-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Perennis #5775 üzenetére
Nekem sajnos jó, ha ötből sikerül feloldani. De lehet, én cseszem el. Még tapasztalgatom egy kicsit, ha nem válik be, akkor marad a grafikus feloldás, vagy a PIN kód. Azzal is elleszek.
Skynet258
ACR megvan nekem is. P10 Plus-on gondtalanul működött. Majd kipróbálom, még nem telepítettem át.****
Adatrögzítéssel más baj is van. Ha Kína valóban nyúlja, és a raktározza a privát felhasználói adatokat, akkor azok titkosítását visszafejtve, gyakorlatilag képes lenne órák alatt megbénítani, az egész nyugati társadalmat.
Banki adatok, felhasználói fiókok jelszavai, hozzáférések, szociális háló, ésatöbbi.
De ez persze csak konteo, aminek vagy van alapja, vagy nincs. -
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Perennis #4940 üzenetére
Rendeltem de még nem ért ide.
E-bay - kína. stb..meg próba erejéig üveget is.
Ellenben azt vettem észre, hogy a telefon üveglapja valamivel volt kezelve gyárilag szerintem.
Mivel száraz a kezem, a sima üvegen tapad, de ezen nagyon sokáig nem. Sőt az ujjlenyomataim se nagyon maradtak meg.
Ellenben párszor már mikroszálassal letöröltem a kijelzőt, az első 10-15 alkalommal nem, de mostanra már kezd tapadni a felület.
Mintha a bevonat eltűnt volna.Azért érdekelne ha volt kezelve akkor mivel volt, mert rohadt jó anyag.
használva olyan mintha szilikonos lett volna, de nem, mert olyan nyoma nincs.
(mint a szilikonos cuccoknaik amit itthon lefújok. Aztán pára hatására tejfehér lesz) -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Perennis #4841 üzenetére
Nem tudom te hogy állítottad be de nekem éjjel kussol a teló. Ha ránézel a használati idős képekre ott a nagy szünet az éjszakai mód.
Csák sürgős megszakítás, Csak fehér lista
Se pittyegés se üzenet, se hívás nem jön.
Illetve SMS vagy hivas a listán szereplő emberektől.Nekem még YouTube, Facebook, viber, nem adott hangot ez alatt magától. Ha használom közbe a telefont akkor igen, szól a zene, de pl az értesítsenek nincs hangja.
Órát nem használok, arról nem tudok semmit. Ami van dz09 az melós gagyi. Arra jó hogy ne a teló legyen tele a garázsban kosszal.
Nekem teljesítmény módban 3%
Szerintem ultra módban semmit nem szabadna merulnie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest