- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tottinho
tag
válasz
Tottinho #2264 üzenetére
Ez közben megoldódott.
Viszont! Szervizbe adtam a készüléket kb. 1 hete. Már korábban is írtam ide a problémámat vele kapcsolatban (most jutottam el oda, hogy beadtam szervizbe), hogy a kijelző szellemképes - beégett(?) (látom halványan az előzőleg megnyitott appot), illetve nem mindig érzékel ha sík felületen van a telefon pl. asztalon. Valamint csinál olyat is, hogy magától állítja a fényerőt ha lépkedek az appok között.
Na már most a szervizbe azt mondták, hogy szoftveres hiba volt és azt javították. Azonban ugyanúgy elkezdte ezeket produkálni a készülék.
Valahogy sejtettem, hogy nem lesz jó mert előtte már olvastam a topikban, másnak is volt ilyen gondja a készülékkel és neki cseréltek kijelzőt, akksit, alaplapot.
Hivatalos Huawei szervizbe adtam be (FirstPhone).Na már most érdemes másik Huawei szervizbe vinnem (és ha igen melyiket ajánljátok), vagy vigyem vissza oda ahol voltam vele?
Kicsit mondjuk csalódás így a szervizelés, azt hittem elsőre sikerül a javítása. Most megint futhatok egy kört vele... A telefon egyébként március 1-én lett véve, így szerencsére van rajta bőven garancia (2 év).
-
atti1848
senior tag
válasz
Tottinho #1061 üzenetére
Ugyan ilyet raktam én is rá a telefonra, csak én a mobilehome-tól rendeltem. Nem vagyok megélegdve vele, mert a szélei nem tapadtak oda és eláll a két oldalán. A felhelyezésével nem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest