- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
jozsef_pecs #5557 üzenetére
Szerintem meg simán.
Minek összetörni, hogy utána cseréljék? Könnyebb kiszedni. Egyébként nem ismerem a pixelhiba policy-t, érdemes rákérdezni valóban.
Ha hibás a készülék, nem is javítják az első 3 hónapban, hanem cserélik egy másikra. -
-
Sword
őstag
válasz
HUTCHDB #5447 üzenetére
Anno kérdeztem a magyar Huawei ügyfélszolgáltatot a frissítésekről, gőzük sincs róla.
- nem tudják mi a legújabb hivatalosan kiadott fw
- nem tudják milyen algoritmus alapján jön, ha éppen jön, annyit tudnak, hogy IMEI alapjánVan akinek nem jött OTA 156 138-ra, van akinek nem jött a 138 a 126-ra. Nem értjük
Hol látod a 182-est? Funkyhuawei?
-
Sword
őstag
válasz
reddoors #5368 üzenetére
3 gomb... Hogy lehet rosszul csinálni?
cca. 25 informatikában eltöltött év után az az elméletem, hogy vagy valamelyik frissítő OTA-k közül - ez függ attól, hogy milyen verzióra húzom rá - vagy a full OTA lenne a helyes, ami független a fent lévő verziótól.Persze ez ott dől meg, hogy B156 esetén egyik "kis" OTA se ment fel, csak a Full, szóval akármi is lehet, a valószínűbb, hogy az FF nem egy megbízható módszer. Egyébként bitre ugyanúgy csináltam mindent most, mint pár hete, amikor a B138-ra húztam rá a B156-ot.
Egyelőre inkább pihentetem, piros felkiáltójelem már nekem is volt....
-
Sword
őstag
válasz
gabesz839 #4832 üzenetére
Többen váltottunk Note 4-ról, nem kérdés, hogy érdemes-e.
A frissítési kulturája (számomra) nem világos a Huawei-nek, de mivel a legújabb Androiddal jött ki, ezért nem várok havi fw frissítés ciklust.
1-1 már jött, nincs különösebb gond software-esen, hogy égető legyen egy javítás. Persze kisebb gondok vannak, olvasgass -
Sword
őstag
Megérkezett a válasz:
" Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára!
A készülékére elérhető frissítések megjelenési dátumával, elérhetőségével kapcsolatosan, nincsen pontos információnk. A frissítések egy automatizált rendszeren keresztül, IMEI szám alapján kerülnek kiküldésre ügyfeleinknek.
A készülékén a HiCare alkalmazáson keresztül és a Beállítások/Frissítő menüponton keresztül tudja ellenőrizni az elérhető frissítéseket. A hivatalos honlapunkon a Támogatás oldalon a Letöltések között tud a készülékére elérhető frissítésekre rákeresni.http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm
Amennyiben szolgáltatófüggő a készüléke, úgy a frissítések megjelenését, az adott szolgáltató is befolyásolja.
Megértését köszönjük, további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!A hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelességünk tájékoztatni, hogy amennyiben fenti válaszunkat nem fogadja el, a területileg illetékes Békéltető Testülethez, vagy az illetékes Járási hivatalhoz fordulhat, az aktuális listát a csatolt dokumentumokban találja, illetve az alábbi linken találja.
http://jarasinfo.gov.hu/jarasok-lista
Amennyiben megadja számunkra a lakóhelyét, természetesen segítséget nyújtunk az Önhöz legközelebbi kiválasztásában."
Summa:
A teljeskörű téjékoztatás, hogy nem tudják mi a legfrissebb firmware, nem tudják, kaphatom-e, mert automatikus IMEI alapján és a letöltés oldal, amit adtak 0 db letölthető bármit tartalmaz Mate 9-re szűrve. -
Sword
őstag
ADGUARD:
Hi, everyone!
First of all, happy belated Easter! Hope that you all had a lovely time, and wishing you and your family health, happiness, and lots of love.
And here is some great news. We currently hold a promotion - 35% discounts on ALL kinds of licenses. So it's a great time to purchase protection for your device or prolong/upgrade the key you already have! -
Sword
őstag
Írtam a Huawei ügyfélszolgálatnak a firmware mizériával kapcsolatban. Nekem ugyebár B138 az utolsó OTA, többeknek B156, kicsit kaotikus, kiváltképp, hogy azon ritka cégek egyike, akik nem publikálják hivatalosan, letölthető módon a firmware-eket, csak saját alkalmazáson belül lehet frissíteni. Ez azért gáz, mert nekem a B138-at tartja legfrissebbnek a mai napig, míg mások nem ezen a verzión vannak ugyanabból a frissítő alkalmazásból nézve.
Ha jön válasz, publikálom. -
Sword
őstag
válasz
thebear007 #4543 üzenetére
Lehet hogy fw probléma? Nekem 138 és nincs ilyen jelenség.
Polar M600 folyamatosan kapcsolatban + BT DAC, kocsi, HK hangszóró vagylagosan.
Egyszerre egy kihangosito típusút tud kezelni, van másik HK hangszóróm is, mintha a 2 nem menne egyszerre, de ez normális szerintem. -
Sword
őstag
Természetesen ilyen nincs
Nem tudom ott mi lehet a probéma, nálam a következő BT cuccok mennek szinte folyamatosan:- Android Wear okosóra
- SB E5 USB DAC BT-n keresztülKocsiba szállva azonnal kapcsolódik a fejegységre és korábban, amikor még másik okosórám volt, nem olyan, ami képes volt kezelni heart rate övet, akkor egy Polar H7es is kapcsolódott időnként, itthon persze néha még kapcsolódok az ajándékba kapott Harman Kardon BT hangszóróhoz, óra persze a kezemen.
Szóval no para, ott valami más gond van
-
Sword
őstag
válasz
tal-garius #4188 üzenetére
A gyárit használd, ha a Super Charge-al szeretnéd tölteni.
-
Sword
őstag
Nya, megjött a kicsike (jack - jack erősítő). Tényleg kicsike. Fém ház, az árához képest minőségi megjelenés, csomagolás, kiegészítők.
Igazából maximum hangosító. Nem észleltem hangminőség javulást, több mélyet, erősebb közepet, "élesebb" magasakat. Kb. olyan, mint ami kijön a telóból, de lehet még hangosítani. Jelentősen. High-ba kapcsolva egy JBL E50-et úgy meghajtott, hogy éreztem, hogy lobog a membrán a fejhallgatóban.
Szóval ezzel óvatosan, mert egy gyenge fülest simán kidurrantEnnyi pénzért nagyon jó olyannak, akinek a fejhallgatóját halkan szólaltatja meg a telefon.
Elképzelhető, hogy ha felraknék egy EQ-t a telefonra (nem tettem, mert a komolyabb erősítőm EQ-ját használom), akkor sokkal erősebb lenne a különbség az erősítő javára).Persze akksis, micro usb-vel tölthető, 8 óra működést ígérnek.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #3886 üzenetére
Nekem az Asus-on folyton homályos, koszos volt, minden fotózás előtt törölgetni kellett.
-
Sword
őstag
válasz
bokarcsi71 #3799 üzenetére
Na, így + Glance combo már majdnem tökéletes
-
Sword
őstag
- az én tokom olyan, hogy kifejezetten kényelmetlen megnyomni (bejjebb van, mint a tok széle, nem kellemes
- kímélem (Asus-omon vmi gáz volt vele, kifejezetten nehéz volt megnyomni, ezért szoktam le róla) és egyébként baromi kényelmes a dupla kopp, egyébként mindenképpen kézbe kell venni a telefont -
Sword
őstag
válasz
Tav-Csoves #3788 üzenetére
Nem
Viszont örvendetes, hogy egyre többen érzik úgy, hogy (főleg egy csúcskategóriás 200 ezer ft fölötti telefontól) jó hangminőség az elvárható, nem akarunk újabb kütyüket vásárolni (mp3 lejátszó, erősítő, DAC stb.), hogy a meló közben, utazás közben zenét hallgassunk. Lehetőleg ne műanyagbili hangon. Ezért is van mindig megjegyezve, hogy jó vagy éppen csak kipipált - adjunk vmi fülest a telóhoz- megoldással szolgál a gyártó. Én utoljára aspeckó dugós ősrégi telefonhoz adott fülest bontottam ki a fóliájából. A többi, jack dugós, ott pusztul el magában, a gyári csomagolásában (Samsung, Asus, Huawei, mindegy).aptX-nek alapnak kéne lennie, normális hangerőnek szintén. Ki hallott már olyat, hogy licensz díj miatt nincs engedélyezve az aptX (ha jól tudom, javítsatok ki, ha tévedek a Snapik alapból tudják, ahol nincs ott ez az oka). És már itt az aptX HD és még biztos 1000 dolog, amihez nem értek,nem is hallottam még róla.
-
Sword
őstag
Sajnos ezek adminisztrátor módban zárják a képernyőt, ezért kell a kód.
Dupla kopp miatt próbálgattuk ezeket az appokat, de pl. nálam is ezen halt el a dolog.A lényeg számomra az volt, hogy ne kelljen power gombot nyomni a bekapcsoláshoz, végülis a Glance plus-t használom, ami legyintésre "always" on displayt ad, ami után dupla koppal be lehet jutni, kód nélkül (ujjlenyomattal) vagy kód nélkül ha van egy smart bt eszközöd, ami közelében engeded feloldani kód nélkül
-
Sword
őstag
Vettem is egy ilyen jack-jack amplifier-t
6-10 ezer között van az ebay-en, meglátjuk milyen. Kis Fiio-t már nem lehet itthon kapni, úgyhogy kb. mindegy.Majd beszámolok, hogy milyen, ha megjött.
-
Sword
őstag
USB DAC témakör:
Az USB AUDIO PRO fejlesztőjétől:
"WARNING: Huawei devices are one of the most troublesome devices, some not working at all, some only playing back. Please try the free trial/demo version of our app(s) before purchase in combination with a Huawei device!"
-
Sword
őstag
Épp most hasonlítgatom BT hangját az Ipad mi ki 4-el. Pariban vannak, ez most meglepett. Utoljára az első firmware-el teszteltem igy, akkor csúnyán kikapott a Mate.
-
Sword
őstag
válasz
Andor246 #3665 üzenetére
Erre a teszt-re ránézve nem nagy durranás, de tényleg csak pár ezer ft, azért meg nem várhat sokat az ember
Mindenképpen menj el el olyan helyre, ahol meg tudod hallgatni. Meg egyáltalán működik-e vele, mint írtam, a Soundblaster E5-öt nem tudom meghajtani USB-n keresztül.
-
Sword
őstag
válasz
Andor246 #3655 üzenetére
Már sokat javult. Képzelheted milyen volt a 126-ossal. Most hozza a mobilos átlagot, nagy javulást nem várok.
Ami még opció lehet Neked is, egy kisebb méretű DAC és abba egy kisebb füles.
De amig nem próbálod össze a kettőt.... Azóta sem találtam senkit, akinek menne USB-n keresztül az erősítő.
Csak BT (még jó, hogy az enyém tudja, majdnem Fiio-t vettem, amin nem is volt ilyen feature. -
-
Sword
őstag
válasz
Andor246 #3647 üzenetére
Valószínűleg hw-es hiányosságok (is) vannak, nem csak szoftveres. Lényeges javulásra nem számítok, amit lehet javítani, azt third party cuccok is megadhatják.
Jobban is odafigyelhettek volna erre, de végülis át lehet lépni a problémán egyéb segédeszközökkel (csak közlekedni ne kelljen)
-
Sword
őstag
válasz
#24536576 #3595 üzenetére
Audio-Technica ATH-MSR7BK-val használom... Hát... izé... azért eléraktam egy SB DAC-ot (USB-n keresztül nem nyekken meg, csak BT-n), úgy jobb.
Nem rossz, de ha igazán jó fejhallgatóra fáj a fogad, nem fogja se meghajtani, se hozzá méltóan megszólaltatni.
Bt-s hangminőség javult, 126-os firmware mellett az én tapasztalatom szerint kritikán aluli volt.
Azóta használom így + SONY MDR-XB80BT-el sportoláshoz, megfelelő a minősége, de messze nem kiemelkedő.Azt gondolom, hogy fejhallgatóból bőven elég neki egy JBL BT50-es (zsinórral hallgatva) - ilyenem is van
, annál drágábbat pazarlás mellé rakni. Ez ha akciós, 25 körül megvan, kifutó modell.
-
Sword
őstag
válasz
tothjani81 #3053 üzenetére
1. Switch your Huawei P9 completely off 2. Now switch your device back on with the following key combination. Press and hold for about 15 seconds: Power On / Off button Volume Up button 3. Now the recovery menu of your Huawei P9 will open. 4. Scroll down to "Wipe Cache Partition" by using the Volume Down button. Select the entry by pressing the power button 5. The Wipe Cache is now executed. This takes about 1-2 seconds. The Recovery menu appears again.Confirm "Reboot System now" by pressing the Power On / Off button. Done!
Source: http://www.solvemix.com/index.php/android-smartphones/1232-huawei-p9-wipe-cache-partition-solved
Android Smartphones
© Solvemix - quick tips, tricks and solutionsElvileg így, P9 := Mate 9
-
Sword
őstag
válasz
tothjani81 #3047 üzenetére
Lehet, hogy egy FR is megoldaná vagy volt már?
-
Sword
őstag
Vodasok: megmondjátok mit írjak az összefoglaló hsz-be? Független? SIM-ek száma?
Telenor? -
Sword
őstag
válasz
Petike4040 #3011 üzenetére
Nem, de az enyém pl. levesbe esett, a hangszóró, usb c résszel kifelé belőle.
Nem ázott be, nincs semmilyen jele folyadéknak benne.
Természetesen elvittem a márkaszervizbe és ott szedték szét és állapították meg.
Még az indikátor is egy kis pucolgatás után érintetlen állapotot mutat. -
Sword
őstag
válasz
tothjani81 #3014 üzenetére
Reméljük ha rádugják vmi diagnosztikai eszközre, ki tudják mutatni, hogy miért van. Mert ha "látniuk" kell, ki akarják próbálni és x napig nem csinálja, pláne FR után, akkor nehéz bizonyítani.
-
Sword
őstag
válasz
bigdigit #2996 üzenetére
Tudszváltani a 2 SIM között, megmondhatod, hogy melyik adja a netet. Egyszerre a 2 nem megy persze.
1. SIM LTE
2. SIM 3G csakMHL... szerintem ki kell próbálni, elég ellentmondásosak az infók. Én pl. azóta sem kapok választ arra, hogy miért nem megy az USB audio DAC-ra, de nem akarok még pár felesleges dolgot beszerezni. Gáz :/
Google Chromecast-tal elvileg tudsz bármit nézni. Nézz utána.
-
Sword
őstag
Nekem ugyanazok az alkalmazásaim jó sok éve, a legnagyobb fogyasztóm jó eséllyel az okosóra.
A Note 4 egy teljes napig bírta, ritkán 1.5, Mate 9 2 napig, Közte volt Asus ZF 2 kb. fél napig. Utóbbi 2 telóval nagyon sok BT zenehallgatás van / nap, több óra. Note 4-el nem volt. Bár hozzá kell tenni, hogy volt a Note 4-nek egy borzalmas FW-je, és csak később jött meg rá, mint ahogy váltanom kellett a dual sim miatt az Asus-ra. Azt hiszem az 5.0.1 volt és az 5.1.1 javította. De azzal már nincs tapasztalatom, mivel nem használtam akkor már a telót, csak fiókban volt, meg szerviz ideje alatti csereteló volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest