- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
-
Exian
addikt
Jah. Csak ugye az érintéses fizetés ugrott be rögtön, hogy ahogyan az működik, úgy ez is működhet. Aztán persze lehet, hogy ha valahogy fel lenne programozva a kapukód, és lenne hozzá alkalmazás, ami küldeni tudja NFC-n, akár még működhet is, csak az is valószínű, hogy a kaputelefon nem tud mit kezdeni az NFC-s jellel, ahogyan írtad.
-
Exian
addikt
Amióta okosórát használok (~2 éve), engem nem zavar a hiánya vagy halványossága
Az órán látok minden értesítést, emiatt sokkal ritkábban nyúlok a telefonhoz, csak akkor, ha fontos dolog érkezik. Mondjuk tény, hogy jobban is megcsinálhatták volna, ha már egyszer raktak bele pilácsot. Szerintem nem gondolták át eléggé, illetve nem tesztelték megfelelően, vagy csak rámondák, hogy "jóleszazúgy".
-
Exian
addikt
P20 Lite videóban azt mondják, hogy nem tud ilyesmit kijelezni. Kar érte. Mondjuk nem értem miért, ez csak szoftvetes dolog lenne, sokaknak hiányzik, mondja is a videóban a tesztelő. Biztos könnyen megoldgató lenne. Esetleg kellene többen jeleznünk a Huawei felé a problémát. Hátha javítanák egy rendszerfrissítésben. Vagy túl naiv vagyok?
-
Exian
addikt
Igen ez mondjuk igaz, előző telefonom is null kilométeres korától gyári flip tokban volt, 2 éves múlott, nem volt fólia rajta, vannak is karcok az üvegen, de nem életveszélyes. Azt gondoltam, hogy ennek esetleg jobb az üvegje. Mindegy, majd rendelek fóliát, most a gyárilag hozzá adott ócska fólia van rajta, de nagyon vacakul sikerült rá raknom.
Szerk.: mondjuk az is igaz, hogy csak ott karcolódott az üveg a régi telefonomon, ahol a műanyag kis ablakocska kivágás volt rajta. A tok ajtaján a többi részen a belső fele puha anyag, ahogyan a Mate 20 tokja mindenhol puha.
-
fclub
tag
Ahogy írta az előttem szóló, az akku töltöttséget rakd az ikonba és a szolgáltató nevének megjelenítését is kikapcsolhatod, gondolom anélkül is tudod, melyik szolgáltatónál van az előfizetésed. 😀 És szerintem, ha az értesítési módot ikonok helyett a számokra állítod, akkor azzal spórolsz helyet, hogy nem külön jelzi az email, messengert, stb, hanem csak kiír egy számot, hogy hány értesítésed van. Ha abból nem is derül ki, hogy honnan érkezett, de legalább látod, hogy van valami és meg tudod nézni, ha feloldod a képernyőzárat.
Mindezeket a beállításokban, az alkalmazások és értesítések, ezen belül pedig az értesítések és állapotsáv menüpontban találod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest