Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
aktív tag
Nekem a csak wifi verziot nem sikerult rootolnom. Plane hogy a huawei megszuntette a root oldalat.
-
tothferenc
aktív tag
Only wifi modellen hasznalja valaki a ph appot? Nekem az utolso ket frissites ota nem megy
-
tothferenc
aktív tag
-
tothferenc
aktív tag
válasz
BornToBePuli #2269 üzenetére
-
tothferenc
aktív tag
válasz
papabear73 #2219 üzenetére
Nemreg en is neztem az m6-ot, de kerdeses, mikor jut el hozzank. Spanyolorszagban kezdtek el forgalmazni az EU-ban eloszor az osszel. Viszont mivel a deal utan jelent meg, google nelkul erkezett, igy nekem felejtos. Egy spanyol tesztet lattam eddig errol.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Chris Kiki #2243 üzenetére
Video van rola, ahogy neztem, buktato ugyan annyi, mintha egy masik teloban/tabletben szednem le a kijelzot.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Chris Kiki #2241 üzenetére
Aliexpress, ahogy tobb mas keszulekhez is
Kijelzo lemelegit, akku csere, kijelzo visszaragaszt B7000-rel. Tucatszamra csereltem mar akkut, kijelzot, sztem ez is menni fog
-
tothferenc
aktív tag
Hasznal valaki BT billentyuzetet az M3 8.4-es tabijahoz?? Ha valakinek van valami bejaratott tipusa (johet ebay, alis link is) azt megkoszonnem. 😊
-
tothferenc
aktív tag
Senki?!
-
tothferenc
aktív tag
Sracok, valaki tesztelne konrtollnak, mert nalam nem megy. Adott az Index app, es hiaba rakom automatara vagy kapcsolom manualisan be, sehogy sem mukodik az ejszakai mod. Mar ripoltoltam tobbszor, de az jutott eszembe, lehet csak nalam bugos.
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Kellett mar valakinek akkut cserelnie az M3 8.4-ben elhasznalodas miatt? Az enyem most lesz ket eves, usb doctor szerint az 5100 helyett csak 4800 mAh megy bele. Nem gondolkodom a cseren, napi hasznalatra tokeletes. Csak szimplan erdeklodom.
-
tothferenc
aktív tag
Sracok, eddig csak gyanakodtam. Lehetseges, hogy gyarilag hangosabb a keszulek felso reszen levo hangszoronaz alsonal, vagy ez evyedi problema?! Mar tobb yt videonal eszrevettem.
-
tothferenc
aktív tag
srácok, egyébként még mindig érvényes a Huaweinél, hogy 2 év garit adnak? Euronicsnál vásároltam egy éve, így is ez a helyzet?
-
tothferenc
aktív tag
és az ipon oldalán is úgy van feltüntetve, hogy M5 lite-hoz jó....
-
tothferenc
aktív tag
használ valaki hozzá aktív, normálisan működő stylustot? van alternatíva, vagy marad a drága gyári?
-
tothferenc
aktív tag
+1.
Engem sem izgat annyira a biztonsági frissítés, sem a főverzió. IOS mellett media tartalom fogyasztásra használom (YT, filmek (mirror share-rel, néha játék, zene) és eddig a legjobb tablet amit használtam. -
-
tothferenc
aktív tag
srácok, azon gondolkodom, hogy jól jönne a tabihoz egy stylust. Használnám excel-hez is a masinát. Próbált már valaki valamilyent? Van, ami működik is? ez a kategória, ami a képen van, nem érdekel. Ronda, és a végén az érintő felület ormótlanul nagy.
-
tothferenc
aktív tag
üdv. aktiváltam a fejlesztői módot. meg tudja valaki mondani, miért pont 533 dp az értéke a Legkisebb szélességnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest