- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Juliuska #1185 üzenetére
Szia,
Volt nálam egy rövid ideig U11 régebben, de ez az egy olyan telefon, illetve gyártó, amivel kapcsolatban általában nehezen tudok elfogulatlan véleményt alkotni, valamiért ellenszenves, még ha nem is mindig tudom megfogalmazni magamban sem az okát, egyszerűen nem fognak meg valamiért.
Egy dolgot el kell viszont ismernem, kamerában nagyon jó az U11, részemről a Mate 10 Pro is csak úgy nyer ellene, ha a két kamera által adott előnyöket is nézem (portré mód, 2x optikai zoom...stb.), mert azt egy kamerával nem lehet szoftveresen arra a szintre hozni. (A magam részéről, egy ideje már csak két hátlapi kamerával rendelkező típusokat veszek, mert megszerettem az általuk adott többletet.)
Tetszett még az U11-nél a nagyon pörgős rendszer és a QHD kijelző, de nagyjából ennyi, mert hamar kedvemet szegte a számomra gyenge akkumulátoros üzemidő - pedig akkor még nem is a Mate 10 Pro-hoz mértem, hanem kicsivel gyengébbhez.
Ha most kellene döntenem a két telefon között, akkor egyértelműen a Mate 10 Pro lenne a befutó - attól függetlenül is, hogy már megvettem -, akkor kezdenék csak mérlegelésbe, ha a hamarosan megjelenő U11+ lenne a másik oldalon, mert abban már nagyjából Mate 10 Pro szintű akkumulátor lesz.
Nem tudom, hogy U11-ből melyik verziósat vennéd, de ha a 64/4 GB-ost, akkor a jövőre nézve pláne előny lehet a Mate 10 Pro 128/6 GB-ja is.
A kijelző technológiája nézőpont kérdése, nekem egyikkel sincs bajom, probléma nélkül vettem Samsung (SAMOLED) után iPhone-t (IPS), aztán fordítva, egyik napról a másikra ráállt a szemem a változásra, de biztos nincs mindenki így ezzel, így valakinek ez is döntő(bb) tényező lehet.
Egy dolgot viszont nagyon javaslok, ha még nem tetted meg és szándékozol megnézni, kipróbálni Mate 10 Pro-t, akkor ne az MM és társaiban kiállított "DEMO" telefon legyen az alany, mert tévútra vezethet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged