Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saintex72

aktív tag

válasz Faust1986 #9620 üzenetére

Nekem a 4g-t kellett kikapcsolnom, mert meguntam, hogy ha hívott valaki akkor minimum 3 másodpercig nem hallottak miután felvettem a telefont. Pont az első halló lemaradt mindig, vagy ha kivártam akkor aki hívott addig hallózott, hogy miért nem szólok bele. Ha én hívtam akkor persze azonnal kapcsolt. Előbb lecsatlakozik az lte hálózatról majd vissza 3g-re. Ennyi időbe telik. Jó pár évvel ezelőtt tapasztaltam hasonlót egy xperia t-vel, amit nemrég újra használtam és az most jól működik.
    Elvileg a mate sem kellene, hogy így működjön és mégis. A szervizes is ilyen telót használt, nála jól működik. Szervizbe nem akartam adni, sem simet cserélni, az sem volt egyszerű utoljára a mobiltárca miatt. Amióta az lte le van tíltva teljesen jó. Esetleg próbáld ki hátha nálad is beválik, és nem kell visszavinned. Elvileg semmi köze hozza de, hátha. Ja és a másik sim foglalatot is kipróbálnám a helyedben.

• Pietro 22

aktív tag

válasz Faust1986 #9620 üzenetére

Nekem volt hasonló. Úgy hallottak, mintha szembe szélben lennék, vagy mintha a víz alól hívnám őket. :D Jack csatlakozót fújtam ki, tisztítottam ki, mert azt vettem eszre, hogy kihangositva, vagy headsettel jó! Egy darabig jo volt, aztán vissza jött a jelenség, majd elment, és isten igazából nem tudom mitől javult meg, de már nem panaszkodnak.
    Próbáltam ki-be kapcsolni a HD hívást, hátha az a baj, de nem. Mondjuk akkoriban két simmel használtam, ma már egyel.
    Területileg (lakhely) ugyan ott jó most, ahol korábban rossz volt a hangminőség!

Új hozzászólás Aktív témák