Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hangyász2
aktív tag
Itt egyedül te feszülsz jól láthatóan, nekem semmi problémám nincs, azon kívül,hogy hiányzott a téma-réma kapcsolat az én hozzászolásom és a tiéd között.
Gondolom, pl. már az EMUI 4-ben létező dupla koppos lezárást senki nem írta meg nekik soha, vagy maguktól nem tudják.hogy a teljesítmény mód a Mate 20 Lite-ban is ugyanolyanon jól jönne, mint pl. Honor 10 Lite-on. Ne égesd már magadat.
Konstatálja az ember, hogy nincs, és már nem is lesz, és ennyi.
Én nem vergődtem ezen, ahogy azon sem, hogy mást se raktak bele. Nem vagyok se developer, se bétatesztelő. Megjön a frissítés, megnézem, megoldom, ahogy nekem a legjobb, és továbblépek. Max. leírom a véleményemet, de most még arra sem vettem elsőre a fáradtságot, csak hozzá bátorkodtam szólni. -
hangyász2
aktív tag
A legnagyobb probléma veled az értelmező olvasás hiánya. Eleve nem is én szóltam le a 10-est. Csak egyetértettem, hogy komolyabb új feature nem nagyon érkezett EMUI-ra, csak a sötét mód, de az androidos natív, nem is EMUI, ellentétben a 9.1-gyel, amelyeket fel is soroltam. A fájlrendszer már akkor érkezett, ahogy írtam, nem is értem, mit nem értettél meg ezen.
A teljesítmény módot meg már akkor nem kapta meg a Mate 20 Lite, olcsóbb modellek meg igen.
Tényleg azt hiszed, hogy a Huawei magyarországi visszajelzések alapján fejleszt? Ez nagyon LOL.
Egyébként én megoldom magamnak appokból, de az nem ugyanaz, mint a natív támogatás értelemszerűen, főleg root nélkül még nehezebb. Zárt BL-lel meg...
Végtelenségig lehetne sorolni a lehetőségeket a régebben létező, pofonegyszerű dupla kopptól a statusbar szerkeszthetőségén át pl. a kezdőlap variálásáig. Pl. eddig Nova Launchert használtam, minden hasznos funkciójával együtt, de ha letiltom Huawei kezdőlapot (mert minek fusson kettő), akkor megszűnik a recents apps feature. Eddig ez sem így volt.
Most nekem kéne megírni, hogy nézzék meg már Novát, és másolják le? Amúgy mindig is szerettem a gyári kezdőlapot, már amit tud. Csak az nem túl sok.
Ez egy szakmai topik, nagyjából erről kellene ám szólnia. -
hangyász2
aktív tag
Jó, hát alapvetően a gugli "hibája", hogy nem rakott túl sok új feature-t a 10-esbe. Viszont az is igaz, hogy a 9.1 lényegesen több EMUI-s újdonságot hozott. Új fájlrendszer, teljesítmény mód (ezt az előbb is írtam, nekem nagyon hiányzik ebből), új GPU Turbo, csak így hirtelen.
Nekem lennének ötleteim pl. a gesztusvezérlés terén, de ne már a usernek kelljen kitalálni. -
Baluka 099
friss újonc
-
törölt tag
Nem ma kezdtem, tudom mennyi a normál elhasználódás. A konstrukciós hibákat úgy értettem, hogy van néhány dolog az EMUI 10-ben, ami nekem nem jön be. Például az új értesítési sáv. A hibák mellett, de végülis mindegy. Összességében nekem nem felel meg, szeretném vissza a 8-ast, amivel megvettem. És azt hiszem a Huawei-el be is fejeztem ezzek a telefonnal.
-
Lackooo84
nagyúr
Mi a gond? Az, hogy ilyen vásárlók vannak, mint pl. te is, akiket simán átvernek, és rájuk tudják sózni a használtat. Na én nem ez vagyok, én új terméket vásároltam, és azt is szeretnék kapni a pénzemért...
Ha a jóska kap ugyanezért a pénzért vadiújat, én meg akkor miért is tartsam meg a használtat?!
-
htc07
addikt
Egyébként leellenőriztem, ha hicare talál frissítést, és aztán a beállítások>rendszerfrissítésnél keresek, akkor eltűnik, amit a hicare talált. Tehát érdemes a hicare-t használni, ha valaki nagyon várja a friss verziót.
Csináltam róla videót is, ha nem hinnétek el.
-
Doggy dog
senior tag
Értem.
Ki lehet kapcsolni a gyorstöltést?Közben visszaálltam 8.2re
Frissítésre figyelmeztetés alig tudtam kikapcsolni.
Egyenlőre maradok ezen. Nekem az akku nagyon fontos.
Ez volt a döntő érv a telefon mellett.
9.01re álláskor lehalt a telefon.
Recoverybe kellett belépni és resetelni.
Csak állt huawei logoval 10 percet. -
-
Köszi a tapasztalatokat!
Szerintem egyelőre marad a gyári fólia rajta, karc ellen az is véd. Bár nem is tudom, hogy a kijelzőn van-e gyárilag fólia. Olvastam a topikban a media marktos megoldásról, hogy raknak fel fasza fóliát, igaz azt meg nem tudom mennyire véd ütés ellen. Majd még alakul, a p9 lite is sérülés nélkül "megúszta" ezt a majd 3 évet.
-
htc07
addikt
Gondok vannak a Vodafone hálózatában
/ talán ez okozza a problémád. -
Forestjo
senior tag
Ja, hogy ez ilyen egyszerű? Köszi!
De van egy másik kérdésem is.
A Gboard-ot használom írásra, de most hogy újra raktam a gépet, sehogy se tudom beállítani azt, hogy ha hosszan nyomva tartom az ékezetes betűk miatt- mondjuk az 'a' betűt, akkor rögtön az 'á' jelenjen meg és ne szerepeljen benne a sok szláv meg román betű.Azt a fajta billentyűt nem szeretem, amelyiken egyben minden magyar ékezetes betű szerepel, mert ezt szoktam meg és ezzel gyorsan ki is tudom választani, ha kell egy ékezetes betű. Amúgy alapból a húzásos módszerrel írok.
Köszi a segítséget!
-
Elek419
csendes tag
2020-ban választás Amerikában, ennyi. A republikánus szavazóknak mutatni kell valamit, ha már a fal nem készült el. Oroszország tök csőd, nem ellenfél többé Észak-Koreáról nem is beszélve ahol még manapság is nagy "divat" az éhezés. Kínával pedig megköthették a háttéralkukat ezért most tűzszünet. Az valóban tarthatatlan volt, hogy Amerikába a világ országai szinte vámmentesen szállíthattak, cserébe az Amerikai áruknak meg a magas vámok miatt nem volt piaca. Valahol el kellett kezdeni, hát Trump el is kezdte felforgatni a dolgokat.
-
-
Draken
őstag
Mivel valahol én indítottam el ezt a témát, had válaszoljak: egyrészt nem ez a telefonom van, hanem nokia 7 plus, előtte nexus 6p, egyszóval hozzá vagyok szokva a folyamatos frissítéshez. Nem azzal van a baj önmagában, hogy nem jött ki, hanem a hozzáállással. Mate 20 szériához tartozik hivatalosan, így úgy gondolom, illene úgy is hozzáállni és nem x hónappal később kiadni rá a frissítést a széria többi tagjaihoz képest! És bár csak hozzám közel álló ember rendelkezik vele, akkor is fura a helyzet, nem erre számítana az ember, ha már friss telefonként jutott hozzá!
-
gahor72
aktív tag
Szia!
Én rakattam rá,3d-s fóliának hívta az ember,nem is volt olcsó.
Plusz,van rajta egy jó kis gumis-műanyag tok.Az sem a legolcsóbb...
Egyszer le is ejtettem,a tok úgy lőtte le az előlapról a fóliát,hogy 3m-t repült...
Aztán már sima fóliát rakattam rá,fele annyiért.Most egy picit látszik a kijelző széle,de kit érdekel?
UI: miért nem jön mááááár a frissítés?????---gondoltam csatlakozom
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged