- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajanko
csendes tag
Érdeklődöm, hogy hol lehet ezeket a beállításokat megtekinteni, beállítani?
- Nyomásérzékenység felbontás: 1000+
- Frissítési frekvencia: min 120 f/s
Digitális aláírási programnál nem tudok aláírni semmilyen eszközzel (Style, ujjam), s ezért kellene tudom, hogy ez a laptop alkalmas-e erre.Ami még feltétel:
- Felbontás: min HD (2560x1600 , ami már 2K-nak felel meg)
- Operációs rendszer: ANDROID 6+ (ami már 7.0-ra frissült)Ez az aláíró programm (MobilSign OC Franchising) az Otthon Centrum belső digitális aláíró aplikációja. Jelenleg az általuk használt Huawei MP M5 Lite 10-en (felbontás:1920x1200) tableten (gondolom az Android 8-as) megy a program.
-
rajanko
csendes tag
M3 8.4 LTE 64-es. 2017 áprilisi Tkom vétel. Lenne pár kérdésem:
1- az ujjlenyomat kezelögomb felett, a szélétől 1 cm-re egy alig észrevehetö 3 mm-es világos folt jelent meg már pár hónapja. Nem zavaró, de észrevehető. Ezt tudják javítani?
2- a képernyő mindhárom irányában ha felső szélét megérintem és megnyomom, akkor az állapotjelző csik eltünik. Mindegyik irányban csak felül.
3- az inteligens tok funkció csak a gyári tokkal működik? Második nemgyári tokomnál nem müködik. Ha jol tudom, behajtásnál el kellene sötétedni a tabletnek, lekapcsolva a kijelzőt.4- Javitatni csak a bp-i szervizzel lehet?
5- 2 éven belül garanciális még a javittatás, ha gyári eredetü, (vagy ezek a hibák a használatból adodnak?)Mindig tokkal használtam. Első, és még a hátsó fólia is rajta van. Csak addig töltöm (gyári töltjével), ameddig kell (nincs rajta éjjel a töltőn). A SIM elsö használattól benne van, sd kártya sose volt benne. Fürdöbe nem viszem, vizben nem úsztattam, göz nem érte. Feleségem "utálja" mert csak 1 gomb van az poziciokhoz, ezért nem is tudja használni. Leejtve sose volt. Jelenleg 32 giga a szabad hely. Rendszeresen optimalizálom a saját szoftverével meg a ccleanerrel.
Ha esetleg valaki tud használt vagy új gyári tokot, megköszönném.
-
rajanko
csendes tag
válasz
drmotto #1946 üzenetére
Szerintem, ha jó a töltőfej, akkor bármilyen usb-mini usb kábellel kompatibilis. Én töltöm T1es tablet, vagy samsung galaxi töltövel is. A kábel szerintem bármi lehet, ha jó a csatlakozás. Még 7colos Samsung tabletem töltöje is jó bele, mivel az is mini usb-s
Pepco-ba épp le van értékelve a kábel 350-re, anyósom épp vett hosszabítás gyanánt. -
rajanko
csendes tag
válasz
buresz8 #1649 üzenetére
A saját töltője 2 amperes (OUTPUT 5V/2A). Egyéb töltők csak 1 amperesek, s ebből adódhat az időbeli különbség. Nem egészséges, ha állandóan túltöltjük, bár a töltöben van ilyen biztonsági lekapcsoló funkció.
Ha valaki meghallgatja az üres töltöfejet a konektorban, zizeg, mint egy bogár.Egy akksi élettartama függ attól, hogy helyesen töltik.
- kb csak annyi ideig töltsük, ameddig eléri a 100%-ot.
- nem kell mindig teljesen lemeriteni (20-30%)
- nem kell mindig teljesen feltölteni (80-90%)
- érdemes éjszakára lekapcsolni
- érdemes kétnaponta újraindítani, tablet-kezelőt lefuttatni
- havonta egyszer minimumról maximumra tölteni
Gondolom, ha már ez sem segít rajta, akkor szervizileg akksit cserélni.
Erre gondolom nem sok eset volt eddig a másfél éves (2016.szept.1.) megjelenése óta.Jómagam korán kelek (kutyáink vannak, sétáltatás miatt 5:15-kor ápdételek), s 2h töltöm.
Napi aktiv használat esetén naponta, de hétvégén nem.Érdemes a saját szervezetünktöl legalább 2-3 méterre, de akár egy szobányi távolságra is tölteni.
Az elektromos szmog elkerülhető. De ha valaki szereti a dózist, akkor egész éjjel töltés alatt tegye csak a feje melléEzek egyéni tapasztalataim, mindenki saját belátása szerint cselekedjen.
Ui: előző életemben szomgrákban haláloztam el
-
rajanko
csendes tag
Vízálló Honor tablet mutatkozott be - 2017-10-12 09:57
Megérkezett a MP M3 10 colos változata
https://mobilarena.hu/hir/vizallo_honor_tablet_mutatkozott_be.html
Egy eredeti oldal:
Huawei Honor WaterPlay - -
rajanko
csendes tag
Rákerestem a "googli a barátom" -nál a következőre: BTV-DL09 nougat firmware.
Szűkítettem 1 hétre a keresést, s ezt a két linket kaptam:BY SUMIT · MAY 6, 2017
Download MediaPad M3 B338 Nougat Update [BTV-DL09][BTV-W09]
http://www.stechguide.com/download-mediapad-m3-b338-nougat-update/By kuldeep sathwara - 23 hours ago
Download MediaPad M3 B338 Nougat Update [BTV-DL09][BTV-W09]
http://www.fonegyaan.com/download-mediapad-m3-b338-nougat-update-btv-dl09btv-w09/Kérdésem:
- frissítsek erre a leirtak szerint? BTV-DL09C233B338/BTV-W09C233B338
- vagy maradjak a telepített Firmware Finger által felajánlott 2017.04.25 2,427GB FullOTA-MF
BTV-DL09C100B302 verzió mellett?A két oldal ugyan azt írja le a telepítés metódusát illetően (egy SD kártya segítségével).
A Firmware Finger által felajánlott telepítés ennél egyszerűbb, vagy itt is kéri majd az SD kártyát?Csupán azért kérdem, mert múlt kedden (IV.25) kaptam meg a Telekom partnernél IV.12-én elindított megrendelést (majdnem 2 hétig tartott a lebonyolítás), s még igazán nem telepítettem rá sok érdekességet, csak pár képet fotóztam.
Nem szeretném téglásítani, s a nagy semmiért fizetni 24 hónapon át.
(Telekom ugyebár a prémium fullverziós 64GB/4GB-os LTE verziót forgalmazza luxurious gold kiadásban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest