-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
Faust1986 #9620 üzenetére
Nekem a 4g-t kellett kikapcsolnom, mert meguntam, hogy ha hívott valaki akkor minimum 3 másodpercig nem hallottak miután felvettem a telefont. Pont az első halló lemaradt mindig, vagy ha kivártam akkor aki hívott addig hallózott, hogy miért nem szólok bele. Ha én hívtam akkor persze azonnal kapcsolt. Előbb lecsatlakozik az lte hálózatról majd vissza 3g-re. Ennyi időbe telik. Jó pár évvel ezelőtt tapasztaltam hasonlót egy xperia t-vel, amit nemrég újra használtam és az most jól működik.
Elvileg a mate sem kellene, hogy így működjön és mégis. A szervizes is ilyen telót használt, nála jól működik. Szervizbe nem akartam adni, sem simet cserélni, az sem volt egyszerű utoljára a mobiltárca miatt. Amióta az lte le van tíltva teljesen jó. Esetleg próbáld ki hátha nálad is beválik, és nem kell visszavinned. Elvileg semmi köze hozza de, hátha. Ja és a másik sim foglalatot is kipróbálnám a helyedben. -
Pietro 22
aktív tag
válasz
Faust1986 #9620 üzenetére
Nekem volt hasonló. Úgy hallottak, mintha szembe szélben lennék, vagy mintha a víz alól hívnám őket.
Jack csatlakozót fújtam ki, tisztítottam ki, mert azt vettem eszre, hogy kihangositva, vagy headsettel jó! Egy darabig jo volt, aztán vissza jött a jelenség, majd elment, és isten igazából nem tudom mitől javult meg, de már nem panaszkodnak.
Próbáltam ki-be kapcsolni a HD hívást, hátha az a baj, de nem. Mondjuk akkoriban két simmel használtam, ma már egyel.
Területileg (lakhely) ugyan ott jó most, ahol korábban rossz volt a hangminőség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest