- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Snapdragon 855+-os telefonom van, amellett már nekem lassúcskának tűnik az M3 8.4. Aksiban és sebességben nálam most is azt tudja mint első nap és ezért nem cserélném újabbra mert netezésre operával, youtube vanced, + 1-2 app bőven elég.
Ha most kellene vennem, akkor azért venném csak az újabbat, mert annak jobb a támogatása, erősebb a processzor, újabb a rendszer, stb. -
ghiottone
nagyúr
válasz
tothferenc #2205 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
Üdv!
Több mint 2 éve használom teljes megelégedettséggel a Mediapad m3-as tabletet. Most hirtelen szétnézve - tekintettel az időtállóbb processzorra - egy M5-öst ajánlanék innen: [link] Picit a keret felett van és ugyan újracsomagolt, de 2 év gari és vettem már több készüléket is tőlük, küldtem is vissza 14 napon belül és soha nem volt gond. Most épp újracsomagolt s10e volt nálam.
Ismerősöm nemrég vett egy lite verziót az M5-ből mert neki kellett a stylus - gyengébb proci és csak 3gb ram van benne, de nem rossz gép az sem: [link] hardverapron van egy bontatlan az pont a keretbe belefér: [link] -
ghiottone
nagyúr
Az a baj, hogy itt is leírják, hogy tablettel nem kompatibilis.
"Galaxy Watch pairs with smartphones running Android 5.0 or higher & RAM 1.5GB above, iOS 9.0 and later, and smartphones iPhone 5 and newer. (For iPhone 6S and 6S+ running iOS 10 and later, connection to Gear may be unstable.)
*The following information is subject to change.
*Galaxy Watch is not compatible with tablet PCs."Max. ha neten rendeled a tabletet és nem megy, akkor 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
-
ghiottone
nagyúr
Pontosan mi a típusa a Galaxy watch-nak?
Kb. 2 éve amikor okos órát próbáltam képbe került Samsung óra is, de pont a kompatibilitási hibák miatt kiesett hamar. Maga az alap apk az kevés, mert a samsung framework keretrendszer, health-től kezdve még több minden is kellett akkor és valamelyik oldalukon fel is volt tüntetve, hogy korlátozottan lehet használni nem Samsung okos telefonokkal a Samsung órákat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Litván Zongora #2111 üzenetére
Nem tudom sajna, mert nekem nincs okos tévém. Nvidia Shield és Chromecast 2 van régebbi hdmi-s tévéken.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
neophyte79 #2089 üzenetére
A Firmware finder a legutolsó elérhető frissítésnek a nemrég kiadott novemberi patch-et ajánlja max. és a korábbiakat, más nincs.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#07746304 #2053 üzenetére
Értem a csalódottságodat, de a Huawei ennél a tabletnél nem ígért semmit. Azt hogy a felhasználók mit várnak el és mit kapnak nem kell feltétlenül, hogy megegyezzen.
Tabletből nálam a Huawei megbízhatóságra, tartósságra magasan vezet a többi gyártó táblagépes eszközeit figyelembe véve. Első tabletem egy Huawei Ideos Slim 7 volt 2011-ben, amit 3 év után adtam el. Utána használtam Asust, Nexus 7 első és második generációsat, Chuwit, Windowsos 10 colos asust billentyűzettel, Mediapad T1-est, Samsung Galaxy Tab S 8.4-t, Nexus 9-est, Mediapad M2-est, Sony Xperia Z3 Tablet Compactot és utána 2017, júniusában vettem meg a Mediapad M3-ast.
Mellette telefonoknál is sok mindent kipróbáltam - főleg Motorolákat, de mellette volt Xiaomi Redmi Note 3 Pro és Mi 5s-s, Galaxy S8, Htc U11, Galaxy S9. Most Moto Z2 Force-ot használok, amit "csak" 2 havonta frissítenek, mert a gyártó lenyilatkozta, hogy nem ad ki havi biztonsági frissítéseket, "csak" kéthavonta, de 2 főverzió és 3 évnyi biztonsági frissítés garantált részben az X, illetve Z széria miatt, részben az android enterprise program miatt is (bár ott csak 1 főverzió garantált és maximum 90 napon belül érkezzen meg a Google biztonsági frissítési csomagja, vagy ha úgy nézzem akkor 3 havonta mindenképpen kell kapjon security update-t az ilyen készülék).Ezek után semmi, azaz semmi lényegi hasznát nem látom annak, hogy havonta, 2 havonta, vagy esetünkben 4-5 havonta jön ki a biztonsági frissítés. De ez az én szubjektív véleményem. Amire én használom, arra bőven elég ez a tablet, jó az aksi ideje, jó a rendszer sebessége, kompakt a mérete, van lte, van otg, azt telepítek fel amit akarok, tudok torrentezni rajta, stb...
Az M5 8.4 és 10.8 például már android enterprise - ott van frissítés, azt mégis kihagyom, mert az erősebb processzor mellett + ugye a frissítések nem látom értelmét a cserének. Ha júniusban lesz M6 vagy valami huawei tablet ebben a méretben és kategóriában akkor megveszem, de ha nem, akkor marad ez ameddig bírja.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #1987 üzenetére
Júniusi biztonsági frissítés az utolsó. Csatlakozva Joe.36 kollegához szerintem se nagyon lesz már rá frissítés. Ha lehet inkább az m5-öst vegyétek, mert abból a nem lite verzió android enterprise programos - így 3 évig kap security patch-et legkésőbb 90 nappal a Google kiadást követően. + Lenne 1 főverzió frissítés is, de mivel a Google 8.0 felett már nem támogatja a tableteket így az tuti nem lesz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
drmotto #1946 üzenetére
Én az első perctől kezdve egy Motorola töltőt + kábelelt használok, így 15 hónap után sincs semmi baja. Amúgy ugreen és blitzwolf töltőt és kábelt ajánlok. Az utóbbinak van magyar beszerzési lehetősége is. Esetleg még az eustockon voltak tronsmart töltők, az is jó minőségű.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabi020 #1826 üzenetére
Esetleg ezt próbáld meg, annyi, hogy itt a Beállítások --> Alkalmazások --> Továbbiak --> Rendszerfolyamtok mutatása alatt van a Bluetooth megosztás.
-
ghiottone
nagyúr
A frissítés után itt is megjelent a bizonyos - esetünkben 3 - nap után kér pin kódot a készülék ujjlenyomat olvasó használata mellet típusú biztonsagi elem. Motorola és htc esetében ez 2 nap.
-
ghiottone
nagyúr
Android Oreo Concept téma csak.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Jó lenne, ha privátban folytatnátok a vitát és nem itt offolnátok....
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1636 üzenetére
Egyetértek. Engem se izgat az m5. A különbség wnnyi, hogy azon max. azon oreo lesz alapból.
-
ghiottone
nagyúr
Üdv! Én a saját töltőjét még ki se bontottam. Lenovos és Motorolás töltőt használok azokkal szerintem 3 óra kb. 10% alól maxra tölteni. Annyira nem melegszik egyik se nálam.
Más. Oreo frissítés nem lesz a Honor 8-ra, így szerintem mi se várhatjuk
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Exelsior24 #1589 üzenetére
Ha közel hasonló az ár és kellene később a sim kártya a tabletba, akkor szerintem a BTV-DL09-et vedd, elvileg az lte verziós. A telekomos is ilyen.A másik a wifis lesz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
BornToBePuli #1579 üzenetére
Lehet nekem is ott volt a 6.0-son, de töröltem majd firmware finderrel felraktam a 7-est kicsomagolás után 1 óran belül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
BornToBePuli #1569 üzenetére
Igen az csak letiltás
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Vittoriohun #1550 üzenetére
Nem, azt nem szabad, radiátor, fűtőtest közelébe se.
Anno nekem egy Nokia N82-est mentett meg 2 napi rizs kúra miután beborultunk a Bodrogba kenustúl. A telefon csak 2 nappal a borulás után került bele a rizsbe, de utána évekig működött problémamentesen.
Silica gél lenne még jó, de szerintem a rizs az gyakrabban előfordul.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Vittoriohun #1548 üzenetére
Tégy egy próbát - rakd bele a tabletet legalább 2 napra, hátha segít és nem oxidálódik tovább a belseje.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Vittoriohun #1546 üzenetére
Ha beázott a halászlétől és utána töltőre raktad, akkor azzal lehet, hogy ki is nyírtad sajnos. Ilyenkor nem szabad ki-be kapcsolgatni, töltőre rakni, mert az alaplapon, érintkezőknél problémát okozhat a bekerült folyadék. Rizsbe belerakni azonnal és ott hagyni pár napra. Amúgy a garancia ugrott, mert az indikátor is tutira elszíneződhetett
Barátom a múltkor a kádba ejtette bele az M2-esét és még nem merte kivenni a rizsből.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dave_gahan #1470 üzenetére
Évekkel ezelőtt - első androidos kütyüként - volt Ideos S7 slimem 2 évig, T1 8.0-t is használtam, és több mint 1 évvel ezelőtt M2-t is 8 hónapig (bontatlan volt, 1 ft-os számlával lett elhozva a tulaj kedvezménye miatt), kollégám pedig már majd 1 éve használ M2-t. - ezek alapján nyugodt szívvel vettem a Telekomtól az M3-ast és problémamentes immár 7 hónapja. - mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem lehet belefutni hibás példányba, de nálam tabletban a Huawei bevált.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dave_gahan #1464 üzenetére
Ha az edigital nem írta el, akkor igen. + más piacon van.
-
ghiottone
nagyúr
Nem értem miért így áll hozzá a Huawei a frissítésekhez.Telefonban Motorolát használok főleg, ott a felső-középkategóriás a 6.0-val vásárolt több mint 1 éves Z Play modell például minden hónapban kapja a biztonsági frissítéseket, múlt héten a novemberit, 7.1.1-en áll és zárt bétában már az Oreot tesztelik a decemberi frissítéssel. Itt tabletban azért felső kategóriát kaptunk, de eléggé nyögvenyelős a frissités, holott a szeptemberi patch a bluetooth-os "blueborne" a novemberi pedig a wifis "KRACK" fenyegetettségeket javította ami talán nem ártana nekünk sem megkapnunk...
- Ezeket leszámítva a Sony Xperia Z3 Compact tablet volt utoljára amit ennyire megkedveltem.adabra: valamelyik 303-as fullOTA kellene szerintem.
-
ghiottone
nagyúr
Meg kellene nézni a play áruhazból letöltött Firmware finder appal mit találna. Lehet késöbbi gyártású is a tablet és azon olyan build szerepel. Az hogy augusztus 1 vagy 5 nem számít mert van, hogy egy hónapban kiadnak elsején és ötödikén is biztonsagi frissítést. EMUI verzió hanyas rajta? Képernyő mentést be tudnál rakni (hangerő le + bekapvs egyszerre). Az Lte verzióval most ezzen vagyunk - el is néztem mert júliusban jött, de májusi a csomag még:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1441 üzenetére
Úgy legyen
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1428 üzenetére
Automatán használom és én is mindig állítgatom, de ez màr az M2-n is ilyen volt. Szoftveresen nem az igazi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
BornToBePuli #1423 üzenetére
Beállítások --> Fiókok --> Google --> email cím alatt ott lesznek a szinkronizálható google cuccok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
alextheboss #1400 üzenetére
Az Lte verziósat tudod használni sim kártyával.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
DelArco #1328 üzenetére
Én egy szövet borítású sima rltokot vettem 6 hónapja, de nem ajánlom, mert foszlik a széleinél.
-
ghiottone
nagyúr
Drive-nál jól is teszed. Nekem az nem működik normálisan, hiába állítom be a szinkronizálást azt amit feltöltöttem a telefonnal nem tudom elérni normálisan - nem hozza, be, hálózati hibát ír ki, nem frissül le az újabb feltöltött tartalmak után, amit telefonról feltoltam, stb...
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#41133696 #1300 üzenetére
Én olyanba futottam bele, ahol a Google Play Protect funkciója "nyírta ki" a bluetooth-t.
silentkiller: nálam a wifi csak aktív kijelzőnél kapcsolódik, sim kártya van benne, de repülő módban, többnyire chrome böngészés, google+, simple facebook és youtube használattal 4-5 nap 8 óra kijelzőidő 5%-os szintet elérve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest