- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
hangyász2 #3662 üzenetére
Minden frissítésnél megy a hiszti hogy minden szar, de nem jelzitek a gondokat az illetékeseknek, csak telesírjátok ezt a fórumot. És én égetem magam, meg feszülök. Rendben.
Ne fáradj tovább, sikerült elérned, hogy ne olvassam a topikot, úgy is csak elvétve tartalmaz számomra hasznos infót már, azt meg már unom olvasni, hogy "az android2.3 bezzegjobbvót".
de még zárójelesen megjegyzem, hogy vannak dolgok, mint pl. a dupla koppos feloldás, ami simán lehet, hogy hardveres limitáció miatt nem megoldható. Bárcsak lenne egy fórum valahol az interneten, ahol ezt ki lehet deríteni..
-
htc07
addikt
válasz
hangyász2 #3660 üzenetére
A legnagyobb probléma veled az értelmező olvasás hiánya.
Semmi probléma nincs vele, nem kell ezen feszüljÉn azt tettem szóvá, hogy ha jön egy új szoftver verzió, akkor egyből megy a szarozás, mert nincs benne valami, amit nem tudtok/akartok megmondani, hogy mi. (leszámítva a teljesítmény módot)
Eleve nem is én szóltam le a 10-est
Nem állítottam, hogy leszóltad, tovább vittem a beszélgetést, amihez hozzá szóltál. Nem kell magadra venni mindent.Tényleg azt hiszed, hogy a Huawei magyarországi visszajelzések alapján fejleszt?
Nem, a párttól kapják a visszajelzést, hogy laggol az UI.
ez meg dísznek van: https://consumer.huawei.com/en/community/Végtelenségig lehetne sorolnia lehetőségeket
Sorolhatod itt tőlem a végtelenségig, senki nem fogja megoldani neked itt --> erre van pl. a fenti link (nem, nincsenek letiltva a magyarországi regisztrációk, mielőtt megkérdeznéd)
Most nekem kéne megírni, hogy nézzék meg már Novát, és másolják le?
Miért, talán nekem kellene?! ha problémád van egy szoftverrel, akkor ahhoz fordulsz, aki csinálja a szoftvert. Kivéve itt ezek szerint. -
htc07
addikt
válasz
hangyász2 #3658 üzenetére
ne már a usernek kelljen kitalálni
szóval te sem tudod mit akarsz, csak sajnálod, hogy nem kaptad meg
ugyanazt a fájlrendszert használja ez a telefon, mint amit a flagship, és a legtöbb funkció szintén elérhető rajta, ami nem hardveresen limitált (AI kamera meg ilyenek). mi kell még?
de tényleg, a világ (egyik) legnépszerűbb mobilos operációs rendszeréről beszélünk, (ami nem mellesleg nyílt forráskódú), én valósíznűnek tartom, hogy a legtöbb vélt hiányosságra létezik már alkalmazás.
a maradék esetekben pedig még mindig lehet írni a gyártónak, hogy mi az amit hiányolsz, aztán ha felkapott ötlet lesz, valószínű, hogy valamelyik sprintbe belezsúfolják majd a fejlesztők.
ilyen topikban még nem jártam eddig, hogy akármilyen frissítés jön, a rinyálás megy, hogy miért nem kapta még meg ő az első pillanatban (DISZKRIMINÁCIÓ!!!), meg hogy milyen szar az update mert nincs benne csillámpónis feloldóképernyő.
mindegy is, nyilván velem van a gond, majd megpróbálom ritkábban olvasni a topikot.
-
htc07
addikt
válasz
Lackooo84 #3656 üzenetére
Egészen pontosan milyen új feature-t hiányolsz egy másfél éves, ~60 ezer forintos modellről? Fél évente váltogassanak stílusirányzatot a barokk és a reneszánsz jegyei között? Vagy hogyan máshogy ábrázolnád egy színnel pl. a térerő vagy a wifi ikonját?
Anno az LG topikban örültünk, mint majom a farkának, hogy jött még ilyenkor frissítés, nem hogy a legfrissebb android.
-
htc07
addikt
válasz
Baluka 099 #3618 üzenetére
nem tudom ez mennyire valid, de 5 másodperc google után ezt találtam, talán jó a 10-eshez is: [link]
-
htc07
addikt
válasz
#01993216 #3465 üzenetére
Számold rá hogy az akkumulátor minden töltéssel romlik, szerintem a 4,5 óra SOT 44% hátralévő töltöttséggel egy egy éves készüléknél teljesen valid.
A hibákat pedig még mindig nem írtad le, ha konstrukciós, akkor valószínűleg a gyártóval kellene felvenned a kapcsolatot.
-
htc07
addikt
válasz
#01993216 #3461 üzenetére
Semmi baja nincs az akkuidőnek, tegnap reggel töltöttem, és 44%-on vagyok. És folyamatosan megy rajta a WiFi/4G +VoLTE, GPS, bluetooth, 4,5 óra SOT eddig, közepes fényerőn, és a hirhedten elektronzabáló facebook/messenger kombó is fut a háttérben.
Nálad valami más gond lesz szerintem, ha ezt az akkuidőt kevésnek tartod, akkor valami app vagy rossz konfig ami bezabálja. Gondolom csináltál factory reset-et amikor 10-esre váltottál, úgy dereng, azt írtad - az alap minden telefonnál. (beállításoknál mit ír, mi fogyaszt ennyit?)
Arra viszont nem emlékszem, hogy írtad volna, hogy milyen problémákkal küzdesz (az akkuidőn kívül), de ha leírod (vagy belinkeled ahol leírtad), talán találunk rá megoldást, hogy a te pulzusod se emelkedjen meg, amikor a telefon után kell nyúlnod. Esetedben szerintem egy rollback sem oldaná meg a problémát.
TL,DR: én nem tudom milyen készüléket fogtál ki, de ha tényleg olyan rossz lenne, mint amilyennek te lefested, akkor nem hiszem, hogy ilyen népszerű készülék lenne.
-
htc07
addikt
semmi baja nincs a tizesnek, csak vannak emberek, akiknek rögeszméje, hogy minden frissítést csak azért adnak ki, hogy egyre rosszabb legyen a felhasználói élmény, mert az ugye lojális és márkahű vásárlókat eredményez.
vegyetek egy motorola defy-t android 2.3-al, aztán jónapot.
-
htc07
addikt
Egyébként leellenőriztem, ha hicare talál frissítést, és aztán a beállítások>rendszerfrissítésnél keresek, akkor eltűnik, amit a hicare talált. Tehát érdemes a hicare-t használni, ha valaki nagyon várja a friss verziót.
Csináltam róla videót is, ha nem hinnétek el.
-
htc07
addikt
régebben volt ez téma, hogy másik sim kártyával vagy sim nélkül hamarabb felbukkan, főleg ha a hicare appon keresztül keresi az ember.
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
persze, semmi köze ahhoz, hogy frissen felfedezett biztonségi réseket patchelnek.
van minden telefonon egy phone.speed nevű változó, ami értéke gyárilag 1 (100%), és minden frissítésnél csökkentik az értékét kicsit.
úgy hallottam, tervezik bevezetni a benzinbe kevert autólassító komponenst is, hogy csak 70-el menj, miközben 100-al mész. Legalábbis a havi illuminati hírlevélben ezt írták.
-
htc07
addikt
nekem fent van, semmi baj vele.
az akkuidő talán tényleg mintha kicsit rosszabb lenne mint anno a 8-assal, de én ezt betudom annak, hogy fél éves, és szinte csak quickcharge szoktam tölteni, ami azért nem éppen a legkíméletesebb módja annak, hogy kíméljük az élettartamát.
nálam kibír egy napot még simán, pedig heavy user vagyok (bár játszani nem szoktam rajta).
az meg, hogy 1-1,5 évente akkut kell esetleg benne cserélni, nekem belefér.
-
htc07
addikt
válasz
Pendragon911 #2593 üzenetére
VoWiFi-t jelenleg csak a digi támogatja,hiába kapcsolod be más szolgáltatónál.
VoLTE ikon pedig csak akkor van, ha 4G hálózaton vagy. -
htc07
addikt
Vodánál nem ment még egy-két hónapja a volte ezzel a telóval, azóta átkerült a második sim-em telekomhoz, jelenleg ott sem megy (úgy tudom elég érdekes anomáliák vannak a T VoLTE hálózatán, ezért alaposan tesztelik a készülékeket, mielőtt engedik használni az átlag usereknek).
Egyébként is első körben a prémium és a népszerű telefonokra csinálják a konfigurációkat.
-
htc07
addikt
válasz
mefistofeles #2577 üzenetére
Ez automatikusan történik, minden készüléktípushoz külön konfiguráció szükséges - leginkább sehogy.
Illetve pár napja elkezdték bekapcsolni erre a típusra is (pl. nekem is).
9.1.0.215-re nemrég frissült a készülék. gyanítom ehhez a verzióhoz már támogatja a telenor a VoLTE-t.Ha nagyon szeretnéd aktiváltatni, talán a telefonos üfsz tud segíteni, de szerintem mindenképp frissítsd a szoftvert (ha nincs frissítés, próbáld meg a hicare app-ban kérni), aztán ha pár nap után semmi, lehet menni érdeklődni.
-
htc07
addikt
válasz
mefistofeles #2574 üzenetére
A VoLTE - Voice Over LTE - a 4G hálózaton továbbítja a hanghívásokat.
VoLTE nélkül amikor telefonálsz, a telefonod lecsatlakozik a 4G hálózatról, és átlép 2G/3G-re, ami által telefonálás közben megszakadhat az adatkapcsolat.Ez szolgáltatói szempontból rengeteg előnnyel jár, felhasználói szempontból a nagyobb sávszélesség miatti jobb hangminőség lehet észrevehető, valamint mivel nem kell váltania a készüléknek vissza 2G/3G-re, hamarabb lezajlik a hívásfelépítés folyamata (kevesebbet kell várni, hogy elkezdjen csörögni a hívott fél).
Ha szolgáltatói oldalon nincs aktiválva a szolgáltatás, akkor a telefonodon hiába kapcsolod be. Legtöbb esetben ha aktív a szolgáltatás, a fenti ikonsorban látod a VoLTE ikont.
Egyébként nem szégyen guglizni
-
htc07
addikt
gondolom system appként megmaradtak upgrade után, de az újabb verzió telepítőcsomagja valamiért nem tartalmazza már.
biztosan vissza lehet rá hackelni valahogy.egyébként nekem pl. a zseblámpa az állapotsávot lehúzva a jobbszélső ikon már pár generációnyi telefon óta, pár nap alatt rááll a keze az embernek hogy hova kell nyúlni érte, ha úgy adódik.
B tervnek pedig ott a zárképernyőn alulról felhúzható menü, amiben szintén ott a zseblámpa is.
-
htc07
addikt
használ valaki nfc tag-eket a telefonnal?
most jött pár ntag213, de nem látja őket a telefon, másnak van ilyen problémája?
9.1.0.215
-
htc07
addikt
tok-shopnál végigpróbálgatta a hölgy felrakni ami volt nekik készleten pár hónapja, de egyik sem állt meg rajta rendesen, csak az a fajta, ami oldalt "lelóg", mondtam hogy köszi de az undorító.
de próbálgasd ki ha gondolod, bár én csak olyan helyre mennék ezek után, ahol helyben felrakják és tudok reklamálni ha nem jó.
-
htc07
addikt
Gondok vannak a Vodafone hálózatában
/ talán ez okozza a problémád. -
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz
Ga3rieL #1989 üzenetére
HiCare app fokepernyojen van a gyors szolgaltatasoknal a frissites, arra kell ramenni.
Egyebkent egy telenor es egy telekom sim van benne, es vodafone-os szoftverbeallitasok voltak letoltve rajta, ugyhogy nem hiszem hogy ez szamit. A vodafone bellitasok megmaradtak (bar fogalmam sincs minek)
-
htc07
addikt
válasz
Stockbauer79 #1851 üzenetére
pont egy hete jott meg ez nekem is, jo cucc
csak nagyon csuszos a hatlapja, meg gyujti az ujjlenyomatot mint az ablakuveg.
-
htc07
addikt
en ott vettem aprilisban leakciozva, par ezerrel volt dragabb mint a gsm-ekben.
persze meg kell fizetni az uzlethalozat fenntartasi es marketing koltsegeit is valakinek, de nekem meger ennyit hogy ne kelljen szenvedni a garanciaztatassal ha ugy alakul, nekem sosem volt gondom ha ott kellett intezni ilyet.
-
htc07
addikt
válasz
Equin0x #1450 üzenetére
Ennek a telefonnak egyebkent szerintem semmi koze nincs a mate 20 szeriahoz, kinaban mas neven is aruljak, plusz hany honappal a szeria tobbi tagja elott jelent meg?
Ha nem mate 20 litenak hivnak hanem mondjuk nova 5-nek, akkor maris nem igy allnanak hozza az emberek.
En is varom a pitet, mert fejlesztenek mar ra, de egy 90 ezres telefont meregetni egy 250 ezressel (gsm-ben lehet olcsobb mondjuk), es foleg azert utalni mert nem jott ki ra meg a legfrissebb rendszer...
-
htc07
addikt
Aki megkapta a pitét, tapasztaltok valami javulást/romlást a kamerával?
-
htc07
addikt
Sziasztok,
Van valami mód arra, hogy a főmenüben (nem főképernyőn) mappákba lehessen rendezni az ikonokat?
-
htc07
addikt
sziasztok,
aki telenornál van, és független forrásból vette a telefont, annak megy a volte?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest