- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadlahara
csendes tag
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3179 üzenetére
Belemélyedtem újra a témakérdésbe. Az úgy nem igaz, amit korábban mondtam, hogy a 3. féltől származó alkalmazások ikonjait nem akarja kicserélni. Kicseréli, de 3-4 alkalmazásét nem akarja csak. Már nem tudok másra gondolni, mint launcher hibára, amit gondolom majd javítanak későbbi kiadásokban.
Jó, hogy ennyire ráérek ilyenekkel szórakozni egész nap. Végülis ez is pihenés, nem?
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3162 üzenetére
Én azt sem értem egyébként, az mitől van, hogy van pl az Árukereső app. Az ikonja négyzet alakú. Egyik téma sem tartalmaz ennek külön ikont. Nyilván. De az egyik téma levágja a sarkait, hogy a külseje olyan formájú legyen, mint a többi app-é, a másik téma meg nem. Hiába turkáltam az xml-ekben, semmi erre utalót nem találtam.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3151 üzenetére
Ugyanilyen gondom volt anno az EMUI 8-al, amikor megvettem a telefont és azt úgy oldottam meg, hogy csináltam egy saját témát a Huawei témaszerkesztőjével, a te tanácsodra és abba pakoltam bele a saját ikonjaimat és az működött is. Ezt még nem próbáltam ki, úgyhogy megpróbálom még ezt, de több ötletem tényleg nincs már.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3131 üzenetére
Az a téma volt beállítva, aztán töröltem a Téma app frissítését a Play Áruházban, majd újra lefrissítettem. Menet közben ez a téma valahogy átvándorolt a kedvencek közül a saját témák közé. Törölni onnan sem engedi, viszont így a komplett téma megjelent a /Huawei/Themes mappában és ki tudtam másolni gépre, hogy kibontsam.
snooze: A korábbi ROM-okkal nem volt ilyen gond, simán ment minden. Ez meg még a saját gyári témájával se akar működni.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3110 üzenetére
Nekem is az van, de próbáltam régebbieket is, de azokkan se megy. Esetleg arra tudok gondolni, hogy azért nincs még, mert nagyon új ez EMUI 10 erre a telefonra és nincs még 9.1-es rollback ROM.
Próbáltam 10-eshez készült témát is, ahol nem volt csökkentett módos üzenet, de azokkal se ment.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3104 üzenetére
Igen, nekem csak az a problémám, hogy nem igazán tudom nap közben töltögetni a telefonom és pont az egyik fő szempont volt, amikor ezt a telefont megvettem, hogy nagy az akksija és ezzel az EMUI 10-el gyakorlatilag a felére csökkent az üzemidő a 8-ashoz képest.
Tök jó, hogy még downgrade-elni se tudok. Lehet egyáltalán?
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3099 üzenetére
Értelek én, át is írtam a description-t, de feleslegesen. A kimondottan 10-eshez készült témák ugyanezt csináljak. Mutatom:
Tessék. Ebben a témában a chrome-hoz is van ikon. Kibontottam. Ott van a helyén, com.android.chrome néven, ahogy kell is. Mégse cseréli ki. Érdekes viszont, hogy a Waze ikonját meg kicserélte.
Nyomtam egy újraindítást, hogy talán majd utána. Most meg már el se indul a telefonom, nyomhatok FR-t.Na most lett elegem a 10-esből. A 3-4 órás akkuidőt már meg sem említettem. Szépen visszateszem valamelyik régebbit. Ha még lehet.
-
Exian
addikt
válasz
bubus66 #3085 üzenetére
"a névjegyeket meg a sms stb ments le"
A névjegyeket célszerűbb manapság már szinkronizálva tárolni és akkor eszközfüggetlen a dolog. Meg factory reset esetén sem kell bajlódni vele.
én 2009 óta így tárolom a névjegyeim, amióta meg van az első androidos telefonom, sosem kellett vacakolnom vele, új telefonon vagy reset után csak bejelentkezek a google fiókkal és minden a helyén van.
Viszont sokszor tapasztalom, hogy sokan még mindig nem ismerik ezt az opciót és sokszor kérnek kollégák is, hogy telefon csere alkalmával segítsek átmentegetni a SIM-en vagy a telefonon tárolt névjegyeket... ettől agygörcsöt tudok kapni
-
-
myk74
senior tag
válasz
bubus66 #1386 üzenetére
Az biztos!
Jelenleg egy 2016-os p9 lite-ot használok 2-éve nagy megelégedéssel, 6-os androiddal és 4-es emuival. Várom hogy a telenor kiadja a frissítést hozzá. Jó sokáig készülA mate 20 lite be van dobozolva, néha bekapcsolom,nekem nem hiányzik egy elhamarkodott frissítés.
-
-
Exian
addikt
Valljuk meg, néha azért tényleg van olyan eset, hogy a kérdező sokkal hamarabb megtalálná az adott dolgot, ha használná ésszerűen pl. a Beállítások menüben a keresőt, mint feltenni ide a kérdést
(Vagy a Google-t használni) Ezt már volt, hogy szóvá is tettem itt, mert úgy vettem észre, hogy sokan nem is tudják, hogy lehet címszavakra keresni a telefonon a Beállításokban, ami marhára sokat segít és szinte mindent meg lehet vele találni hamarabb, mint itt feltenni a kérdést.
Mondom mindezt úgy, hogy én is sokszor elkövetem ezt a hibát, hogy kellő előzetes utánjárás nélkül dobok fel olyan kérdést/kérést, amire a válasz tök egyértelmű, vagy könnyen, hamar meg lehetne találni, ha rögtön a keresést használom.
Ez igaz arra is, hogy sokszor olyan kérdés merül fel (nem csak itt), amire az itteni topikbeli keresővel pillanatok alatt megtalálható a válasz, mert már lerágott csont.
-
fclub
tag
Figyu, segítettem amennyit tudtam. A kis segítség nem segítség?? Nem emlékeztem hogy állítottam be hónapokkal ezelőtt! Ráadásul dolgom volt...és még így is szántam annyi időt, hogy csináltam egy képernyőmentést, hogy lássa, működik az ékezet a G-board-on. De az illető (és senki más) nem akadt meg ezen, csak te.
Ha neked szükséged van 100 rongyra, de valaki csak 50-et tud adni,azt is elküldöd a bánatba, hogy te 100-at kértél?
Nem is értem az ilyen embereket, már ne haragudj... Megnézném, ha te a 2 éves gyerekeddel indulnál az orvoshoz, egyáltalán egy képernyőmentést szánnál-e egy idegennek, hogy amennyi tőled telik, segíts neki...?
Részemről ennyi! -
fclub
tag
Azért nem írtam le, mert fogalmam sincs, hogy hogy állítottam be hónapokkal ezelőtt. Megkeresni a beállításokban pedig nekem is ugyanannyi, mint másnak. Ráadásul időm sem volt rá, mert éppen orvoshoz indultam a gyerekkel.
Szóval nem mindig magyarázom meg, ha megosztok valamit, mert nem mindig alakul úgy... -
Exian
addikt
Jah de erre annyit tudok mondani, de már lehet, hogy írtam, hogy a feleségem telefonján meg úgy törött az üveg, hogy felette az üvegfólia sértetlen maradt
És maga a telefon egy masszív tokban volt. Szóval ezek szerintem egyedi esetek. Én egyetlen egyszer dobtam le, de akkor úgy pofára esett (nincs rajta üvegfólia), hogy a tok nyitva volt, tehát az üveglapra esett betonra, az egyik sarkán lett csak egy mélyebb karc. A feleségemé meg pókhálósra tört, úgy, hogy több darab ki is esett az üvegből, a fólia meg sértetlen volt rajta... és az otthon történt a konyhában, puhább felületen. Én úgy vettem észre, hogy akkor törik nagyobb eséllyel az üveg, ha valamelyik sarkára esik és feszültség lesz az üvegen. Nagyobb eséllyel éli túl, ha pofára esik és eloszlik az ütés ereje a nagy üvegfelületen. Csak mert a feleségem telefonja kétszer is így törött szét, egyszer ő, egyszer a lányom dobta le a sarkára. Szerencsére azon a telefonon én magam is tudtam üveget cserélni kijelzőstül.
Átvettem az előbb a telefont, de még nem bontottam ki
-
Exian
addikt
Hm. Köszi az infót, most már mindegy, bár persze nem vagyok köteles átvenni. Ugyanakkor a mostani telefonomon is hasonló okostok van, megszoktam már nagyon, az a baj. Alapvetően vigyázok a telefonjaimra, remélem nem lesz baja benne. A "keményebb" napokra meg majd rendelek egy komolyabb, ütésállóbb tokot.
-
Exian
addikt
Jah aztán még az is lehet majd, hogy a kérdező a témákra gondolt
Egyébként tisztára karácsonyi ajándékváró lázban vagyok, éppen most jött az email a Telekomtól, hogy: "Rendelés állapota: Átvevőhelyre beérkezett.", na meg a PickPack csomagkeresőben is már így látszik: "A csomag megérkezett a PickPack Pontra".
Este már használhatom a készüléket
Ha extra szerencsém lesz, akkor mire megyek a cuccért, már a tok is megérkezik addigra, az is ma-holnap várható, rendeltem a SpeedShoptól okostokot.
-
Exian
addikt
-
-
Exian
addikt
Aha, köszi. A lényeg az, hogy a T-nél remélem csak DS van.
Más: van benne sztereó mikrofon? Jó lenne, a "vacak" POP 4S-em egyik kedvenc funkciója az alul felül elhelyezett két mikrofon, piszkosul jó sztereó felvételeket tudok vele csinálni WAV-ba, jó lenne, ha ez is tudna ilyet. Ha nem, megtartom az Alcatelt diktafonnak
-
Exian
addikt
Szia! Linkelni nem tudom szerintem, de itt egy screenshot a rendelés visszaigazolásról. Szerintem ez nekem egyedi ajánlat volt.
Valószínűleg az nyomott a latba, hogy az egyik feltöltősömet átvittem erre az előfizetésre. Nekem igazából alapból csak arra volt szükségem, utána láttam a készülék ajánlatot csak, gyors lecsaptam rá.
-
sepyi
aktív tag
Na akkor ezt vegyük át mégegyszer. Ha jól értem, akkor a voda is független készüléket árul. ( ezt egyébként az ügyintézö is mondta, aki a szerződéshosszabbítást csinálta). És hiába tolta rá a szolgáltatói szoftverét OTA-n a telora a független frissítéseket ezután is meg fogom kapni. Jól értelmeztem, amit írtál?
-
-
keszo
őstag
Bocs, akkor próbálom egyértelműbben:
"DT.HUN.8.2.0.108(CT) (viszont ez telepít 5 db Telekom alkalmazást meg csengő hangot is) Megtudod nézni, hogy van neked ilyen így. Beállítások/Rendszer/Telefon névjegye/Egyéni verzió ott kell szerepelnie."
Nálam ez nem hozott változást mert első beüzemelés óta így van, itt azóta sem változott semmi."Előnyben részesített hálózati üzemmódban és itt minek kellene meg jelennie? Ha 4 G-re teszed és netezel akkor a telefon nem fog visszaállni 2G hívásközben, hanem marad 4G röviden ennyit a Beállítása az előbbinél történik máshol nincs."
Ennél meg azt gondoltam, hogy megjelenik egy VoLTE lehetőség is amit pluszba kikel jelölni.De köszönöm szépen a felvilágosítást már mindent értek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest