- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
bkiky01 #1323 üzenetére
Eddig mindegyik telefonomon ha az épp lejátszott videót teljes képernyőre kapcsoltam, automatikusan horizontális tájolásra kapcsolt, hogy kitöltse a teljes képernyőt. Tabletem eddig csak egy volt, az megtartotta a vertikális tájolást. Az M3 ugyanígy csinálja. Azt feltételeztem (feltételezem továbbra is), hogy a youtube app mobiltelefonon a horizontális tájolást erőlteti, míg tableten megtartja az eredeti tájolást, szóval szerintem az M3-at tabletként kezeli. A vibert nem próbáltam még.
norti: Mindkettő kicsin van nekem, de a vibert nem próbáltam még, viszont nem is frissítettem, 006-os vagy 009-es 6.0 fut még nekem, arra meg korábban azt írták a többiek, hogy nem működik ez a trükk, csak a 7-es droiddal
-
bobby_30
tag
válasz
bkiky01 #1279 üzenetére
Nem kétlem hogy szuper kütyü, többek közt ezért is néztem ki magamnak, viszont nem tudom hogy az is marad-e hosszútávon. Amennyiben az általam elvárt alap dolgokra képes lesz pár év múlva is mindenképp ezt választom. Viszont az üzletekben azt a tanácsot kaptam hogy valamelyik árban hasonló ipad készülékkel jobban járnék mert azokat biztos tudom majd évek múltán is használni. Mivel nem szeretnék fél évente új gépet venni, ezért nálam elsődleges szempont hogy hosszú távon is stabilan működjön a készülék.
-
törölt tag
válasz
bkiky01 #1165 üzenetére
Huawei MediaPad M3 8" book cover (Original ), Barna, arany - Youtube
Arany kiadáshoz pont ez megy -
jabed
csendes tag
válasz
bkiky01 #1052 üzenetére
Szerintem ne a fulesbe keresd a hibat, mert a keszulek hang chip-je nem tokeletes.
Van egy jo oreg cowon zene lejatszom amihez van egy sony agybadugos fules.
Egyutt a ketto tokeletessen mukodik.
A sony fulest ki probaltam a tabon hat nem lehet jo hangot ki hozni belole.
Meg egy Sennheiser fejhalgatot is probaltam azzal se volt jo.
A tab zeneileg kozepes a fulessel, de anelkul a sajat hangszorokat tokeletessen hajtja.Tehat dughatsz ra tok mindegy milyen fulest nem fog jol szolni.
-
drmotto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest