-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Múlthénten jeleztem, hogy megjött nekem is ugyan ez.
Csináltam képet is, de nem kérte senki.2.3-nál kitölti az ablakot az óra és az időjárás is.
Csak a 3.0 ilyen idétlen, mint sokminden másban. Nézegettem, hol kellene módosítani az okostok kijelzést, de nem találtam meg.Ráadásul nem változtatható egyikben sem, legalábbis nem találtam meg, hol lehetne, hogy mit rakjon ki. Még jó hogy se a zenelejátrszót nem használom, se az időjárást.
-
törölt tag
Kizártnak tartom, hogy garanciában csinálják meg. Bár nem hiszem, hogy olyan nagy költség lehet. Korábban már valaki sz...rá karcolta a lencsét, de a végén nem jelzett vissza...
Nem érdemes másik szervizbe vinni, mert ugorhat a garancia. Főleg, ha ott utángyártott alkatrésszel pótolnak.
Nálam semmi karc nincs rajta, de ha lehetne cseréltetni pl. zafírra a lencsét, akkor elgondolkoznék egy kisebb beruházáson. DE akkor már az elő- és hátlappal együtt.
-
orbit76
tag
Nagyító működik rendesen? Másik programmal is próbáltál fotózni?
Pl. Google camera -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest