Hirdetés
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigfer90
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #11413 üzenetére
Nekem ilyen van. Egyet mar feltettem, egy meg uton van. Amire kell neked arra tokeletes. Amire nagyon oda kell figyelni az az, hogy a hangszorot es a gombokat jol ragaszd le celluxal mielott rafolyatod a ragasztot a kepernyore. Ha befolyik a gombokhoz es a hangszorohoz utana az uv feny miatt belekot es hasznalhatatlanna tesz mindent. Erosen ajanlott erosebb uv fenyu lampat hasznalni felrakaskor mint amivel adjak, az olcso gagyi szar. En asszony mukormos lampaja ala szoktam berakni, azzal hamarabb megkot. Letezik egy kulon technika, hogy hogyan kell feltenni, hova kell folyatni a ragasztot az uveg felhelyezese elott, javaslom nezd meg parszor youtube-on. Bonyolultnak es korulmenyesnek hangozhat amit leirtam de higgyetek el, ez a linkelt uv-s uveg meg a hasznalhato kategoria boven, ennek ellenere olcso nagyon. Javaslom egyszerre kettot rendelj minimum, ha az elsot elrontanad felrakas kozben... 😀
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest