- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
maltegra
csendes tag
válasz
Stockbauer79 #3964 üzenetére
Koszi, nezegettem reviewkat is rola, hogy hol kene talalnom... nem tudom, az enyembol miert hianyzik. Nem Magyarorszagon vettem, de nem tudom elkepzelni, hogy az orszag korlatazasai kozott szerepel, hogy nem szabad FM radiot hallgatni. ^^"
-
fclub
tag
válasz
Stockbauer79 #2761 üzenetére
Nekem is 229-es végű van. Csak lejött ez az augusztus 1-i biztonsági javítás, azóta tapasztalom a durva akkuhasználatot. Most próbaképp letiltottam az alkalmazás adathasználati és néhány hozzáférési engedélyét. Majd meglátom, lesz-e változás vagy esetleg bezavar-e valamiben a tiltás. Az alkalmazást sajnos nem lehet teljesen letiltani vagy törölni. Talán okkal...
-
válasz
Stockbauer79 #2431 üzenetére
Nekem még nem érkezett meg, Hisuiteal eddig nem néztem.
Ez a telefon valami eszméletlen! Még jó, hogy nem csábultam el a mate 20 felé, pedig gondolkodtam rajta. Mint a villám úgy teszi a dolgát, nem akadozik, gondolkodik. A p9 lite-on pl csak a messenger lite fut el, a sima megdögleszti a telefont, itt semmi. A google térkép is akadásmentesen működik, akárhova lép az ember a telefonban, csak csinálja. Most látom igaziból, hogy mit használtam eddig és ezzel most nem bántani akarom a p9 lite-ot, mert hibátlanul teszi a dolgát most is, csak hát a hardver, az kevéske ott.
Érdekes, hogy ennyivel erősebb a procija, meg gondolom a 4gb ram is rengeteget számít.
Aki szeretne vásárolni, edigitaltól rendeltem, a doboz bontatlan volt, az egyik oldali matrica volt elvágva és be volt dugva oda a résbe a magyar nyelvű huawei garancialevél és le volt ragasztva bravophone matricával, a másik oldali huawei check matrica sértetlen volt. Be volt csomagolva jól bubis fóliába és úgy az edigitalos zacskóba. Ennyi pénzért ez a telefon szerintem most best buy nagyon is.
-
Exian
addikt
válasz
Stockbauer79 #2024 üzenetére
És előtte működött is? Lehet, hogy pont akkor vált használhatóvá neked. Mert nekem meg csak azután került fel az ikon, hogy beraktam a Digi SIM kártyát. Telekommal nem ment a VoLTE, legalábbis nem rakott ikont. VoWiFi-ről ne is beszéljünk, azt nem is támogatja egyik másik szolgáltató sem, csak a DIgi. Szóval nekem a Digi kártya berakásával jelent meg, de már a 8-assal is.
-
Exian
addikt
válasz
Stockbauer79 #2019 üzenetére
Ez nem így van. Nem a Pie hozadéka. Nekem előtte is volt VoLTE, sőt VoWiFi ikon is 8-as rendszeren is.
-
htc07
addikt
válasz
Stockbauer79 #1851 üzenetére
pont egy hete jott meg ez nekem is, jo cucc
csak nagyon csuszos a hatlapja, meg gyujti az ujjlenyomatot mint az ablakuveg.
-
Becksman
őstag
válasz
Stockbauer79 #1701 üzenetére
Én ma viszem be , mert kijelző nem megfelelően érzékel sík felületen....kézben jó meg ha a töltő rá van dugva.
-
Becksman
őstag
válasz
Stockbauer79 #1693 üzenetére
Cserélték nem garanciális javítás volt?
-
nababika
aktív tag
válasz
A bekapcsolo gombot hosszan nyomva ujra indul.
-
Forestjo
senior tag
válasz
Kifogtál egy hibás szériát, lehet hogy az összes közül pont az a kettő a hibás kizárólag.
Na jó, ennek nem nagy a valószínűsége. Vissza kell vinni javítani vagy cserélni.
-
keszo
őstag
válasz
Stockbauer79 #999 üzenetére
Igen köszönöm.
De kiszeretném kapcsolni, hogy ne jöjjön fel a karika.
-
Stockbauer79
tag
válasz
Stockbauer79 #697 üzenetére
Ma mehettem érte, garancia papiron hibaforráshoz főlap csere volt írva, de kicserélték az egész telefont. Passz hogy mi lehetett.
-
arabus
addikt
válasz
Stockbauer79 #694 üzenetére
Közben kikapcsoltad?
-
keke69
őstag
válasz
Stockbauer79 #694 üzenetére
Akkor részemről, passz! Sorry!
-
keke69
őstag
válasz
Stockbauer79 #692 üzenetére
-
fclub
tag
válasz
Stockbauer79 #412 üzenetére
Állítsd be az egygombos navigációt. Azt bármikor elő tudod hozni úgy, hogy feltolod az ujjad a képernyő aljától.
Mondjuk nekem nincs játék telepítve, nem tudom ott hogy működik a dolog. -
fclub
tag
válasz
Stockbauer79 #409 üzenetére
Beállítások - Rendszer - Rendszer navigáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged