bevállt, már több ismerősnek is kellett rendelnem az ez a tok: https://s.click.aliexpress.com/e/tbuPY24
-
törölt tag
-
Fifi
őstag
válasz
drmotto #1954 üzenetére
Én a lányomnak ilyet vettem + üvegfólia + pen a karácsonyra kapott tablethez, de akkor még voltak mintásak nem csak egyszínűek. Azóta is elégedetten használja.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
drmotto #1946 üzenetére
Én az első perctől kezdve egy Motorola töltőt + kábelelt használok, így 15 hónap után sincs semmi baja. Amúgy ugreen és blitzwolf töltőt és kábelt ajánlok. Az utóbbinak van magyar beszerzési lehetősége is. Esetleg még az eustockon voltak tronsmart töltők, az is jó minőségű.
-
rajanko
csendes tag
válasz
drmotto #1946 üzenetére
Szerintem, ha jó a töltőfej, akkor bármilyen usb-mini usb kábellel kompatibilis. Én töltöm T1es tablet, vagy samsung galaxi töltövel is. A kábel szerintem bármi lehet, ha jó a csatlakozás. Még 7colos Samsung tabletem töltöje is jó bele, mivel az is mini usb-s
Pepco-ba épp le van értékelve a kábel 350-re, anyósom épp vett hosszabítás gyanánt. -
Proto75
kezdő
-
drmotto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest