- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #520 üzenetére
Az mondjuk meg volt is itthon, csak mas marka, de amugy adtak hozza olyat amivel le lehet szedni, bar annyira nem volt jo.
Joe.36: Hova vitted? Mar ha budapesti cimrol van szo.
jabed: Ugy remlik, hogy nem gorilla glass van az M3-on, anno keresgeltem es azert is akartam ra a tempered glasst inkabb.
-
válasz
#41133696 #512 üzenetére
Hogy a fenebe tudtatok azt rarakni, en 15 perc utan feladtam, nem az en idegeimnek talaltak ki.
Rendeltem inkabb aliexpressrol egy tempered glasst, azt joval konnyebb felrakni, mondjuk elsore pont ala szorult egy nagyobb porszem, ugyhogy kenytelen voltam leszedni es felrakni ujra, igy nagyjabol jo, egy helyen latni, hogy valami nem ok, mintha maszatos lenne picit belulrol a glass vagy nedvesseg ott maradt volna a vedo foliarol, bar utobbit ketlem, mindenesetre csak eros fenyben latni es ha epp olyan szogbol nezi az ember.
Legkozelebb szerintem en is inkabb felrakatom valahol. -
válasz
#41133696 #255 üzenetére
Igen, neztem a videodat, bar megmondom oszinten, hogy csak vegig tekertem, de pont nem volt benne olyan resz, ahol latszodott volna, hogy mennyire stabil kulonbozo szogekben, netes kepek meg csak egy szogben mutatjak altalaban.
Ok, koszi, szoval allithato szabadon, gondolom van ahol mar konnyebben elmozdul, de ez varhato.Tempered glassbol melyiket erdemes venni ra?
MO-n leginkabb csak ezt talaltam, jo ez vagy erdemes masmilyet beszerezni kulfoldrol? -
Sziasztok,
Az eredeti toknal mennyire lehet valtoztatni a dolesszoget es mennyire stabil?
Olvasas miatt erdekelne, jo lenne ha minel tobb szogben lehetne stabilan hasznalni es gondolkozom, hogy vegyem az eredetit, ami jol nez ki vagy inkabb valami ilyesmit, amit tuti lehet 2-3 felekepp allitani. -
Sziasztok,
SD kartyat milyen fajlrendszerre lehet formazni, hogy megegye?
Nincs olyan gond, hogy mondjuk csak fat-al mukodik rendesen es nem lehet 4Gb-nal nagyobb fajlokat felrakni ra?Erdekes amugy ahogy most kicsit visszaolvasgattam itt, meg xda forumon is, hogy vannak vele szoftveres gondok, de egy ido utan azert jon ra frissites es javitjak oket, ami tok jo, de ez a macera amit itt leirtatok, hogy van akinek jelzi a frissitest van akinek nem, meg tobb verzio van stb, az viszont szomoru, altalaban ezekbol jon az, hogy az ember tonkre vagja az egesz rendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest