- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
-
bsanzika
tag
válasz
Deedays #1348 üzenetére
Ezért mondtam, hogy fura volt nekem is. P10 topicban is sokan írták, hogy saját simmel nem jelzett frissítést, egy másik szolgáltató simjével pedig egyből. De ezek szerint véletlen egybeesés, mert a Huawei is azt mondta, hogy IMEI szám alapján megy a frissítés.
Szerk.: Most próbaképpen megint beletettem a Vodás sim kártyát és egyből feldobta a 144-es frissítést, amit a Telekomossal keresve nem. Most már tényleg kíváncsi lennék hogyan működik
-
Zolexx
aktív tag
válasz
Deedays #1122 üzenetére
Próbáltam másikkal jó.
De a szakadást ha mozgatom, akkor legalább csinál valamit,ez semmit, meg 5 percen belül megnyeklett mind2 fele séta közben, lazán lógott nem lett rángatva se, én se hallottam ilyet még azért is kérdeztem. De akkor rejtély marad. a kábel tuti jó mert nekem is 100x megszakadt már és az nem ilyen volt.
-
bsanzika
tag
válasz
Deedays #1115 üzenetére
P10 után nagy csalódás, nagyon zajosak a képek ahhoz képest, nekem hiányzik egy 16:9-es képarány, makróban sem remekel, pedig a munkámhoz néha szükség van rá. De leginkább az zavar hog, hogy ha nincs rikító napfény, nem lehet vele szép tiszta képeket csinálni. De lehet csak túl sokat várok el tőle
-
Exian
addikt
Ő nem erre gondol szerintem. Pont nem a hosszan nyomásra megjelenést szeretné.
Van viszont EZ A BILLENTYŰZET, ezzel olyan billentyűzetet kapni, mint egy rendes fizikai billentyűzet. Bár inkább tableten a legjobb, telefonra lehet, hogy túl kicsi.
Tableten ezt használom, szuper! Működik vele a ctrl+c, ctrl+v és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged