- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
tothferenc #2161 üzenetére
mellé, törölhető
-
Divinity
őstag
válasz
BornToBePuli #2162 üzenetére
Máshogy nem is lehet nyitni.
Sőt adb-ből se. fastboot az amit keresel és de kér kódot. -
Divinity
őstag
Szerintem pont ez a logikus. Egyes gyártók az alkatrészekre is külön vállalják a garit és ha cserélni kellett akkor azon is újraindul. Ha valamit megjavítok akkor azt úgy javítom meg mint az újat ergo annak is ki kell bírnia 2 évet. Nem belerakok valamit megy még 1 hónapot oszt csókolom. Na most ha egy teljesen új eszközt adok akkor nekem az lenne a logikus, hogy arra is azok a feltételek éljenek mint a régire tehát mikor megvettem (jelen esetben megkapta) induljon rá garancia, hogy nem valami sz.rt adtak. De egyébként megosztó a viselkedés úgy látom a Googelben.
Ahány féle gyártó annyiféle gyakorlat. A prémium kategóriában jellemző a fent említett alkatrészenként vonatkozó garancia is. A prémium dell notebokkomon pl ilyen garancia van.
Egyedül az Új Zélenadi kormány oldalán találtam meg, hogy ha replacement akkor a gyártó dönti el, hogy újraindítja-e. Persze ez ránk annyira nem releváns de na.
Jó, túl beszéltem magam.. sum: szarnak ránk a gyártók. -
Divinity
őstag
válasz
tothferenc #2137 üzenetére
Igen kb úgy tűnik.
Tehát léynegében egy új eszközt kapok de a gari nem indul újra.
Múltkoriban barátnőmnek (Honor 9) még az alaplapot is cserélte a TMX konkréten minden csavar új lett benne de nem azt írták rá, hogy új készüléket kapott csak, hogy minden új.
Ugye ha teljesen újat adnak akkor restartol a garancia így meg nem.BTW, szerintetek ez így mennyit érhet? Vegyük le a garit róla. Új külsővel, kijelzővel, akkuval szerelt 4/64-es LTE M3 8.0.
Tudom van beárazós topik, oda is bekérdezek mindjárt.Ha normális áron 70+ eltudna menni akkor lehet beruháznék egy M5-re, egyébként meg marad a drága
-
Divinity
őstag
Na most indult el felém a drága a TMX-ből.
1-2 nap és itt is lesz szerintemCserélt alkatrészek:
- Előlap, Beethoven-DL09A,Beethoven,LCD/TP Glue Asm,for service,Spare Parts for Assembly,Halogen-free
- Hátlap, Luxurious Gold,Internal Li-ion Battery*1(B Categories),Beethoven-DL09B
- TP-Adhesive,Beethoven-DL09A -
Divinity
őstag
válasz
ghiottone #2125 üzenetére
Igen én is ezt mondtam a srácnak mikor mondta, hogy látja beégve is bevan. Aztán mutatta, hogy a kijelző alján láthatók "foltok" hogy pontosan mi égett ott be azt nem tudom de elég fura volt. Miután megmutatta nem tudtam nem látni
BTW, ma rászóltam és pont megjelent a TMX oldalán a munkalapom. Elvielg 'Javítás alatt' van. Kíváncsi vagyok mi lesz vele.
-
Divinity
őstag
válasz
#07746304 #2122 üzenetére
Meglehet, örülnék ha cserélnék az egészet.
Múlthét kedd óta (pont egy hete) van a szervizbe, bár a TMX oldalán még meg se jelent a munkalap..
A srác mikor leadtam még a kijelzőn is kiszúrtaa, hogy beégettNeke mfel se tűnt amíg nem mondta.
Remélem a lassan visszakapom.Bar az utóbbi időben azon filóztam lehet megkapja az asszony én meg veszek egy M5-öt.
Nem mintha sükségem lenne rá de jó a változatosság. -
Divinity
őstag
Valami történt az akkuval. 30% alatt kb bármikor gondol egyet és kikapcsol, hogy nincs szufla.
Már amúgy is érett az utóbbi időben egy szervizeltetés neki mert más is megbolondul néha, nem érzékel semmit aztán hirtelen egyszerre mindent letol amit tapicskoltam.
Beviszem ma egy FirstPhone-ba majd írok tapasztalatot. -
Divinity
őstag
Ezt neked kell mérlegelned. A vas erős, a rendszer stabil, a kijelző szép az akku jól bírja. A frisstíések hiénya okozhat fejfájást idővel ez tény. A kérdés az, hogy mire akarod használni. Ha aktív használatra tervezed akkor húzhatod a szád szélét kicsit viszont ha csak multimédia fogyasztásra tervezed akkor viszont nem kéne, hogy probléma legyen.
-
Divinity
őstag
válasz
#07746304 #2050 üzenetére
Azért az N7 2013 az más tészta. Az S4 Pro elég régi darab és az Android 4 és 6 között meg rengeteg változás volt. Az meg, hogy a Google maga a Chrome OS irányába mozdul az nem jelent semmit. Mindenki magának fejleszti a rendszert így nyugodtan optimalizálhatják a saját eszközeikre nem függnek a Googletől. Még az appok se lesznek kevésbé optimalizálva mert a Chrome OS-ben van Android App support.
-
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
Firmware Finder, egy kis app ami a Huawei szervereiről szedi a rendszereket, test verziók is felkerülnek, azokat és gyakran még az approvedeket sem lehet feltenni de legalább egy jövőképet tud mutatni.
-
Divinity
őstag
FF-ben elérhető a kövi biztonsági frissítés csak még nem approved.
Amúgy nekem is tökéletes az akku egy jó másfél év után is.
Kicsit sajnálom, hogy nem lesz Oreo se, az hozna sok jó dolgot de hát ez van, multimédia ezsköznek továbbra is tökéletes és lesz is még vagy két évig szerintem. -
Divinity
őstag
válasz
neophyte79 #2001 üzenetére
Rosszul fogalmazol.
Az ébresztés (gyári) valamilyen dokkoló probléma miatt nem ébreszt, amikor töltőn van.
- Tehát tudod, hogy a dokkolóhoz köthető a probléma. Ebből már lehet arra asszociálni, hogy van dokkolód.Sima töltőn, nem dokkolón, eddig ilyen nem volt.
- Ez pedig azt jelenti, hogy dokkolón volt már ilyen probléma de sima töltőn ne.Ne mi legyünk már a hülyék mert nem tudsz fogalmazni.
-
Divinity
őstag
válasz
neophyte79 #1999 üzenetére
Pedig ebből pont az jön le, hogy eddig dokkolón volt, most töltőn és nem ébreszt innentől.
-
Divinity
őstag
válasz
neophyte79 #1997 üzenetére
Szerintem meg csak érdekli, hogy milyen dokkolód van.
-
Divinity
őstag
Valamelyik nap én is ilyenen gondolkoztam. Egy jó másfél éve van meg az M3 (LTE) és kicsit szétnéztem. Hát én nem igazán találtam semmit amire mindenképp megérné frissíteni. Ha nem zavar, hogy leragadt a tablet 7.0-n akkor szerintem egyáltalán nem éri meg lecserélni. (Persze használattól is függ) Én végül arra jutottam, hogy majd jövő nyáron esetleg ha lesz valami újdonság lecserélem de addig esélytelen.
-
Divinity
őstag
válasz
Krisz1000 #1915 üzenetére
Ezr szedtem le, UHD, tökéletesen lejátsza az MX Player.
Az meg, hogy látod a különbséget, már ne haragudj, de bullshit. Amikor bejöttek a FHD megjelenítők akkor is az ment, hogy mekkora szám, hogy jujj de jó végre értelmes méretben is lesz jó felbontás. Na és az értelmes méreten van a hangsúly. Beszéled magadnak, hogy annyival jobb. Akkor már inkább a HDR megjelenítők azok amik tényleg előrelépést mutatnak de ekkora méretben egyszerűen nem látod a pixeleket, max ha fél centiről nézed
-
Divinity
őstag
válasz
Krisz1000 #1903 üzenetére
Netflixen csak intelligens mód van, nem tudod kézzel állítani a felbontást. Illetve egy preferáltat tudsz állítani de azt is account szinten csak, ebből kifolyólag nem is látszik, hogy épp mit streamel.
Amúgy nekem olyan idegen a dolog, hogy 8-10"-on minek 2K tartalom. A 40"-os TV-m is csakFHD és én azon se látok pixeleket.
-
Divinity
őstag
válasz
Krisz1000 #1897 üzenetére
Kicsi képzavar van.
WQXGA a kijelző nem WQHD. Ez a 16:10-es arány miatt van. Ezt az arányt nem is támogatják az alkalmazások mint cropped media. Tehát nem tudsz belezoomolni mert túl nagy lenne a nagyítás. Amit natívan kitudnak tolni ezen a kijelzőn az a FHD. Ezért nem látsz nagyobbat a YouTube-on se.
Az alkalmazások meg a chip miatt akadoznak a nagyobb felbontású videókon, nincs rá optimalizálva hisz a kijelző se tudja. Olyan mintha a HD ready monitoron néznél 4K videót mert a GPU-d elbírja.. értelmetlen.
-
Divinity
őstag
Sziasztok! A múltkoriban volt szó a Facebook Tablet UI-n nincs marketplace dologról. Jelentem, hogy a legfrissebb Beta-ban már van, a Stabil verzió nem tudom, hogy áll de lehet már abba is.
-
Divinity
őstag
válasz
Szabi020 #1836 üzenetére
Ami kiadott azt látnia kell. Max egy sim-et célszerű belerakni a frissítés kereséskor.
Ha pedig mindenképp előre szeretnénk telepíteni akkor itt egy mély leírás a Huawei Firmware Finder használatáról
-
Divinity
őstag
válasz
Szabi020 #1834 üzenetére
HUAWEI-MediaPad-M3-8-Firmware-BTV-DL09-C100B009-EMUI4.1-Android 6.0
Ezzel visszatérsz B009-re. Android 6, EMUI 4.1. Ahogy a linkelt hsz-ben is írva van. Minden adat veszni fog, tessék mentést csinálni! dload-os módszerre telepíthető. Aztán lehet csekkolni a BT-t, mennie kell! Esetleg ha nem akkor hardveres gubanc lesz de erre elenyésző esély van mert pont ilyen a diagnózisa a nem jól frissített rendszernek. -
Divinity
őstag
válasz
Szabi020 #1832 üzenetére
A lényeg ugyanaz.
Nem teljes rendszer ment fel. A BT szokott rosszalkodni ilyenkor.
Itt a megoldás.
Ezzel visszatérsz aztán mehet az OTA. Legközelebb meg figyelmesebbenSzerk: Nem jó a Link, mindjárt keresek egyet
-
Divinity
őstag
válasz
lasse001 #1793 üzenetére
Szia!
Mivel a Facebook látja, hogy tableten használod ezért a tablet layoutot hozza elő. Ez okozza mind a két hibát. A marketplace azért nem elérhető mert még nincs optimalizálva erre a nézetre. Megynithatod ha rákeresel a "Facebook Marketplace Community"-re és rányomosz a "Tudj meg többet" gombra. Elég rondán fog kinézni de ott van.
A képek is hasonló okból vannak levágva. A fura arányú képek szélét levágja, hogy beleférjen a view-ba. A képekre megoldás lehet alternatív alkalmazás. A marketplacet meg meg kell várni amíg optimalizálják.Hozzáfűzném, hogy ez nem a Tab hibája. Minden értelmes tabon ilyen az FB.
-
Divinity
őstag
válasz
Trooper82 #1720 üzenetére
Honor 8- nal talán népszerűbb a mediapad m3
Azért erre ne vegyél mérget. Én szinte biztos vagyok benne, hogy sokkal népszerűbb a H8 mint az M3.
Ebben az esetben van rá esély, hogy mi is kapunk.
Ne vegyél erre se mérget, XDA-n már megállapították, hogy kb esélytelen az M3 további frissítése de így azért lehet felcsillan a remény. -
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
eclipse19 #1661 üzenetére
Ha ésszel használnád az általad készpénznek vett Internetet akkor látnád azt is, hogy kb 2015 óta lehült ez a téma és már a "szakik" is belátják, hogy semmit nem okoz. Nem is olyan rég még azt is elfogadták, hogy maga a telefonálás is valószínűleg semmi káros hatással nem bír hiába fújták évekig.
Plusz ha csak egy kis józan paraszti esszel áll hozzá az ember könnyen beláthatja, hogy ha bármilyen feltételezett káros hatása is lenne már előjöttek volna akár apró mértékben is, nem egy szerver park, irodaház és a többi munkahely van ahol emberek akár százai vannak kitéve az elvileg káros sugárzásnak évek óta nagy dózisban, közelről, na a biztosító ezt biztos hagyná ha bármilyen megalapozott hatása lenne. Évente kötelező szemészetre kell menni pedig a mai monitorok már alig rontják a szemet de ez ellen nem védekezünk? na persze.
A radioaktivitásos példát meg inkább szóra se méltatnám mert nagyon más a téma.
És képzeld mióta okostelefonom van, kb 6 éve minden este a fejem meleltt az éjjeliszekrényen tölt a készülék, sok esetben ha éppen tudja akkor QI töltőn.
Na én itt be is fejeztem.
-
Divinity
őstag
válasz
eclipse19 #1659 üzenetére
Így van, egy 2012-es life.hu cikk tökéletes bizonyíték.
Az évek során már megszámlálhatatlan sokszor bebizonyították, hogy semmi hatása a szervezetre az elektromos sugárzásnak, nevezd aminek akarod de a smog nem ez.Fent van az interneten tehát igaz. Így lehet terelgetni a népet, ezért tart itt az ország ahol.
-
Divinity
őstag
válasz
Litván Zongora #1639 üzenetére
Ember függő. én eléggé tech nerd vagyok, szeretek én is cserélgetni, újakat kipróbálni, bármilyen kütyüből de pl az általd említettek egyáltalán nem érdekelnek.
Kinek a pap.. kinek a paplan. -
Divinity
őstag
válasz
Metacska #1621 üzenetére
Kb egy árban van már a Lite és a sima M3, bár igaz a simából csak 8.4-es van de sokkal erősebb.
Ha nagyrészt filmezni szeretnél akkor lehet megéri bedobni a teljesítményt a méretre de alapból a 8.4 se olyan kicsi. Ezt neked kell eldönteni. Én mindenképp a sima M3-at venném újra. Néha filmezek rajta de inkább olvasok arra pedig tökéletes ez a méret, valamint persze az erősebb hardver időtállóvá teszi -
Divinity
őstag
Sziasztok!
Valakinek van szervizes rossz tapasztalata?
Van egy ilyen tabom már lassan egy éve. Tökéletesen megvagyok elégedve vele, viszont az utóbbi időben néha ragad a bekapcsoló gomb, második nyomásra mindig jó de kicsit zavaró. Szerintetek van értelme ezzel elküldeni gariba vagy nem éri meg, hogy szétbarmolják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest