- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
#07746304 #2122 üzenetére
Meglehet, örülnék ha cserélnék az egészet.
Múlthét kedd óta (pont egy hete) van a szervizbe, bár a TMX oldalán még meg se jelent a munkalap..
A srác mikor leadtam még a kijelzőn is kiszúrtaa, hogy beégettNeke mfel se tűnt amíg nem mondta.
Remélem a lassan visszakapom.Bar az utóbbi időben azon filóztam lehet megkapja az asszony én meg veszek egy M5-öt.
Nem mintha sükségem lenne rá de jó a változatosság. -
ghiottone
nagyúr
válasz
#07746304 #2053 üzenetére
Értem a csalódottságodat, de a Huawei ennél a tabletnél nem ígért semmit. Azt hogy a felhasználók mit várnak el és mit kapnak nem kell feltétlenül, hogy megegyezzen.
Tabletből nálam a Huawei megbízhatóságra, tartósságra magasan vezet a többi gyártó táblagépes eszközeit figyelembe véve. Első tabletem egy Huawei Ideos Slim 7 volt 2011-ben, amit 3 év után adtam el. Utána használtam Asust, Nexus 7 első és második generációsat, Chuwit, Windowsos 10 colos asust billentyűzettel, Mediapad T1-est, Samsung Galaxy Tab S 8.4-t, Nexus 9-est, Mediapad M2-est, Sony Xperia Z3 Tablet Compactot és utána 2017, júniusában vettem meg a Mediapad M3-ast.
Mellette telefonoknál is sok mindent kipróbáltam - főleg Motorolákat, de mellette volt Xiaomi Redmi Note 3 Pro és Mi 5s-s, Galaxy S8, Htc U11, Galaxy S9. Most Moto Z2 Force-ot használok, amit "csak" 2 havonta frissítenek, mert a gyártó lenyilatkozta, hogy nem ad ki havi biztonsági frissítéseket, "csak" kéthavonta, de 2 főverzió és 3 évnyi biztonsági frissítés garantált részben az X, illetve Z széria miatt, részben az android enterprise program miatt is (bár ott csak 1 főverzió garantált és maximum 90 napon belül érkezzen meg a Google biztonsági frissítési csomagja, vagy ha úgy nézzem akkor 3 havonta mindenképpen kell kapjon security update-t az ilyen készülék).Ezek után semmi, azaz semmi lényegi hasznát nem látom annak, hogy havonta, 2 havonta, vagy esetünkben 4-5 havonta jön ki a biztonsági frissítés. De ez az én szubjektív véleményem. Amire én használom, arra bőven elég ez a tablet, jó az aksi ideje, jó a rendszer sebessége, kompakt a mérete, van lte, van otg, azt telepítek fel amit akarok, tudok torrentezni rajta, stb...
Az M5 8.4 és 10.8 például már android enterprise - ott van frissítés, azt mégis kihagyom, mert az erősebb processzor mellett + ugye a frissítések nem látom értelmét a cserének. Ha júniusban lesz M6 vagy valami huawei tablet ebben a méretben és kategóriában akkor megveszem, de ha nem, akkor marad ez ameddig bírja.
-
Divinity
őstag
válasz
#07746304 #2050 üzenetére
Azért az N7 2013 az más tészta. Az S4 Pro elég régi darab és az Android 4 és 6 között meg rengeteg változás volt. Az meg, hogy a Google maga a Chrome OS irányába mozdul az nem jelent semmit. Mindenki magának fejleszti a rendszert így nyugodtan optimalizálhatják a saját eszközeikre nem függnek a Googletől. Még az appok se lesznek kevésbé optimalizálva mert a Chrome OS-ben van Android App support.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
#07746304 #2053 üzenetére
Ne nyomasd már ezt a frissítéses dolgot annyira! Nem értem, hogy Neked ez miért annyira létfontosságú, és nem is érdekel. Nekem a kezdetek óta megvan ez a tablet és semmi bajom vele, van, hogy napi 8 órán át nyomogatom. Nem hiányzik az Android 8 és a biztonsági frissítések hiányát sem érzem problémásnak. Nem őrzök kormányzati adatokat és atomtitkokat.
Én most is bátran merem ajánlani ezt a tabletet bárkinek, napi használatra. Mindenre elég most is, stabil, gyors.
-
törölt tag
-
Divinity
őstag
-
törölt tag
-
Gregman
tag
válasz
#07746304 #1667 üzenetére
Köszi!
Én is nagyon gondolkodom rajta.
Van egy LG Gpad 8.4-em (nem mai de szeretem), de abból nem gyártottak SIM-es verziót.
Telefonban pedig még az 5,5-6" is kicsi tartalom fogyasztáshoz.
Ez az M3 pedig elég erős hw-ben, hogy betöltse mindkét funkciót.Telefonáláshoz vezetékes vagy bt fülest használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest