- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
philoxenia #2326 üzenetére
Cseréld ki magad, nem nagy dolog. Néhány hozzászólással feljebb még linket és véleményt is találsz.
-
Chris Kiki
senior tag
-
Chris Kiki
senior tag
Már elég régen, Aliról. Állt nálam pár évet, de nem lett baja. Minden előképzettség nélkül kb. 20 perc kicserélni. Melegíteni kell (én egy közönséges hajszárítót használtam), majd az akkuhoz adott "pengetővel" simán körbevágni a kijelzőt. Néhány csavart ki kell oldani utána (a spéci csavarhúzót is mellékelték), és kifeszegetni a régi akkut. A kijelzőt még nem ragasztottam vissza, de már megrendeltem a ragasztót.
-
Chris Kiki
senior tag
Megjött az akkumulátorom, van valaki aki ki tudná cserélni nekem, vagy tudtok ajánlani megbízható szakit itt a PH-n?
-
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
tothferenc #2242 üzenetére
Kösz. Majd írd le a tapasztalataidat és az esetleges buktatókat.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
tothferenc #2240 üzenetére
Honnan veszel hozzá akkut és hogyan cseréled ki? Az enyémben haldoklik az akku, de szeretném megtartani a tabletet.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
#07746304 #2053 üzenetére
Ne nyomasd már ezt a frissítéses dolgot annyira! Nem értem, hogy Neked ez miért annyira létfontosságú, és nem is érdekel. Nekem a kezdetek óta megvan ez a tablet és semmi bajom vele, van, hogy napi 8 órán át nyomogatom. Nem hiányzik az Android 8 és a biztonsági frissítések hiányát sem érzem problémásnak. Nem őrzök kormányzati adatokat és atomtitkokat.
Én most is bátran merem ajánlani ezt a tabletet bárkinek, napi használatra. Mindenre elég most is, stabil, gyors.
-
Chris Kiki
senior tag
Hátha valakit érdekel. M3 Lite akcióban itt
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Hadeska22 #1201 üzenetére
7.0 fut rajta, szinte biztos, hogy O nem lesz rá. A kijelző felbontása elképesztő, nem fogsz csalódni, az EMUI pedig a legjobb dolog ami ezzel a tablettel történhetett, ne félj tőle.
A fejlődés nem kerüli el a tabokat, csak nincs olyan nagy felhasználói igény a cserére, mint a mobiltelefonok esetében. Az ember használja amíg be nem döglik.
Nem mellékesen ajánlom a topik átolvasását, mert ezeket a kérdéseket átrágtuk már, és egyébként is sok hasznos "egyéb" információt is tartalmaz. -
Chris Kiki
senior tag
A kedvetekért felraktam az Epic Citadel bechmarkot, és lefuttattam két tesztet. A kapcsoló teljesen hatástalan.
-
Chris Kiki
senior tag
Oké, bekapcsolom, a várható üzemidő látványosan felugrik, de honnan tudom, hogy ténylegesen megtörténik a dolog?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
papabear73 #700 üzenetére
100%-ban.
-
Chris Kiki
senior tag
Bátram merem ajánlani mindenkinek ezt a tokot. Én ilyet használok kék színben. Rendkívül igényes kivitelezés, és a hátlapja átlátszó, így szépen harmonizál a kék tok az arany tablettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest