- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Silenzio #13317 üzenetére
Jó, hát te is ilyen millió faágas jelenetekkel bombázod szerencsétlen telefont, a világ bitrátája kevés ilyenkor
Emlékszem, anno a Panasonic GH2-t lehetett hackelni, úgy ellenőriztük le, elég stabil-e az adott bitrátán/GoP-pal, hogy ilyen faágas részen lassan mozogtunk, vagy csak otthon a függönynél. Garantáltan ki lehetett akasztani a a cuccot
-
Szpisti
addikt
válasz
Silenzio #13285 üzenetére
Na megvettem a Manual Camera appot. Már a múltkor is agyaltam rajta amikor ecsetelted a képességeit. Kipróbáltam, tényleg jól állítható a bitráta, de összehasonlítani még nem volt időm a minőséget, de valószínűleg jobb lesz emiatt. Nagyításnál használja 3x zoom felett a tele optikát, de nem tudom hogyan lehet széleslátószögre kapcsolni az appot. Nagyon tetszik, hogy bekapcsolható stabilizátor még a 4K-hoz is, bár még béta állapot, így elég gyatrán műxik, de műxik. (Úgyis gimbal-al videózok, ha nem hirtelen kell)
A gyári fotoappban amúgy ennyi a beállítási lehetőség 10-es alatt:Más: használja valaki a Total Commandert? Mióta a 10-es fent van, nem tudok a memóriakártyára másolni vele, hiába van meg minden engedély. Van erre megoldás?
-
válasz
Silenzio #12445 üzenetére
fénymérés elnézést.
nálam is LG szériás készülék volt az ami eddig a legszebben videózott és fotózott, konkrétan egy G4-es anno.
Vannak olyan felvételeim félsötétben amik oda-vissza elpi©sázzák a mét húsz felvételeit, és azért van egy kis külömbség kamera rendszerben és időben.egyébként én is dobbantom a telefont januártól, 2.-at pusztítom és konkrétan már az akksival sem vagyok kibékűlve, jobbnál jobb telefonok jönnek, de a szuper töltés még mindíg valami állati.
Meglesem mit tudnak idén nyújtani sziámiék, 108MP szenzoros 5-ös kamerarendszer szurja az oldalam.
majd készítek összehasonlításokat ha ott tartok.
-
rdt89
addikt
válasz
Silenzio #12470 üzenetére
A Hicare-n belül meglett.
(#12469) Jubka:
Sajnos közben megtapasztaltam, hogy azt nem buherálták a Emui 10-re.(#12472) mjani1172:
Azzal nem volt gond eddig se, én a mindig aktív kijelzőre gondoltam, ahol alap információkat jelenít meg, hogy ott lesz pluszba egy kis zenelejátszó vezérlő ikon, ezt hiányoltam anno főverzió váltásokkor is a Mate 9 Pro-ból. 7-8-9 Droid jött rá, de egy kis vezérlőt a mindig aktívra nem sikerült biggyeszteni (M20 Pro 10-es droid-nál se). nem egy megszokhatatlan dolog, de néha jól jön, és külső alkalmazások gondolom itt is le vannak tiltva, minta anno a M9Pro-nál, ha tévedek szívesen fogadom a programokat.Esetleg tudtok olyan videószerkesztő programot, ahol egy felvett videóra (mint az LG készülékeinél), több lassítás és gyorsítás módot is betehetek egyszerre (2 éve vadászok ilyen programra sikertelenül eddig)?
Köszönöm előre is a segítséget. -
Fifi
őstag
válasz
Silenzio #12443 üzenetére
Konkrét linket is megosztanál velünk?
A DSLR Camera stringre keresve, mint égen a csillag annyi a találat. -
RR-13
őstag
válasz
Silenzio #12375 üzenetére
Persze az más tészta, hogy sok esetben nem sokat ér, mert tudni kell, hogy mire van hatáskörük, és úgy érdemes csak beadni a panaszt
Pl. én a Voda ellen már 4 hatósági eljárást "nyertem meg" és több száz ezer forintra büntették őket a panaszkezelési szabályok megsértése, az 5 percen belül élőhangos ügyintéző kapcsolás szabályának megsértése miatt stb. -
RR-13
őstag
válasz
Silenzio #12368 üzenetére
"Magyarországon már nem létezik ilyen, hogy fogyasztóvédelem"
ez így nem fedi a valóságot
Mert van Fogyasztóvédelmi Főosztály, azon belül Fogyasztóvédelmi Osztály
Lakhely szerint változik ki hova tartozik, mi pl. ide:Csak mint külön hatóság szűnt meg a nevében.
És nem a kormányablaknál "kell panaszkodni", hanem a Járási Hivatalhoz, akár e-papíron beadni a panaszt elektronikusan, mely beadástól számítva 8 napon belül vagy indítanak hatósági eljárást, vagy ha nincs hatáskörük, akkor átteszik, illetve a a panaszt elutasítják, ha okuk van rá. -
zmtTom
aktív tag
válasz
Silenzio #11585 üzenetére
Az AQUA üzletében többször volt már hogy az ismerős eladó "hívta fel a figyelmem dolgokra" mert jól ismerjük egymást hogy ne vigyem le ezért vagy azért.... szépen fogalmazva így tudnám le írni. Ezért is kérdeztem hátha, mert nem boltba kérném hanem egyből címre és elég messze a bolttól.
És ez leginkább mobil és kiegészítőknél fordult elő. -
törölt tag
válasz
Silenzio #11526 üzenetére
Nem az első dolog, hogy a PH! helyi rikkancsai lesajnálják a külföldi szakirodalmat, mondván az a tuti, amit ők mondanak. Na, ilyenkor vagy hagyom a francba, vagy aminek tudok, utánanézek.
Mivel M20P és P30P is van a családban, nem volt nehéz, úgyhogy gondoltam utánajárok a következő mondatodnak. Ezt írtad:"P30 Prónál a főkamera sárgásba hajlik, a zoomkamera pirosas, a nagylátó meg rideg, kékes. Szar az egész."
Mégis hol kell ezt az elszineződést figyelni? Próbáltam állítgatni a felbontást, hogy változzanak a képarányok, zoommal fotóztam, majd anélkül, és semmi ilyen elszíneződést nem észleltem. Megvannak a képek, de nem akartam ide feltölteni bizonyatéknak a semmit.
Plusz hogy van az, hogy ezt még senki rajtad kívül nem észlelte? Jó, nem túrtam fel az egész netet, de semmi ilyesmit nem találtam a neten, hogy elszineződne a kép, vagy hasonló. És mindenhol az a kánon, hogy a P30Pro kamerája a jobb.Bocs, hogy így kiemelek egy dolgot az egész írásodból, de talán ez az egyetlen olyan mondat, ami valóban állít valamit, így könnyen leellenőrizhető.
Na szóval, akkor ragadjunk le itt, és lőjünk pár elszineződött képet a P30P-vel -
Krinyo
senior tag
válasz
Silenzio #11526 üzenetére
Óránként 1% az reális egy ilyen telefonnál, sok óra alatt 1% még repülő módban sem. A Google most nem tudom mit csinál a Chrome-mal, de olyan szinten húzza le a böngészés a telefont, hogy az beteg, 500 mA-t egy kicsit sokallom fél óra alatt. Kipróbálok most egy másik böngészőt, pl. Brave-et, mert itt valami nem kerek.
-
madgie
titán
válasz
Silenzio #11423 üzenetére
Szerintem nem. Sőt, a Huaweinek se fotónál, se videónál gőze nincs a color science fogalmáról, hideg, steril tónusok, borzasztó bőrszínek mindig, mindenütt, ennél az új telefonnál is. Még az az alaptétel is magas a kocka kis Huawei programozóknak, hogy az emberi szem sokkal-sokkal kellemesebbnek látja a néznivalót, ha kicsit ráerősítenek a fehéregyensúly-különbség okozta színkontrasztra (magyarul árnyékokban kékesebb lesz a kép, de csúcsfényekben melegebb, sárgásabb színű).
Amíg csak az élességre, meg stabilizálásra mennek, addig csak papíron ugatják azokat, akik némileg konyítanak is a színekhez. -
hito
nagyúr
válasz
Silenzio #11366 üzenetére
Úgy tudnák mind a két tábort maradéktalanul kiszolgálni (3x vs 5x), ha a zoomegység szenzora is szintet lépne 40MP-es 1/1.72"-esre, de maradna a gyújtótáv 80mm. Abból már bőven lehet vágni, ezzel kitolva a 3x-os nagyítást.
Más:Ez a videó volt már? Van benne néhány M30P lassítás. Jobb alsó sarokban kiírják, ha M30P-val készült.
-
hito
nagyúr
válasz
Silenzio #11257 üzenetére
Beteg, balkáni hangulatú videó
Főleg ezzel a zenei aláfestéssel.
Nem tudja valaki, hogy ez a nyomi Messages alkalmazás miért nem hajlandó a csevegési funkciók beállítására? Az állapotnál beírom a telefonszámom, de nem tudja ellenőrizni. Folyton azt írja narancssárgával, hogy Beállítás...meg hogy A következő igazolásra tett kisérlet (és a telefonszámom), de semmi nem történik. Így az olvasási visszaigazolást sem tudom beállítani. Egyszerűen nem akar működni.
-
dualcore
őstag
válasz
Silenzio #11259 üzenetére
Nagyon rég Huawei telefonom van, és a videó minőségben mindegyikben volt valami kifogásolható. Amellett viszont szerintem remek készülékek.
Ellenben az elején eltévedtem kicsit, és volt egy kínai modell a Cubot. Na az szinte mindenben gyenge volt, viszont videót olyat csinált hogy besza behu. -
hito
nagyúr
válasz
Silenzio #11213 üzenetére
A lassítás nálam kb. Máté Bence anyagainál kezdődik. Ezt a mozifilmek 60fps-ről történő lassítását nem tudom honnan vetted, de nettó hülyeség. Adott jelenethez választják meg a sebességet. Ezt nem csak filmje, hanem filmen belül jelenete is válogatja. Megnéznék egy 5x-ös lassítást, amit 60fps-sel vettek fel
Nem 2, hanem egészen kereken 4.
Tényleg?? Köszi, most már tudom!
Talán azért írtam a BŐVEN szót a fHD elé. De ha egy mobilos felvételbe szeretnél 1:1-be belenagyítani, akkor az már a használhatatlan kategória. Ezért írtam a 2x-est. Annyi tartalék van benne, nem több.
A kádas felvetésedre: persze. Ha többen csináljátok, akkor az már családi.
madgie: nahátakkormegugye
-
hito
nagyúr
válasz
Silenzio #11199 üzenetére
Ezt a teóriát szerintem el is felejtheted. Ide még a 2 méteres combod is kevés lesz => link
A 60fps-es dolgot is elengedhetnéd már. Mi az hogy minek? És mi az, hogy csak az használja aki lassítani akar? A mozgások 2x olyan folyamatosan, van aki családi felvételekhez szereti ezt a szappanopera hatást, mint ahogy én is. Mert ez úgy néz ki mint a real life, a 30fps meg mint egy sima videó. Van aki ezt szereti használni, van aki azt. Van akinek ez tetszik, van akinek az. De ne akarjuk már megmondani a tutit, meg hogy ki hogy akarja használni, mert a FILMESEK úgy használják. Kit érdekel? Nem John Wick-et forgatunk, hanem családi videókat, amihez igenis hogy jobban passzol sok esetben egy 60fps-sel forgatott anyag. Legalábbis nekem. Aztán mindenki úgy használja, ahogy akarja. A másik meg hogy lassításhoz a 60fps kevés, mint sz@rban a vitamin.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Silenzio #11184 üzenetére
Vettem egy P10-et magánembertől. Nem találta a számlát, ő a Vodafone-nál vásárolta. Felhívtam a Huaweit, hogy tudom-e ebben az esetben a garanciát érvényesíteni. Azt mondták a SN alapján megnézik. Visszahívtak hogy nyugodtan megvehetem, él a garancia. Ha bármi baj lenne vele náluk tudom érvényesíteni.
Smallcurrant: a Tescoban a telefonosnál megvettem a sor elején levő xPROTECTOR feliratú kék szilikon tokot. Azóta is az van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest