- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi97
tag
válasz
Ga3rieL #2987 üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinálta, mint neked, kiléptem és a beállításokon keresztül mentem a szoftverfrissítésbe, de kiírta, hogy naprakész a szoftverem, aztán HiCare-en keresztül átlépett a szoft. frissítésbe és jelezte az új verziót, hírtelen érdekesnek találtam.
Jönni fog neked is pár napon belül, nekem a frissítések össze vissza jöttek, volt mikor az elsők között voltam, de volt mikor mondhatni "legutolsó" voltam, eltelt 2 hónap is. Türelem! -
adamzget
csendes tag
válasz
Ga3rieL #2494 üzenetére
Minek kell ez? Miért ne jönne a te telefonodra is? Annyira unalmas már ez az állandó sírás minden egyes rendszerfrissítésnél. Mintha használhatatlanná válna a telefon, amint valaki más megkapja az új frissítést.. Ennél nagyobb gondod ne legyen az életben, hogy nem te vagy az első, sőt.... még csak a tizedik sem, akinek frissül a telefonja.
Egyébként nekem sem jött még a 9.1. Úgyhogy nem kell pánikba esni, nem vagy egyedül.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Ga3rieL #2481 üzenetére
Azt írtam, ha elérhető már számodra - vagy aki éppen szeretné megcsinálni - a legújabb frissítés, tehát valamelyik módon az ismert 3 eljárás közül bedobta a frissítést, akkor SZERINTEM - tehát nem teszteltem, csak gondolom - már egy gyári beállítás után a friss rendszer telepítése után a legutóbbi rendszer lesz a telefonon. Ha neked még nem adta be a frissítést, akkor tuti biztos, hogy a most telefonodon lévőnél újabbat nem fog feltelepíteni. Úgyhogy nem állítottam, hanem csak feltételezem, hogy így lehet, hiszen miért is ne a legújabbat telepíteni, ha egyszer már elérhetővé tette az adott készülék számára, ezeket figyelembe véve nem lehet kamu az állítás. Másrészt nem nagyon szeretem, ha csak úgy lekamuzza bárki is, amit írok, pláne, ha segítő szándékú.
-
htc07
addikt
válasz
Ga3rieL #1989 üzenetére
HiCare app fokepernyojen van a gyors szolgaltatasoknal a frissites, arra kell ramenni.
Egyebkent egy telenor es egy telekom sim van benne, es vodafone-os szoftverbeallitasok voltak letoltve rajta, ugyhogy nem hiszem hogy ez szamit. A vodafone bellitasok megmaradtak (bar fogalmam sincs minek)
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
Ga3rieL #1913 üzenetére
Csak annyit,hogy:
Huawei Mate 20 Lite
Amit erre dobott abból kiválasztottam ezt:
Huawei Mate 20 Lite SNE-LX1 SNE-L21 hw eu HLRCF SydneyM-L21 9.0.1.163(SP6C432E6R1P1T8) Firmware 9.0.0 r3 EMUI9.0.1 05015GBH [androidhost.ru].zip
Letöltöttem,kicsomagoltam,rémásoltam az Sd kártyára majd: * # * # 2846579 # * # *
Itt kiválasztottam upgrade software optiót és vártam.
Amikor felált a rendszer,factory reset és azóta használom Magyarországi telekomos,illetve Vodafonos kártyával. -
B.Pystike
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest