- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
torrente777 #6592 üzenetére
+1
Én is így jártam... Azt vettem észre, hogy bárki fel tudja oldani a telót...
Aztán itt egy kedves fórumtárs felvilágosított, hogy lehet, hogy az óra miatt van, hogy ha a teló közelében van, biztonságosnak ítéli és bármikor felold...Szóval olvass vissza egy kicsit... Még képet is linkeltem róla...
-
imiadmin
őstag
Szerintem ez a VOLTE miatt van...
Kapcsold ki a menüben és próbáld úgy hívni!Nálam a kapunyitóban lévő BlueMobil-os kártya hívásakor mondja, hogy adminisztratív okokból nem kapcsolható (ugyanakkor kinyílik a kapu
)
Ha kikapcsolom a VOLTE-t, akkor gond nélkül működik a hívás! -
imiadmin
őstag
Nahát... Akkor nem vagyok egyedül...
"Sziasztok,
Ma reggel jelzett a Play Áruház, hogy van friss GoogleFit...
Megfrissítettem, de semmi változás sincs a Huawei Healt és a GoogleFit szinkronizálásában.
Gondoltam egy ki/be lépés, ill. cache adatok törlése hátha segít... Hát annyira segített, hogy most már be sem tudok lépni a GoogleFit-be a gmail-os accountommal...
Azt írja, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot...
Ez azért furi, mert ezt a hozzászólást is a telóról írom! Tehát internet van... Restart és az app újratelepítése is...Másnak hasonló eset?"
-
imiadmin
őstag
Én használok ilyen Qi-s mágneses autós tartót... az enyémnél karika a fém, ami sajnos a Mate20pro-ra nagy, így egy picit kilóg mindkét oldalon a lekerekítésnél...
Átmenetileg használom így, míg nem találok hozzá mást. -
imiadmin
őstag
válasz
Tailorzsolt #5901 üzenetére
Van pin is természetesen... azt hiszem, hogy anélkül nem is menne az ujjlenyomatosdi.
Ami érdekes, hogy a bankos app viszont jól használja... Ott csak a beállított ujjlenyomattal lép csak be..
lehet hogy azzal van gond, hogy én az ujjlenyomat után elvárnám, hogy egyből oldja fel a kijelzőt, ezért kikapcsoltam a "kétlépcsős" azonosítást? (Ujjlenyomat azonosítás után ne kelljen még elhúzni)
-
imiadmin
őstag
válasz
Tailorzsolt #5898 üzenetére
az a kis lakat nekem azonnal nyitvát mutat... akkor is, ha eltartom magamtól készüléket és oldalról nézem és úgy élesztem fel a kijelzőt.
Egyébként az arcfelismerés ki van kapcsolva.Tuti, hogy ez valami beállításbeli anomália lesz...
-
imiadmin
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az ujjlenyomat olvasóval, hogy hiába van csak a hüvelykujjam beállítva, ha a bekapcsoló gombbal felélesztem a kijelzőt (látszik a háttér és rajta az ujjlenyomat szenzor), simán bárhol megérintve a kijelzőt - bármelyik ujjammal - és felfelé húzom azt, feloldódik a telefon!Sőt, bárki fel tudja így oldani, nem csak én!!!
Már próbáltam újra felvenni a ujjlenyomat mintámat de nem változik semmi...
Másnál is jelen van ez a probléma, vagy csak nálam?
-
imiadmin
őstag
Értem én, hogy mindenki azt szajkózza, hogy hiába az IP68, ne rakd vízbe... Akkor minek a víz alatti fényképező mód?
Persze tudom, hogy előtte figyelmeztet, hogy rakd vízálló tokba... Emiatt én is kételkedtem...
Aztán megnéztem ezt a videót: [link]Hát itt nincs semmilyen tokban...
-
imiadmin
őstag
válasz
kakuk.tamas #5664 üzenetére
A kapunyitóban Lidli-s Blue mobilos SIM van. Nem hiszem, hogy a Blue Mobile adna VoLTE-t ill. maga a kapunyitó sem képes ezt használni (max. 3g-t tud)...
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
VoLTE bekapcsolása óta a kapunyitó GSM modult hívom (normál esetben egy csörgés után bontja a vonalat és nyitja a kaput), kinyitja kaput, de nem bontódik a vonal, hanem egy automata bemondja, hogy a hívás adminisztratív okokból nem kapcsolható és hívjam a saját szolgáltatómat...
Természetesen, ha kikapcsolom a VoLTE-t, akkor rendben végbemegy a folyamat: egy csörgés után bontódik a vonal és nyílik a kapu!
Talalkozott már valaki ilyennel? -
imiadmin
őstag
A Telenorosra is megjött ma OTA-n a 146-os...
-
imiadmin
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a telót... Az utolsó darabot sikerült megcsípnem az Árkád Telenorban..
P9 plus-ról jöttem.. előtte Honor 6-om volt..
Mind a kettő dual active volt, de sajnos valamiért a Huawei is úgy gondolta, hogy ezt a vonalat elengedi...
Úgy hogy én is elengedtem...
Egyelőre nagyon jó a teló... bár az első pofont megkaptam, hogy a Next launcher még nem kompatibilis az Android 9-el... így az nem tudom használni... Ez a zöldülés még nem tapasztalható... Remélem nem is lesz!
Frissítés jött rá!
Szóval ájemhepi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest