- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zotyi85
tag
válasz
Becksman #1816 üzenetére
Már szemeztem vele én is
De maradok a 162-esnél, eddig meg vagyok vele elégedve, jó a redszer, gördülékeny, és gyorsabbnak érzem az ujjlenyomatolvasót is (korábban panaszkodtam, hogy a 8-as droid alatt nekem lasan, többszörre olvasta az ujjlenyomatom). itt megy elsőre villámgyorsan.
-
adamzget
csendes tag
válasz
Becksman #1655 üzenetére
Felesleges aggódni, még ha be is következik ez az egész, a már meglévő telefonokra nem vonatkozik, csak az android frissítés tiltása. Nem fogják csak úgy eltüntetni a google szolgáltatásokat a piacon lévő készülékekről. Mégis hogyan? Kiadnak egy rendszer frissítést amivel törlődik? Honnan tudják, hogy én frissítem? Az android 9-et megkapja, azzal meg simán kilehet húzni 2-3 évig is akár. Most február óta van nekem a Mate 20 Lite, az előtt egy Huawei G6-ot használtam 4.4-es androiddal és semmi hátrányom nem származott belőle, ugyanúgy frissültek az alkalmazások. Nem mintha egyébként sok esély lett volna az android 10-es frissítésre, akár van balhé akár nincs. Élvezzétek a telefonotokat, használjátok ki a tudását, aztán 2-3 év múlva vesztek egy nem Huawei telefont. Ha pedig fontos az android frissítés, akkor flagship telefonba kell gondolkodni, nem középkategóriába, ahol még az egy verziószámot ugró android frissítés is kérdéses.
-
Exian
addikt
válasz
Becksman #1334 üzenetére
Ismétlem: bizonyára nem kicsi sávszélt igényelne, ha többmillióan cuppannának rá egyszerre a csomagra. Meg folyamatosan, ahogy veszik az emberek. Jobban tudják kontrollálni és jobban fel tudnak készülni rá, hogy ha ők szabják meg, hogy egyazon időben hány ember töltheti le. De lehet, hogy ez hülyeség, lehet, hogy nem gond nekik a sávszél, meg tudnának beállítani letöltési limitet is rá, de valami miatt még sem ez a gyakorlat. Pedig lehetne valóban, de én el tudom képzelni, hogy ez is benne van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Becksman #1275 üzenetére
Szia itt már telepíthető nekünk majd talán egy hónap múlva. Igaz a képen az LX3 van.
-
Exian
addikt
-
Huroq
senior tag
válasz
Becksman #1199 üzenetére
Hali!
Tegnap óta használom a programot és nálam most így néz ki: Google Drive
-
adamzget
csendes tag
-
Exian
addikt
válasz
Becksman #976 üzenetére
De, jó azzal is. Használtam egy rövid ideig üvegfóliát, csukódott rendesen azzal is. De én nagyon utálom a plusz bármilyen "bevonatot", legyen az sima fólia vagy üvegfólia. Úgyhogy leszedtem.
evo87: írtam én is, hogy nem védi teljesen körben, bár szerintem annyira nem katasztrófa.
-
Exian
addikt
válasz
Becksman #972 üzenetére
Én a gyári okostokot használom. Az védi elöl-hátul, a kamera kitüremkedését eltünteti. Nekem bevált. Jobboldalról és fent a keretet kevésbé védi, de ott pont nem sérülékeny annyira. A sarkokat védi, az a fontos.
Innen rendeltem, itt a legolcsóbb.
Számomra csak ilyen tok jöhet szóba, úgyhogy más fajtát nem próbáltam még, bár egy sima szilikontok tervben van, de szerintem hanyagolom, nem szeretek semmiféle fóliát-üveglapot használni, úgyhogy kell az üveg védelme, azt viszont a flip tokkal tudom megoldani. Meg szeretem azt, hogy nem kell kinyitni hívás esetén, az okostok által fel lehet venni nyitás nélkül és mutatja, hogy ki hív.
-
keke69
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest