- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz
mivanminincs #6486 üzenetére
A homályos részek a párás üveg miatt vannak, ami a kamera és a téma között volt. Szerintem is elképesztő amit ez a telefon tud fotó téren (is).
-
csokito100
aktív tag
válasz
mivanminincs #6313 üzenetére
Sikerült! Csak azért irom le, hátha valaki majd hasznát veszi az infónak. Intelligens tok van a telón és hiába állitottam le a telefon beállitásában a lépés számláló kijelzését, a tok beállitásában is le kellett állitani,ami teljesen más helyen van. Azért köszi a próbálkozást!
-
Pjotr
senior tag
válasz
mivanminincs #6313 üzenetére
Attól, hogy nem mutatja, még számolja. Szerintem nem lehet kilőni. És a takarékos koprocesszor kezeli, ami kb semmit nem fogyaszt. Ettől tuti nem lesz jelentősen kevesebb a készenléti idő.
-
válasz
mivanminincs #6216 üzenetére
+1
Nem tudom, ki mit hall ezen jónak, de nekem is RHA 750-esem van, és a dinamika, részletesség sehol nincs egy HTC 10-hez képest (A-B teszteltem, tehát itt nincs vitának helye), teljesen mindegy, hogy flac vagy 320-as mp3 a fájl. Az LG V10-ről meg ne is beszéljünk, bár azt nem is vártam, hogy azt bármi képes lesz elérni, aminél csak a fotózás a fontos...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
mivanminincs #6211 üzenetére
Ha emiatt beázik, ugrik a garija...
Ha nagyon mozog, akkor szervíz. Nem szabadna mozognia (nagyon). -
Hauzer
tag
válasz
mivanminincs #6205 üzenetére
Faca. Köszönöm. Ezért lehet garizni,vagy inkább ne röhögtessem ki magam? 😆
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
mivanminincs #6198 üzenetére
Hááttt, nem tudom. Nem kapott frissítést a telóm (153), a gyári füles az tény, hogy sz@r. De viszont a Tidal/Spotify duóval próbálgattam (a legjobb minőségben, steamingelve), hogy hogyan szól, és egy ócska fejhallgatóval olyan szépen szól, mint állat. Minden a helyén van (a füleshez mérten), a vonatot/buszt lazán letolja.
De veszek egy normális bluetooth fejhallgatót, mert rühellem a kanócot... -
Krinyo
senior tag
válasz
Én is meglepődtem, hogy mennyivel jobban szól az XZ2-höz kapott átalakítóval ugyanaz a füles.
-
mivanminincs
csendes tag
válasz
Egyebkent itt szeretnem megkoszonni a kozossegnek a sok epito, s hasznos kommentjet - a MM okospultos megoldasaert kulon koszonet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest