- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #14046 üzenetére
Ha frissítve van egy bizonyos droid 8-nál frissebbre, akkor nem (még a downgrade talán megoldható, de az veszélyes, könnyen soft brick lehet belőle), egyébként elvileg megoldható még. Továbbá egy apró HW-es módosítással mindenképpen megy, de ahhoz le kell szedni a hátlapot. Valószínűleg jobban jársz, ha elfelejted a gyártót örökre (vagy legalábbis addig, ameddig nem nyújt lehetőséget újra a bootloader nyitásra - vagy legalábbis root-ra, gondolom, a többségnek igazából azért kell), én is így tettem (pedig kb. egy éve Mate 20-at szerettem volna, de szerencsére még idejében szembesültem vele, hogy annál már nyema root), bár a készüléket a mai napig használom, mert igazából jobban szeretem, mint ami elvileg az utódja lenne (én még szerencsére a kapuk bezárása előtt lekértem a nyitókódot a készülékemhez). Az igazsághoz tartozik, hogy valószínűleg megfelelő szervizháttérrel ma is nyitható (mint minden mobil), de az földi halandónak majdnem elérhetetlen.
-
brd
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #14044 üzenetére
Ha nincs kódod, akkor sehogy. Esetleg a kínai kormánnyal egyezkedhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11