- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz
Kokufuu #12166 üzenetére
Sajnos az eseted úgy látszik nem könnyű.
Azt jó lenne tudni pontosan milyen telefonod van. Azaz mi lehetett az eredeti típusjelölése! Ott lehetnek valamilyen partíciós hibák. De ezt csak félve írom le, mert nem tudom csak tippelek. Mi sem vagyunk tisztában egy csomó mindennel. Olvashatod még az is belebukik néha aki jártas a romolgatásban. -
iceQ!
addikt
-
BikeZ
tag
válasz
Kokufuu #11478 üzenetére
Totál így jártam, anyi külömbséggel hogy én vissza tudtam zárni SRKTool-al (de csk ezzel) és utánna ment a 3 gombos..
Az is lehet nem jól inditod a 3 gombost, mert el kell engedni a powert majd csak utánna a hang le-fel..
Szerintem csak a bootloadered akadt le, van hogy ugy néz ki lefagyott de nem, kb 2-3 perc és bootol.. -
-FreaK-
veterán
válasz
Kokufuu #11472 üzenetére
Vannak még itt azért lehetőségek. Én a helyedben nem a TWRP-vel kezdtem volna azért, hanem ahogy írtam azzal amit BikeZ írt.
Újra indítás a bekapcs gombot nyomva tartani 10mp-ig kb. A hangerő fel+bekapcs-al indítva bejön a gyári recovery, itt megpróbálhatod még a factory restet és a cache wipe-ot. Ha nem segít, akkor újra indítás után a hangerő fel-t kell nyomni 3mp-ig, akkor bejön az eRecovery, itt tudod kikapcsolni a telót.
Fastboot meg restart után hangerő le+bekapcs gomb+usb kábel bedug, így próbáltad és nem jön be?
Ez a felkiáltó jeles rész pontosan mikor jön be?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Kokufuu #11467 üzenetére
Próbáld meg azt amit korábban BikeZ írt, hátha felmegy a 300mb-os fájl az a 30mp alatt.
(#11468) count_zero: Sima OTA-s frissítést csinált csak, nem babrálta a telót. Nem egyedülálló amúgy ez, a P9 Plus esetében is előfordul, hogy az OTA update kinyírja a telót.
Nekem is volt hogy a frissítés (igaz a mókolós módszerek) valahogy szétcseszték a partíciókat, amiket aztán vért izzadva tudtam helyre rakni. -
count_zero
tag
válasz
Kokufuu #11467 üzenetére
Csak két oka lehet (ha a hadverhibát kizárjuk):
- elnyaltad a /efs partíciót és ment vele az IMEI számod - ezt meg tudod nézni menüből, vagy ha jól emlékszem a *#06# kombinációval. Ha itt értelmes infó jelenik meg, akkor nagyjából minden rendben. Ha nem, akkor komolyabb a gond és valószínűleg csak szervíz tud segíteni
- rossz rom-ot tettél föl (a cust_data nem ehhez a telefonhoz vagy ehhez a régióhoz való). Ilyen esetben egy full stock EU rom flash segíteni fog. Ehhez viszont tényleg szükséged lesz egy micro SD kártyára, szánd rá a pénzt. -
Kokufuu
csendes újonc
válasz
Kokufuu #11465 üzenetére
Na és akkor most van az, hogy nem értem...
Sikerült a legfontosabb képeket kimenteni, ami nem volt meg Dropboxon sem (több részletben, azokban a 30mp-ben, amíg ment a telefon).
Csináltam ennek örömére egy factory reset-et stock recovery-ből és ugyan az a hiba: nincs SIM + reboot.
Bármi javaslat?
Lehet nekiállok akkor már egy bootloader unlock, TWRP, root kombónak...
De mi lehet a gond??? -
-FreaK-
veterán
válasz
Kokufuu #11457 üzenetére
Szerintem megcsinálhatod nyugodtan úgy az FR-t, úgy kell működjön ahogy írja. A márkaszervizben azt fogják kérni, hogy hagyd ott a telót és megcsinálják. Csak én nem bízom benne, hogy nem törlik a képeket, még úgy is ha direkt kéred őket.
Elsőnek próbáld meg azt az FR-t belső tároló törlés nélkül szerintem. -
BikeZ
tag
válasz
Kokufuu #11449 üzenetére
[link]itt megtalálsz mindent, a Rollback egy UPDATE.APP file amit sd kártyára másolsz egy dload mappába, majd hangerő fel és le + bekapcs mikor bejött a logo a bekapcsot elengeded és elindul a frissités.. Egy 6.0 fog fogadni ..
igen Downgrade a pontos neve sajnos mobilrol írtam és nem figyeltem. -
BikeZ
tag
válasz
Kokufuu #11449 üzenetére
Nem tudom, de a debradig 100% mukodik.. megmarad minden a telefonon. Es mehet visza egy 6.0. A debrading egy 300 megás file amit dloaddal pik pak felteszel 3 gombos modszerral.. ezutan mar indul is a redszer. Esetleg mikor gyari recoweryben vagy dugd rá gépre, sanszos hogy latja a pc a telcsit az intéző..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest