- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tothferenc #2200 üzenetére
Nekem anno garanciában cserélték, mert felpúposodott.
-
törölt tag
válasz
neophyte79 #2189 üzenetére
40K bruttóban.
-
törölt tag
válasz
ballazol #2133 üzenetére
A N7 I, és a Huawei már apámnál van, nála is töltőn lóg. Az N7 II-t meg már eladtam. Az Apple iPad 2018 meg a Xiaomi MI A2 egyszerre van használva.
-
törölt tag
válasz
tothferenc #2127 üzenetére
Igen, nekem is két évet adtak rá, ami nagy szerencse volt, mert 2018 végén púposodott fel az akkumulátora, és így díjmentesen javították, cserélték.
-
törölt tag
válasz
neophyte79 #2087 üzenetére
7.0
-
törölt tag
Majd fateromnál megnézem, LTE a mienk, de nincs most benne SIM.
Amúgy nekem megérte a váltás:
iPad 2018 (6. gen) AnTuTu Benchmark
Feleannyi RAM van benne pedig. Mondjuk az Android optimalizálatlansága mindig téma volt.
-
törölt tag
No a szerviz nagyon gyors volt, most beszéltem velük, készen is van, és küldik vissza javítva. A Huawei ügyfélszolgálata egyébként nagyon segítőkész volt, és kedvesek is. Természetesen ezért 5-össel azaz nagyon elégedett vagyok az ügyfélszolgálatukkal szavaztam.
-
törölt tag
A helyedben nem ilyet vennék. Pont ahogy mi is leírtuk, és Te is. Frissítés nuku. A biztonsági frissítések hébe-hóba. Nekünk még jobb volt a helyzetünk, mert van 2 évnyi előnyünk, de most 2018 végén ilyet venni, figyelembe véve, hogy már nem kap több főverziót elég nagy melléfogás lenne. Örülök, ha el tudom adni majd
Ha meg nem, ajándék lesz belőle. Eddig három Huawei eszközöm volt, amiből egy Mobilhotspot, azzal ugye nem volt ilyen gond, meg egy olcsóbb mobil jó pár éve, ott meg nem várta el azt az ember, hogy abban a szegmensben szoftveresen támogassák. Viszont egy 105-120 E Ft-os áron debütáló táblagépnél azért nem ezt érdemeltük volna a pénzünkért.
(#2051) Joe.36: Pontosan.
-
törölt tag
Nos mindenki máshogy dolgozza fel, ha egy gyártó a saját vásárlóit annyiba sem nézi, hogy legalább látszata legyen a törődés halvány szikrájának. Helyette prémiumkategóriában kiad 1 azaz egy főverziót, aztán helló... nálam ez nem fér bele. Mert megértem, ha a Google döntése miatt majd az M5-re (főleg mert iPad-et vettem) nem fog megjelenni a ChromeOS… de az, hogy az M3 nem kapja meg még a 8.0-t sem... hát skandalum.
Nálam mint márka leszerepelt, és ez egy kínai nem is amerikai cég! Nemhogy nem másak, még olyanabbak, még inkább rá akar venni, hogy vegyél újat. Most vannak páran akik azt írják, hogy nem érdekli őket, de amjd akkor fogja amikor 1-2 év múlva is ezt használnák, mert egyébként az erő meg is lenne benne az alapdolgokhoz, csak Google Play-ből nem jönnek le a frissítések, mert már az alap 8+-os Android lesz.
Mindegy, az enyém szervizelni van, aztán eladom. A Google amit művelt a Nexus-szal is kiverte nálam a biztosítékot, le léptem tőlük, mert az N7 2013-ra a 6.0 volt az utolsó...telefonból Xiaomi! Vegytiszta Androiddal ugyanúgy 4 GB RAM és 64 GB tárhely.
-
törölt tag
Nos én most adtam fel a postán, csináltam előtte FR-t.
Mégse Módosítások mentése Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE 64 GB ROM/4GB RAM - Factory Reset Mióta megvásároltam, nem volt rajta FR, és újonnan vettem. Most váltani fogok iPad-re, és nem az akkumulátor hiba miatt, hanem, mert a Xiamomi telefonom ami 62490 Ft volt (Nem 105K mint az M3!) két évig legalább folyamatosan kapja az összes Android frissítést, főverziókat is garantáltan, és a biztonságiakra sem kell hónapokat várnint a Huawei-nél. Aztán részemről ennyi volt a Huawei történet. Az M5-re meg kérdés még az is , hogy egyáltalán kapnak e majd 9-et, ugyanis abban már nincs táblagép mód külön állítólag, és a Google a ChromeOS-t akarja táblagépekre rakni, amit nem igen fognak az M5 tulajok sem megkapni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Részemről a válasz arra, hogy az M3 (Prémium kategóriás) táblagépet meghagyta a Huawei Android 7.0-n a márka lecserélése: olyan készülékre ami a legfrissebb Androidot fogja kapni legalább két évig, ráadásul vegytiszta formában!
Az M3 megy a szervizbe, aztán javítást követően lehet eladom, azzal a felütéssel, hogy soha többet nem vásárolok tőlük semmit.
-
törölt tag
Vettem egy Xiaomi Mi A2 Dual LTE 64GB 4GB okostelefont, mert a Huawei kiesik hetekre. Most megvárom, hogy kiszállítsák az újat, mert Google Hitelesítő, CIB Mobilalkalmazás, és még sorolhatnám, át fog költözni.
Gyárilag 8.1-gyel érkezik, de vegytiszta Android, és már a P Pite azaz az Android 9 is elérhető rá.
Örülök, ha az akkumulátor púposodott fel, mert legalább nem tudják rám fogni.
Természetesen megírom a fejleményeket
-
törölt tag
Backup visszaállítás esetén a Google hitelesítő beállításai is megmaradnának?
-
törölt tag
Most vettem észre, hogy a fémháztól kezd a kijelző ragasztása elengedni
Garanciális a termék még, és a kapacitív kijelző rendben működik, ha hazaérkeztem majd lefényképezem.
-
törölt tag
válasz
neophyte79 #1994 üzenetére
Milyen dokkolód van?
-
törölt tag
válasz
Trooper82 #1978 üzenetére
2018.június 1 nálam a dátum. Egyébként igen, szégyen ez, hogy így járnak el
Legalább a Huawei ne csinálná, és ne a korábbi zászlóshajóval. Az almások tovább kapnak, csak általában miután frissítenek 3+ éves készüléket, maguktól vesznek újabbat (vajon miért?)
A Nexus készülékeim egyébként sokáig kapták, de a 2012-est elintézték az 5.0-val a használhatatlanságig lassították. Viszont érdekes, hogy a 2013-as Nexus még a 6.0-t megkapta. Az M3 meg 2016-ban 6.0-val jelent meg, megkapta a 7.0-t aztán szevasz
-
törölt tag
https://itcafe.hu/hir/google_plus_vege_2.html
Remélem, egy frissítés keretében eltüntetik ezt a szutykot az M3-ról, és nem azzal zárul, hogy ott marad kitörölhetetlenül.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Skype-ból csak a Béta jön le 8.x verzióval az M3 8.4 4G/Lte 64 GB-os táblagépemre, pedig 7-es Android van rajta.
Az LG LEON telefonomra meg rendesen a 8.24
Skype stabilból Google Play-ről a 7.x jön le ugyanonnan.
Nálatok mi a helyzet?
-
törölt tag
válasz
Chris Kiki #1841 üzenetére
Töröltem.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Divinity #1804 üzenetére
Egyelőre egyik sem megy. Nem rootolom sosem egyik készülékemet sem, így a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépet sem. Viszont úgy olvasom, hogy Android 7.0 Nougat rendszeren nincs is mód arra, hogy alkalmazásokat áthelyezéssel használják. Ilyesmit akartam, mint a Google Play ről vásárolt Need For Speed Most Wanted, mert nagy. Van tarhely bőven, de arra gondoltam, hogy az ilyesmi mehetne a MicroSDHC kártyára.
-
törölt tag
Tervezek egy 32 GB-os microSD kártyát beletenni. A kérdésem az lenne, hogy az Android 7.0 szigora miatt PC-ről hogyan lehet majd átpakolni médiafájlokat az SD kártyára?
-
törölt tag
A Google Óra a képernyőkímélőt be tudja kapcsolva hagyni üresjáratban. Korábban Nexus készülékemen a Beautiful Widgets PRO is tudta ezt, de M3-nál nem működik, nincs ilyen menü, hogy álmodozás. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilhasználat külföldön
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest