Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
válasz
gyuszmó #1839 üzenetére
"Tapasztalataim alapján 20% kb az eltérés a valós értéktől. Akár több is."
Sokkal több. Van okosórám, az elég pontos szokott lenni.
Első kép a telefon saját számlálója által rögzített adat, a második az órám által rögzítet:
Több, mint jelentős az eltérés. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a telefon itthon is, munkahelyen is végig asztalon pihen, miközben én össze vissza mászkálok itthon is, melóhelyenen is. Az óra viszont nonstop rajtam van. Ehhez képest mégis, a telefon sokkal többet mért, mindig. Úgy vettem észre, hogy kb. mindig ennyi az eltérés.
-
Forestjo
senior tag
válasz
gyuszmó #1613 üzenetére
Igen, hát valójában itt olyan gazdasági összefonódások léteznek, amit sokan el se tudnak képzelni! A szigorú tények sajnos ezek. Amerika nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Kína a komcsi ideológiájával együtt ilyen hatalmas világgazdasági szereplő lett. A gazdasági előnyök azok kellenek, de aztán meg betámadja, mert látja hogy nagyon magára húzta, és a világuralmi pozíció veszélybe került.
-
Exian
addikt
válasz
gyuszmó #1507 üzenetére
Ja, bár én azt időnként törlöm is, mivel megy fel azonnal a Google Fotók-ba, oda van perpill 100 Gb-s előfizetésem, úgyhogy nekem aztán tényleg nem kell nagy tárhely. Zenéket, filmeket, egyebeket pedig egyáltalán nem tárolok rajta, úgyhogy jobbára csak az alkalmazások foglalnak X helyet.
-
Exian
addikt
válasz
gyuszmó #1505 üzenetére
Ja értem, bocs, akkor félreolvastam. De ja, sokszor kihagyják a bővítési opciót. Mondjuk 128 GB és felette gyári kapacitású telefonoknál már szerintem nem nagy szívfájdalom, de 64 GB-nál még lehet létjogosultsága. A másik, amit szeretnek lespórolni, az a jack dugó, szerencsére ezen még az is van, bár én speciel ritkán használom, van BT fülesem, de azért néha jól jön a kábeles füles lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged