Új hozzászólás Aktív témák
-
Digidroid
aktív tag
Még csak annyit tennék hozzá minden más esetben, ébresztés stb. működik.
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ugyan lite-om van de hátha tudtok segíteni. Ujjlenyomat azonosító van beállítva, amivel 2 nappal ezelőttig fel is tudtam oldani bekapcsoláskor. Viszont azóta a következőt írja ki minden egyes indításnál:
Felhasználói adatok zárolva - Jelszó szükséges a készülék újraindítása után:
Egyes funkciók biztonsági okokból le vannak tiltva. - gondolom ez lehet az ujlenyomat leolvasásának funkciója.
És csak a megadott jelszóval tudok belépni, ami elég macerás számomra.
Ami frissült 2 napja: Google fordító, Google térkép, VLC (az utóbbi azóta el lett távolítva)
Amivel próbálkoztam:
-Hitelesítési adatok törlése,
-Minden beállítás visszaállítása
-Ujjlenyomat + jelszó újbóli megadása
De sajnos semmi sem segíthet, esetleg mit tehetnék még, hogy indításkor ismét aktív legyen az ujjlenyomat azonosító és tudjam használni, természetesen a gyári adatok visszaállításán kívül.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdésem hátha tud esetleg valaki segíteni:
A HUAWEI Mediapad M3 Lite 10.0 Wifi-s verzió memóriája is bővíthető microsd kártyával, vagy csak az LTE verzió sim tálcán keresztül? Mert amit találok róla az nagyon nem egyértelmű.
Amit találtam m3 lite user pdf is ezt írja:
Not all devices support microSD cards.
Teszteken meg mindenhol csak az LTE-t tesztelik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest