- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
bsanzika #1416 üzenetére
Engem is érdekel, hogy mi az a sok mindent, amiben csalódtál benne.
Mondjuk én soha nem értettem létjogosultságát a több százezres telefonoknak úgy, hogy a tulajdonosaik nem is használják ki a benne rejlő lehetőséget. Telefonálnak rajta, ellőnek pár képet, és kész. Erre egy középkategóriás Lite verzió is tökéletes.
Nekem megfelel, eddig nem volt vele problémám, aku idő is tökéletes. Szóval tényleg érdekel, hogy mi az, amiért te csalódtál benne. -
donnie.d
aktív tag
válasz
bsanzika #1361 üzenetére
Az előző két telefonom egy P8 Lite és egy P9 Lite (2017) volt. Türelmes vagyok, és megértem, hogy nem mindenki kapja meg azonnal az adott frissítést. De azért ott is dühítő volt sokszor, amikor valaki beírta, hogy megjött xy számú frissítés, vagy az y android, amely az én készülékemre sokszor 4-5 hónap múlva érkezett meg.
Itt viszont abszolút megdőlt az IMEI szám alapján történő frissítés, mert függetlenül, hogy független a készülék csak jelent valamit, hogy milyen szolgáltató kártyája van benne, ha én ahogy betettem rögtön jelezte a 144-es végű frissítést. -
donnie.d
aktív tag
válasz
bsanzika #1355 üzenetére
Társulok az előttem szólókhoz.
Ugyan nem vagyok frissítés "zombi", de ma vettem egy telenoros kártyát, és aktiválás után a telefonba helyezve azonnal felkínálta a 144-es végű frissítést úgy, hogy előtte Telekomos kártyával folyamatosan azt jelezte a telefon, hogy a legfrissebb szoftver használom.
A telefon telekomtól vásárolt független készülék. Így viszont tényleg érdekes számomra az elvileg IMEI alapján történő frissítési sorrend. -
Forestjo
senior tag
válasz
bsanzika #1349 üzenetére
Biztos hogy IMEI szám alapján megy a frissítés, csak a különböző szolgáltatók más szinten vannak, mert úgy tudom, hogy minden szolgáltató (független mobil ide, vagy oda) valamelyest a saját képére formálja, vagyis saját paraméterei szerint állítja be a mobilokat, melyet tesztel is. A Telenor lehet előrébb, mint a Telekom, de ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Telekom lassabb, vagy gyengébb ebben a munkában, mert lehet hogy csak más (technikai) szempontok alapján dolgoznak, ami tovább tart.
-
Deedays
tag
válasz
bsanzika #1337 üzenetére
Nekem is fura mert a c144et úgy kapta meg hogy kikapcsoltam a wifit mert ott nem talált semmit utána Telekomos netet bekapcsoltam szintén nem talált semmit telenoros nettel meg jött azonnal. Szóval ezt én sem értem teljesen hogy merő véletlen hajnali 3 kor pont aktiválták Imei alapján és én akkor kattingattam :)
-
bubus66
nagyúr
válasz
bsanzika #1337 üzenetére
Szia akkor még egyszer le írom, azért mert te a Telekomnál vetted a telefon, az nem Telekomos. Semmi köze nincs a frissítéshez az ugyan úgy fogja meg kapni mint az összes gyári független, mivel a Telekomnál vásárol is gyári független.Amit te írtál ha gyári független volt akkor az kártya csere nélkül is megkapta volna.. Azt viszont nem tudom, hogy miért állította le Huawei Frissítést. Volt P10 és ismerem a frissítési metodikát.
-
Exian
addikt
válasz
bsanzika #1330 üzenetére
Ha csak vicc volt, jó volt, de nem a SIM kártyától függ
IMEI számhoz van köze inkább, úgy tudom. Azt pedig a szolgáltatókhoz van kötve, hogy melyik IMEI melyik szolgáltatóé (vagy szolgáltatótól független, ha nem mobilszolgáltatónál veszed). És van valami lista, ami alapján mennek, hogy még is ellegyen osztva valamennyire, ne pedig egyszerre a világ összes telefonja cuppanjon rá a szerverre a ~4 gigás csomagra. És lehet, hogy a Telekomos IMEI-k pont a lista végén vannak. De ha tévedek, majd kijavítanak.
-
Deedays
tag
válasz
bsanzika #1164 üzenetére
Esetleg ha ugyanazon szolgáltatónál vagy átirányíthatod a hívást a másik kártyára elvikeg ezesetben jelzi ha keresnek a másikon. Én is cégesen órákat beszélek... Csak nekem Telekom telenor van és az nincs ingyen sajnos. Viszont ismerőseim tudják ha a kártyám sípol(nem elérhető) a VoLTE-nak hála rám írnak neten hogy keresnének
-
Shadowfax
addikt
válasz
bsanzika #1164 üzenetére
Ez sajnos ilyen, ún. dual standby telefon, azaz alap helyzetben mindkét SIM a hálózaton van, viszont ha az egyikre bejövő hívás érkezik, vagy kimenő hívást indítasz, akkor addig a másik SIM kártya lecsatlakozik a hálózatról. Amint a hívásnak vége, mindkét SIM újra hálózaton lesz.
Amit Te szeretnél, ahhoz ún. dual aktív telefont kell keresned. -
Becksman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest