- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentos
tag
válasz
Ragnar0203 #14092 üzenetére
Én egy éve cseréltettem, kb. 10.000-ért a Huawei store-ban, plusz még kaptam ajándék töltőt is, szóval szerintem simán megéri. Minden hónap utolsó péntek-szombatján szervíz akció van, és nem számítanak fel munkadíjat, csak az anyagot + ajándék is jár.
Én megjelenéskor, 2016 decemberében vettem fehéret, és holnap veszem át az utódját.
Azt leszámítva hogy 2 hónapos korában cseréltettem a 3+3+3 gari keretében, utána soha semmi bajom nem volt vele, most 10 fok felett nem fókuszál élesre a kamerája, de meg fogom csináltatni, és második (lehet céges) telefonnak megmarad, vagy a gyerkőc megkapja.
Xiaomi 11T lesz helyette, kíváncsi leszek, főleg mert azt nyomkodtam kicsit MediaMarkt-ban, és olybá tűnt hogy (alap/automata üzemmódban) gyengébb minőségű képeket csinál, mint az öreg Mate 9. -
ktg3
őstag
válasz
Ragnar0203 #14095 üzenetére
Ugyanígy voltam vele.
"oneplus 8t" szintén kínai cucc.Sosem volt még Samsungom, ezt is ki kell próbálni.
Én is Snapdragonosat vettem. -
ktg3
őstag
válasz
Pont most cseréltem több mint 4 év után S20FE-re.
Hát akárhogy nézem, kisebb a kijelző hasznos felülete, hiába papíron 6.5 vs 5.9 col.
Nekem még mindig tök jól működött a mate 9.
A kijelzőn volt már 1-2 folt, ami észrevehető egyszínű háttéren, de azon kívül patika.
Akksi is rendben van.Mi 11 Pro-t akartam eredetileg, de azt hivatalosan nem forgalmazzák európában és csak főzött romokkal lehet lokálosítani, amihez nekem nem volt kedvem.
Ha a kamera annyira nem számít (nem kell tele lencse/veszteségmentes zoom), akkor sztem érdemes lehet megnézni a Xiaomi Mi11T-t.
Nagyon rendben van az a telefon és lényegesen nagyobb mint az S20FE.
Akksiban is erős. -
Árpi001
senior tag
válasz
+1
Nekem még egyben van.
Lasan 5 éves lesz. Nem lehet mar sok hátra
De rettegek a cserétől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari