- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
drmotto #1954 üzenetére
Én a lányomnak ilyet vettem + üvegfólia + pen a karácsonyra kapott tablethez, de akkor még voltak mintásak nem csak egyszínűek. Azóta is elégedetten használja.
-
Fifi
őstag
Lányom független LTE-je nem talál frissítést. Ez akkor sem változik, ha van benne SIM vagy nincs. Várunk kicsit, biztos hátrébb vagyunk az IMEI listán ...
-
Fifi
őstag
Szia!
Én a lányomnak ilyen vettem Eiffel tornyos mintával + üvegfólia a karácsonyra kapott tablethez. Azóta is elégedetten használja.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Megvettem én is karácsonyra a lányomnak az M3 LTE verzióját és egy-két kiegészítő még kellene hozzá, mint üvegfólia, tok, esetleg billentyűzettel megáldott tok. Ezekre vannak jól bevált termékek, amiket használtok? Tudtok ajánlani konkrét terméket?
Karácsonyig még Kínából is megérkezhetnek a dolgok, így ott nézelődtem első körben:
- Tempered Glass
- Wireless Bluetooth Keyboard Case
- Leather Case coverEzekről mi a vélemény, használ valaki ilyeneket?
-
Fifi
őstag
Karácsonyra nézelődöm már lányomnak tabletet és ez a Huawei MediaPad M3 8.4 LTE 64 GB nyerte el a tetszésemet.
Most már ~100eFt-ért meg lehet venni.
Szerintetek érdemes még várni (black friday, karácsonyi készletkisöprés, újabb készülék megjelenése), hogy lejjebb megy az ára vagy már ez lehet a mélypont és 2 hónap alatt már jelentős változás nem várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest