Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
maxiszalai12 #1281 üzenetére
Köszönjük a közlést..
-
mtm800
senior tag
válasz
maxiszalai12 #1281 üzenetére
Nem mondtam ,h nem hiszem el nekem a betason már egy ideje fent volt / az épp nem volt frankó...dehát beta/ amig el nem kelt a teló.
-
mtm800
senior tag
válasz
maxiszalai12 #1277 üzenetére
Egy képernyőfotót dobjál már fel ide
-
Becksman
őstag
válasz
maxiszalai12 #1274 üzenetére
Hol??
-
bubus66
nagyúr
válasz
maxiszalai12 #709 üzenetére
Szia!
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet tesztelni, sőt aki komolyan gondolja annak igen is (ha lesz) akkor tessék jelentkezni.. Miden hibáról jelentést kell küldeni lehet magában a FUT applikációban de lehet majd amit e-mailban küldenek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
maxiszalai12 #704 üzenetére
Szia!
Ha lesz nálunk tesztelés (amit nagyon kétlek) akkor a HiCare értesíteni fog, általában csak 200 tesztelőt fogadnak. Amiben nekünk elégé van fenntartásunk és be is fejeztük a Huaweinek minden féle tesztelést (minden féle tesztelést befejeztem(tünk).. Mert sok értelmét nem láttuk annak, hogy 200 userből csak 10 ueser volt aki tesztel, és le is írta a hibákat, a többi csak azért, hogy elmondhatja, neki már a legújabb firmware fut, a telefonján. Különben meg az alkalmazás neve Friendly User Test (FUT).
A facebook oldalukon is közzé szokták tenni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
maxiszalai12 #704 üzenetére
Letöltöt a Huawei Beta alkalmazást, és megnézed, hogy van-e éppen futó tesztelés. Ha van, jelentkezel, és így tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged