Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GSPLR #781 üzenetére

Ezt hol olvastad? Mert eddig amit láttam nem levehető hátlapos telefonoknál 1 év volt az akksira, ami elég durva hiba. Nem kötekedni szeretnék, csak pontos infót, mert kíváncsi vagyok.

Amúgy tokoknál szerintem ebay a legjobb. Szilikon tokot lehet venni sok helyen. 300 -tól magánszemélytől, 900 -tól boltban. Nagyon jó a védelmük, csak nem igazán praktikusak, mert 2 hónap alatt nekem agyon piszkálta már a fóliát rajta (a szélén, több helyen feljött). Amúgy 1 - 2 terméket itthon is lehet kapni, ami mondjuk Nillkin gyártás, azok elég jó minőségek.

Nekem most jön postán az előlapi edzett üveges fólia, meg majd rendelem a hátlapit is, lesz egy keret hozzá, egy hátlap, ami szerintem jól néz ki, de azért nem árt beszerezni egy szilikon tokot sem, ha olyan környezetben vagy, hogy nem tudsz vigyázni rá. A többi elsősorban kisebb védelem, meg dizájn. Persze ha holnap készhez kapom a keretet meg a hátlapot, akkor tudok neked mondani róla többet is, hogy mennyire strapabíró. Persze ez nálam inkább a kinézetének a variálásásra szolgál, jó ha lehet váltogatni. A fémes része nagyon érzékeny az ütődésre, Evil Snowman erről tudna mit írni.

Új hozzászólás Aktív témák